SONY NAC-HD1E Giga Juke CD/Audio Player 250GB HDD/LAN

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
9
Reaction score
0
Καλησπέρα σας,

Στην παραπάνω αγγελία πουλάω το υπάρχον CD/Audio player. Είναι το Sony NAC-HD1E και πέρα απο τις κλασικές λειτουργίες ενός player μπορεί να αποθηκεύσει μουσική στο σκληρό του δίσκο και να λειτουργήσει σαν jukebox. Έχει FM/AM tuner δικό του, έγχρωμη οθόνη 4,3" LCD, και δυνατότητα σύνδεσης με υπολογιστή μέσω LAN αλλά και USB θύρας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υπάρχον σύστημα με ενισχυτή/ηχεία δημιουργώντας μια hi-fi εμπειρία στο χώρο σας.

Οι διαστάσεις του είναι 430x110x290mm

Link για το manual: https://www.sony.com/electronics/support/res/manuals/3213/32132711M.pdf

Το παραπάνω μηχάνημα δεν έχει χρησιμοποιηθεί παρά ελάχιστα όταν αγοράστηκε, είναι σε άριστη κατάσταση και η ποιότητα της μουσικής είναι πολύ υψηλή εαν συνδυαστεί με αντίστοιχο εξοπλισμό. Παρέχεται power cable και το τηλεχειριστήριο του. Δεκτός κάθε έλεγχος ή ερώτηση που μπορεί να έχετε!

Σας επισυνάπτω 3 βίντεο απο το χώρο μου μαζί με τον ενισχυτή και τα ηχεία που έχω σε άλλη αγγελία στο φορουμ εδώ.


Η τιμή διαμορφώνεται στα 300 ευρώ και είναι συζητησιμη μιας και δεν έχω κάποια χρήση για τον εξοπλισμό αυτό. Παραλαβή και δεκτός κάθε έλεγχος στο χώρο μου (Αθήνα/Καλλιθέα), εννοείται αν έχετε κάποια ερώτηση η απορία μη διστάσετε να μου στείλετε μήνυμα και θα προσπαθήσω να σας απαντήσω άμεσα. Αν κάποιος επιθυμεί να πάρει το σετ μαζι με τον ενισχυτή αλλά και τα ηχεία τότε υπάρχει η δυνατόητα καλύτερης τιμής κατόπιν συννενοήσης.
 

Attachments

Last edited:



Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.320
Μηνύματα
2.858.463
Members
37.894
Νεότερο μέλος
Nika
Top