Sony Pearl

minas

Πισιά
Reaction score
4.416
spilegou said:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η SΟΝΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΕΤΡΕΣ....

PEARL (ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ)
RUBY (ΡΟΥΜΠΙΝΙ)

ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ????
ΔΙΑΜΑΝΤΙ(DIAMOND) H' ΣΜΑΡΑΓΔΙ(EMERALD)????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Με τον αυστηρό ορισμό, το μαργαριτάρι δεν είναι είναι πολύτιμη πέτρα, αλλά η τάση της Sony είναι προφανής. Διαφαίνεται και μια ταξινόμηση στην ονοματολογία, βάσει της αξίας των υλικών, οπότε είμαι πράγματι περίεργος να δω κάτι πολυτιμότερο από το Ρουμπίνι :wink:

Παρεμπιπτόντως, η μέχρι τώρα ετυμηγορία μου είναι ότι δεν ενθουσιάστηκα με τα όσα είδα για τον Pearl, αλλά σίγουρα είναι νωρίς ακόμα για κρίσεις. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να ακούσω χαμηλότερη τιμή -διαφορετικά ο Ruby είναι μονόδρομος.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Καθως δεν αμφισβητω τις ικανοτητες σας στις ξενες γλωσσες ,αλλα και ουτε θελω να υποτιμησω την νοημοσυνη σας "σερβιροντας σας το φαγητο μασημενο" οριστε στο παρακατω site αναφερουν την τιμη: :lol:

http://www.cnpdb.com/doc/2006-08/1155118958d1487.shtml

Reaction score
5
$6000? Δηλαδή με μια καλή έκπτωση θα μας το φέρεις Αντρέα μας στα 4500 ευρώ; Κράτα μου ένα. Ευχαριστώ
:mrgreen:

Reaction score
5
Kάτι πάντως μου λέει ότι η εδώ αντιπροσωπεία θα το τιμολογεί στα 6000+ ευρώ. Με δικαιολογίες τις γνωστές μπούρδες (κόστος αντικατάστασης, warranty, μικρή αγορά, θέλω δεύτερο Cayenne, δεν έπιασα το quota τζίρου μου φέτος κλπ κλπ)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ak1s said:
$6000? Δηλαδή με μια καλή έκπτωση θα μας το φέρεις Αντρέα μας στα 4500 ευρώ; Κράτα μου ένα. Ευχαριστώ
:mrgreen:
Αν έρθει σε αυτά τα λεφτά, κράτα μου... (2) δύο (you know)... :lol: :lol:

Γειά σου ρε μαμά σόνυ! Ω ρε κλάμα οι μονοτσίμπηδες λέμε... :lol: :lol: :lol: :lol:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.087
Αν τελικά αυτή είναι η φωτεινότητά του sorry but
Με 900 Ansi τι εικόνα να βλέπεις. Δεν θα έχει ζωντάνια.
Απορώ γιατί τόσο λίγη φωτεινότητα.
Όταν είδα τον Ruby του Μπάμπη Κολέζα με πεσμένη τη λάμπα του είχα την εντύπωση ότι ήταν η κανονική του φωτεινότητα.
Και ήταν πολύ φωτεινός.
Και σ΄αυτό το μοντέλο ξαφνικά η Sony μας δίνει μόνο 900 Ansi;

minas

Πισιά
Reaction score
4.416
Ναι, αλλά ο Επσον δεν έχει 3xSXRD 8)
(Άσε που το 1600 είναι λίγο τραβηγμένο από τα μαλλιά)

Reaction score
0
Εγώ τον περιένω πως και πως. Καθώς είμαι σε φάση μετακόμισης θα κάνω υπομονή μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου για να τον βάλω κατευθείαν στο καινούργιο σπίτι. Πάντως στην Αμερική οι dealers ήδη έχουν αρχίσει τις προπαραγγελίες και τα τελευταία νέα για την τιμή είναι τα εξής:
MSRP: $.5.000
Street price: $4.500
Ελπίζω στην Ελλάδα να είμαστε κάπου κοντά. Ρεαλιστικά περιμένω τις ίδιες τιμές, αλλά σε Ευρώ, δηλ. €5.000 τιμή καταλόγου και €4.500 στα καταστήματα.
Υπομονή...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Νικολα , καλως ορισες.
Και επειδη μας φερνεις καλα νεα , σε περιμενει ο πρωτος Pearl σε τιμη...τζιτζι :wink:

Reaction score
14
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Νικολα , καλως ορισες.
Και επειδη μας φερνεις καλα νεα , σε περιμενει ο πρωτος Pearl σε τιμη...τζιτζι :wink:
ο ανοιγμένος, που θα φάει όλα τα τεστ και τίς παρουσιάσεις????

Σέλω και γκώω,......!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
Μπορεί να "φάει" τα τεστ και τις παρουσιάσεις, θα "φάει" όμως και τις ρυθμίσεις, έτσι ώστε όταν τον πάρω στα χέρια μου να είναι έτοιμος και optimized!!!

Reaction score
14
Nikolas Apostolidis said:
Μπορεί να "φάει" τα τεστ και τις παρουσιάσεις, θα "φάει" όμως και τις ρυθμίσεις, έτσι ώστε όταν τον πάρω στα χέρια μου να είναι έτοιμος και optimized!!!
μα γιαφτό (sic) σέλω κεγώ!!! (τα ορθογραφικά είναι εσκεμμένα για τυχών proofing experts!)

Reaction score
0
Στο ebay ο Ruby πηγαινει στα 7100$ (ενοειται για σφραγισμενο κομματι και σε τυπικες τιμες buy it now!, οχι σε δημοπρασιες που δεν εχουν τελειωσει ακομα και ειναι και ακομα χαμηλοτερα ξερωγω), δηλαδη με τη σημερινη ισοτιμια στα 5540 ευρω....στο sony center βεβαια ακομα στα 10.000 τον εχουνε και αυτη τη στιγμη εχει προσφορα υποτιθεται στα 8600....
Πολυ φοβαμαι οτι και με τον Pearl το ιδιο θα γινει και θα θελεις κανενα 5-6.000 για να τον παρεις και θα σκεφτεσαι οτι στο ebay το ιδιο κοστιζει ενας Ruby...

Εντωμεταξυ αμα ερθει στα 5.000, απο πολλους θα θεωρηθει πολυ καλη η τιμη επειδη οι DLP 1080 ειναι στο θεο σε τιμες, και το ιδιο θα σκεφτει και η sony hellas, αλλα για καποιους με πιο σφιχτο budget, που με το ζορι φτανουν στο διχιλιαρο-τριχιλιαρο, δεν παυει να ειναι μισο αυτοκινητο το πεντοχιλιαρο... Ολοι αυτοι θα πρεπει να περιμενουμε μαλλον του χρονου τετοια εποχη για εναν "Sapphire" στα 2.000 οπως παει το πραγμα...

minas

Πισιά
Reaction score
4.416
B said:
[...]
Ολοι αυτοι θα πρεπει να περιμενουμε μαλλον του χρονου τετοια εποχη για εναν "Sapphire" στα 2.000 οπως παει το πραγμα...
Δε διαφωνώ στην ουσία, αλλά όχι και Sapphire "χειρότερος" από Pearl. Να κρατάμε και μια ιεραρχία βρε αδερφέ! :wink:

Reaction score
0
minas said:
B said:
[...]
Ολοι αυτοι θα πρεπει να περιμενουμε μαλλον του χρονου τετοια εποχη για εναν "Sapphire" στα 2.000 οπως παει το πραγμα...
Δε διαφωνώ στην ουσία, αλλά όχι και Sapphire "χειρότερος" από Pearl. Να κρατάμε και μια ιεραρχία βρε αδερφέ! :wink:
Δεν τα παω πολυ καλα με τους πολυτιμους λιθους....πως μπορει να λεγεται? Diamond? Emerald? μπααα.....μηπως Coal? :D

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Τελικα ο Νικολας επεσε μεσα.
Ανακοινωθηκε η επισημη τιμη(Γερμανια) η οποια θα ειναι 4.900 ευρω
Κυκλοφορια Ευρωπη:τελος 10/2006

Reaction score
14
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Τελικα ο Νικολας επεσε μεσα.
Ανακοινωθηκε η επισημη τιμη(Γερμανια) η οποια θα ειναι 4.900 ευρω