Sony PSP Firmware 1.5 + 2gb sony pro duo + 25gb homebrew/games!(update 230ευρω!)

Reaction score
802
Oτι λεει ο τιτλος!
Το psp ειναι σε ΥΠΕΡΑΡΙΣΤΗ κατασταση (εχω παιξει ελαχιστα) και εχει υπολοιπο 3 μηνες εγγυηση.Η sony pro duo 2gb ειναι εντελως καινουργια (4 ημερων).Ειναι fw1.5 που σημαινει οτι μπορειτε να τρεξετε νομιμα αντιγραφα :lol: των παιχνιδιων σας καθως και πληθος εφαρμογων που κυκλοφορουν στο δικτυο.Μαζι δινονται και 6-7 dvd με "υλικο" το οποιο θα εκτιμηθει πολυ απο τον παιχνιδοχαρη κατοχο του 8) .
Απλα αναφερω οτι απο την συσκευασια λειπει το μαντηλακι.
Τα δινω και τα δυο μαζι (τα 2gb ειναι υποχρεωτικα ετσι και αλλιως για homebrew) στην τιμη των 260 ευρω.Οχι παζαρια παρακαλω.
Οποιος ενδιαφερεται παρακαλω να στειλει pm.
Ευχαριστω.

Reaction score
802
Re: Sony PSP Firmware 1.5 + 2gb sony pro duo + 25gb homebrew/games!

update στα 250ε.Το psp εχει εγγυηση 2 μηνες ακομα και η sony pro duo αλλα 5 χρονια.

Reaction score
802
Re: Sony PSP Firmware 1.5 + 2gb sony pro duo + 25gb homebrew/games!

Τελευταιο update στα 230ε και ισχυει για οποιον ενδιαφερεται μεχρι και το σαββατο μιας και φευγω για ταξιδι με την εταιρεια μου.
Νομιζω και εκβιαστικα πιο κατω δεν παει...
Θυμιζω ,psp fw1.5 με 3 μηνες εγγυηση,23gb με games/homebrew και ολοκαινουργια memory stick original sony pro duo 2gb (5 ετη εγγυηση).
Οποιος προλαβει καλως,αλλιως μενει μαζι μου.

Reaction score
802
Re: Sony PSP Firmware 1.5 + 2gb sony pro duo + 25gb homebrew/games!(update 230ευ

εκλεισε παιδια.ευχαριστω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.197
Members
38.540
Νεότερο μέλος
jabe