Sony SCD-XE800 SACD player

A

AKARL

Guest
Πωλείται σε άριστη κατάσταση (εμφάνιση & λειτουργία) με τηλεκουμάντο, κουτί, οδηγίες, αντάπτορα για το αγγλικό μαντζαφλάρι-βύζμα μπρίζας, τα πάντα όλα. Πρώτο και μοναδικό χέρι αγοραζμένο από το Richer Sounds Chelsea. Τιμή 0,60 αβουγουδού που συμπεριλαμβάνει τα έκσοδα μεταφοράς και κόστος αντικαταβολής οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Τιμή: 0,60 Χ 550 = 330 γιούροουζ

Φωτό απ΄το γουέμπ για να μη γούζεται ο Πίπιτζης:

A

AKARL

Guest
Κύριε, κύριε, τιιιι κάνει αυτό το κουτί;
:roflmao::roflmao::roflmao:

Βασικά, παιζ ασημένια δισκάκια που δεν παίζνε τα πικάπχια... Τα θυμάσαι τα πικάπχια και τσι μάβροι δίσκοι γέροντα; :tongue: :biggrin:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.970
Το κουτί του τετχιου μου άρεσε πιο πολύ από το δικό σου.
Παίζει και δίσκους, που το δικό σου δε παίζει.

Εκείνος ο μαραντζ πάλι τι είναι; Σαμπανιζέ;
Κάτσε να πάω να τον δω καλύτερα.
Δε μας τα λες καθόλου καλά...

Last edited:

Reaction score
11.755
Να χαλάσω κι εγώ λίγο την αγγελία; Έχω κι εγώ τέτοιο κουτί που παίζει τέτοια δισκάκια, αλλά δισκάκια δεν έχω...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.970
Είδες τελικά πόσο κάφροι είναι αυτοί οι παλιοχαϊεντάδες; Παν και παίρνουν πικάπ και κεφαλές και φόνο και τεστ ρέκορντ του στερεοφιλ κι ένα σωρό τζιμπράγκαλα, κι ένα δίσκο δεν έχουν!

Μετά έρχεται ο νέος να πάρει πικάπ, και του λένε απαπαπαπα, μη παίρνεις, εκτός κι αν έχεις μεγάλη συλλογή δίσκων.

Μιλάμε για τραγικότητες, ε;

Πολύ ξύλο θέλουμε...:p:D

C

chrispo

Guest
Είδες τελικά πόσο κάφροι είναι αυτοί οι παλιοχαϊεντάδες; Παν και παίρνουν πικάπ και κεφαλές και φόνο και τεστ ρέκορντ του στερεοφιλ κι ένα σωρό τζιμπράγκαλα, κι ένα δίσκο δεν έχουν!

Μετά έρχεται ο νέος να πάρει πικάπ, και του λένε απαπαπαπα, μη παίρνεις, εκτός κι αν έχεις μεγάλη συλλογή δίσκων........
:lol::rofl:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.970
Μήπως δίνεις ξεχωριστά τον αντάπτορα για το αγγλικό μαντζαφλάρι-βύζμα μπρίζας, εφόσον είναι πρώτο και μοναδικό χέρι;
Το άλλο το κουτί δε το θέλω.

Ένα τέτοιο αντάπτορα μαντζαφλιαριού να τον πετάξω στο κεφάλι κάποιου. Μεγάλη ευκολία ο αντάπτορας. Μαντζαφλιαριού.

Έχεις και δεύτερο;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.511
Νεότερο μέλος