SONY STR-DA1200ES Ενισχυτής

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
9
Reaction score
0
Kαλησπέρα σας,

Στην παραπάνω αγγελία θα βρείτε τον ενισχυτή Sony STR-DA1200ES. Ο ενισχυτής εκτός απο τη δυνατότητα ραδιοφώνου έρχεται με σύνδεση HDMI όπου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξετε οικιακό κινηματογράφο κατευθείαν απο το καλώδιο, αυτόματη βαθμονόμηση, πολυκάναλη έξοδο 7.1, 4 εισόδους AV, μορφές αποκωδικοποίησης Dolby Digital και πολλά άλλα. Οι διαστάσεις του είναι 430x175x430mm. Στο λινκ σας παραθέτω τα specifications και το manual του ενισχυτή για όσους θέλουν να έχουν μια πιο ειδική εικόνα για το τι παρέχει.


Χαρακτηριστικά:
# 7 x 120 W (8 ohm) για καθαρό και ακριβή ήχο σε οποιοδήποτε δωμάτιο. 7 ξεχωριστά διακριτικά κανάλια δίνουν ευελιξία και παρέχουν τη συναρπαστικότερη εμπειρία ήχου surround. Το ξεχωριστό κανάλι υπογούφερ προσθέτει τα κατάλληλα μπάσα.
# Γραμμική αποκωδικοποίηση PCM 8 καναλιών μέσω HDMI. Έως 8 κανάλια μεταφοράς ασυμπίεστων δεδομένων ψηφιακού ήχου που αποδίδουν ήχο υψηλής ποιότητας από τους δίσκους υψηλής ανάλυσης επόμενης γενιάς.
# GUI - περιβάλλον χρήσης γραφικών. Όλες οι λειτουργίες και οι ρυθμίσεις μπορούν να γίνονται μέσω του GUI που εμφανίζεται στην τηλεόραση/στη συσκευή προβολής. Οι οδηγίες για το χρήστη είναι πρωτοποριακές και εύχρηστες.
# DCAC - Digital Cinema Auto Calibration Απλή και ακριβής αυτόματη ρύθμιση του συστήματος οικιακού κινηματογράφου, μέσω μικροφώνου. Το DCAC λύνει οριστικά το πρόβλημα τοποθέτησης των ηχείων σε οποιοδήποτε δωμάτιο.
# Αναβάθμιση σήματος βίντεο έως πραγματική υψηλή ανάλυση 1080p. Το νεότερο σετ ολοκληρωμένωνFAROUDJA θα αυξήσει την ανάλυση οποιουδήποτε υλικού έως τα 1080p - Ποιοτητα εικόνας πραγματικά υψηλής ανάλυσης.
# Σύνδεση αναμεταβιβαστή HDMI (3x είσοδος/1x έξοδος) για μεταφορά ψηφιακού ήχου και βίντεο στην τηλεόρασή σας με μόνον ένα καλωδιο (για όλες τις συσκευές που συνδέονται στο δέκτη μέσω HDMI)
# Απόδοση βίντεο υψηλότερης ποιότητας HD (1080p) μέσω HDMI. Πραγματικά υψηλή ανάλυση (1080p) στην τηλεόρασή σας από τους δίσκους HD επόμενης γενιάς (π.χ. δίσκοι Blue Ray).
# Μετατροπή σήματος βίντεο σε HDMI (1080i). Έτσι, οι διάφορες συσκευές που συνδέονται με διάφορους τύπους καλωδίων μπορούν να συνδεθούν στην τηλεόραση μέσω του δέκτη. Χρειάζεται μόνον ένα καλώδιο HDMI για τη σύνδεση του δέκτη στην τηλεόραση.
# Είσοδος USB στην πρόσοψη. Απλώς συνδέστε μέσω USB τη φορητή συσκευή αναπαραγωγής και απολαύστε τα αποθηκευμένα αρχεία ήχου στο στερεοφωνικό σύστημα του σπιτιού σας.
# Βελτίωση ήχου φορητών συσκευών. Τα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής (π.χ. MP3) από φορητές συσκευές ήχου χάνουν ποιότητα όταν αναπαράγονται στο στερεοφωνικό σας. Η βελτίωση ήχου ενισχύει τις συχνότητες για να προσεγγίσει τον πρωτότυπο ήχο.
# Διπλή ενίσχυση για καλύτερο στερεοφωνικό ήχο. Η διπλή ενίσχυση χρησιμοποιεί τα άχρηστα κανάλια για πρόσθετη ενίσχυση του στερεοφωνικού ήχου.
# AV Sync για συγχρονισμό εικόνας και ήχου. Στις τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης ή τα προβολικά ενδέχεται να υπάρξει μια καθυστέρηση μεταξύ ήχου και βίντεο. Το AV Sync εγγυάται την τήρηση του αρχικού χρονισμού και μια απολαυστική κινηματογραφική εμπειρία.
# Πολλαπλή λειτουργία για 3 δωμάτια. Η λειτουργία πολλαπλών δωματίων επιτρέπει στο δέκτη να στέλνει έως και 3 διαφορετικά σήματα, σε 3 διαφορετικά δωμάτια.

http://pdf.crse.com/manuals/2694840122.pdf


Το μηχάνημα είναι σε αριστη κατάσταση και έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστες φορές, δεν έχει κανένα σημάδι χρήσης. Θα σας αφήσω και μερικά βίντεο που έβγαλα απο το χώρο μου μαζί με τα ηχεία Sony SS-F6000 που έχω σε άλλη αγγελία στο φορουμ αλλά και το audio player SONY NAC-HD1E.




Η τιμή είναι στα 220ε. Παραλαβή και δεκτός κάθε έλεγχος στο χώρο μου (Αθήνα/Καλλιθέα), εννοείται αν έχετε κάποια ερώτηση η απορία μη διστάσετε να μου στείλετε μήνυμα και θα προσπαθήσω να σας απαντήσω άμεσα. Αν κάποιος επιθυμεί να πάρει το σετ μαζι με τα ηχεία αλλά και το jukebox/audio player τότε υπάρχει η δυνατόητα καλύτερης τιμής κατόπιν συννενοήσης.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας,

Πασχάλης
 

Attachments

Last edited:





Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.606
Μηνύματα
2.867.579
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top