Sony STR-DB 940

Reaction score
0
ΡΑΔΙΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ Sony STR - DB 940 550 watt, DTS, Dolby digital σε πολύ καλή κατάσταση με το τηλεκοντρόλ πωλείται λόγω αγοράς νέου, τιμή 150€

Reaction score
3
Φίλε μου σε τι χρώμα είναι ο ενισχυτής? Το τηλεχειριστήριο είναι 100% λειτουργικό (οθόνη πλήκτρα)?

Reaction score
0
Ο ενισχυτης ειναι μαυρος και το χειρηστηριο λειτουργικο 100% (οθονη , πληκτρα ) με την αναμενομενη φθορα των ετων. Τον αλλαξα λογω Atmos kai DTS-HD κτλ κατα τα αλλα αισθανομαι οτι τον δινω τσαμπα

Reaction score
3
Η τιμή που τον δίνεις όντως είναι χαμηλή δεδομένου ότι ο ενισχυτής είχε 225000δρχ το 2000

Reaction score
0
Νομιζω οτι ειχε παραπανω αλλα τον δινω επειδη τον εχω και καθεται (εχω παρει ηδη αλλον)

Reaction score
30.455
Συγγνώμη που επεμβαίνω ρε παλικάρια ,αλλά στην εποχή που οι περισσότεροι κρεμάνε καμιά δεκαριά ηχεία πάνω από τα κεφάλια τους :D ,πόσο πιστεύετε πως θα έπρεπε να πουληθεί ένα AVR 5.1 ,δεκαεφτά ετών ,που δεν υποστηρίζει κανένα από τα σύγχρονα φορμά ήχου?

Reaction score
3
Φίλε μου αυτός που θα αγοράσει έναν τέτοιο ενισχυτή δεν θα το χρησιμοποιήσει για home cinema απλά σαν στέρεο. Μεταξύ μας ο συγγεκριμενος και ο yamaha DSP-A2 ήταν κορυφαίοι στον ήχο τους εννοώ σαν stereo mode πάντα. Αναφέρομαι σε αυτούς τους δύο ενισχυτές γιατί απλά τους είχα στο παρελθόν.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.672
Δεν χρειάζονται άλλα σχόλια για την τιμή. Θα αποφασίσει η αγορά. :)

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.981
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas