SONY STR-DB1080

Reaction score
1
Απάντηση: SONY STR-DB1080

Χωρίς να θέλω να σου χαλάσω την αγγελία, μήπως να το ξανασκεφτείς ; Δεν βγαίνουν πια τέτοια εργαλεία εξαιρετικά και δυνατά στο πολυκάναλο και τόσο γλυκόηχα με απίστευτο phono στο δικάναλο.Εχω τον 840 της σειράς QS και πίνω νερό στ' όνομά του...

Reaction score
0

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για τον ενισχυτή αν τον εχεις ακόμα στείλε μου Π.Μ.Ευχαριστω

Reaction score
54

MadPax έχεις δίκιο! (και φυσικά δεν μου χαλάς την αγγελία). Αλλά πάει τόσος καιρός, που απλά κάθεται και πιάνει χώρο, που ίσως πρέπει να πάει κάπου, που να πιάσει τόπο.

Reaction score
54

Φίλε "sofoulis", κάποιος έστειλε π.μ. πριν γράψεις. Αν δεν γίνει κάτι θα σου στείλω π.μ. Σ'ευχαριστώ.

Reaction score
14

Δεν άντεχα να μην το γράψω!! Τον είχα αυτόν. Μετά απο αυτόν πήρα denon και yamaha αλλά σαν τον ήχο του δεν βρήκα!!!!!! Εξαιρετικό μηχάνημα!

Reaction score
54

Μιας και έπαθα και γω τα ίδια, θα τον κρατήσω τελικά σαν 2ο μηχάνημα, οπότε άκυρη η αγγελία.

Reaction score
54

Η αγγελία επανέρχεται γιατί δεν μπορώ πλέον να αποθηκεύω μηχανήματα, όσο καλά και αν είναι.
Η τιμή παραμένει η ίδια , 150 ευρώ, δεν πρόκειται να κάνω up με μειώσεις, ή άλλα κόλπα. Αν θελήσω να τον χαρίσω θα το κάνω από μόνος μου, δεν θα είναι η πρώτη φορά.
Απόδειξη αγοράς φυσικά δεν έχω πλέον, ούτε εγγύηση έχει το μηχάνημα, αυτονόητο είναι.

Reaction score
19

νομίζω πως βάση των κανονισμών αν περάσει ένας μήνας μπορείς να κάνεις up, οπότε μην άγχεσαι

Reaction score
54

νομίζω πως βάση των κανονισμών αν περάσει ένας μήνας μπορείς να κάνεις up, οπότε μην άγχεσαι
Σιγά μην πάθω και πίεση :102::107:
Αλλά ...ό,τι και αν γράψω, όπως "Η τιμή παραμένει η ίδια , 150 ευρώ, δεν πρόκειται να κάνω up με μειώσεις, ή άλλα κόλπα. Αν θελήσω να τον χαρίσω θα το κάνω από μόνος μου, δεν θα είναι η πρώτη φορά."...στου κουφού την πόρτα... Εντελώς ανατολίτες, ούτε χαλιά στη λαϊκή να πουλάγαμε...
Ευτυχώς υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος.

Reaction score
0

Για σου Γιάννη,
Είμαι καινούριο μέλος στο Site. Σου άφησα PM σχετικά με τον ενισχυτή.
Ευχαριστώ

Reaction score
54

Η αγγελία δεν ισχύει. Ας θεωρηθεί ότι έκλεισε.

Reaction score
1

Αν δεν εχει πουληθει και συνεχιζεις να θελεις να τον πουλήσεις,παρε με τηλεφωνο 6948076427 Μάκης.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88