SONY STR-DG700 τι λέτε???

Reaction score
14
barkoulis said:
SONY STR-DG700 με 2 HDMI IN/1 OUT 600 watt ενίσχυση και αρκετά καλούδια με 300 ευρώ!!!

είναι δυνατόν ????υπάρχει κάποια παγίδα???

για του λόγου το αληθές!!!

http://www.pixmania.com/gr/gr/313753/art/sony/aieo-oo-o-5-1-str-dg700-a.html?srcid=1354
ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά απο την άλλη εχω χάσει και το πόσο κοστίζουν οι νέοι ενισχυτές...

Σε τελική ακούγεται λογικό, και καλό deal.

Reaction score
14
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Παγιδα οχι... ειναι 85W/καναλι
Γιώργο επειδή ψάχνω εναν ίδιο και με ξέρεις ότι είμαι SONY freak, εσύ που έχεις άλλη σχέση (εσωτερικότερη!!!) θα τον αγόραζες?

Βγαίνει σε μάυρο?

Ευχαριστώ

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Φοβαμαι την Σονυ γιατι τα 85 w που λεει ο Γιωργος ειναι μετρημενα στον 1KHZ και με το ενα καναλι οδηγουμενο.Αν εχεις λιγο δυσκολα ηχεια ....ξεχνα το!

Reaction score
14
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
Φοβαμαι την Σονυ γιατι τα 85 w που λεει ο Γιωργος ειναι μετρημενα στον 1KHZ και με το ενα καναλι οδηγουμενο.Αν εχεις λιγο δυσκολα ηχεια ....ξεχνα το!
Νικόλα τίποτε το σύνθετο, ενα ήσυχο σετάκι για το σαλόνι θέλω για να εχω 5.1 στην 48" LG. Λόγω μωρού δεν με νοιάζουν τα σοβαρά watt.

Βασικά μέχρι 300 Ευρώ ποιόν ενισχυτή θα προτείνατε???

Reaction score
7
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
Γιατι οι "αλλοι" πως τα μετρανε;

dream_GR said:
Γιώργο επειδή ψάχνω εναν ίδιο και με ξέρεις ότι είμαι SONY freak, εσύ που έχεις άλλη σχέση (εσωτερικότερη!!!) θα τον αγόραζες?
Βγαίνει σε μάυρο?
Ευχαριστώ
Και σε μαυρο βγαινει...
κοιτα, ενισχυτη με 300€ δε θα αγοραζα οποια μαρκα και να ηταν. Τωρα αν δεν ειχα απαιτησεις πολλες αλλα ειχε και 2 HDMI θα επαιρνα και sony.
Yamaha δε θα επαιρνα, οπως εχω πει πολλες φορες επειδη με εκνευριζουν τα αχρηστα εφφε τους....

Δειτε ΚΑΙ εδω για ΚΑΛΥΤΕΡΗ τιμη!!!! στα 297€
http://www.stereopark.gr/SONY/Hi-Fi_SEPARATES/RECEIVERS/STR-DG700.htm

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Γιώργος Ανδρεάδης said:
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
Γιατι οι "αλλοι" πως τα μετρανε;

Ξερω καποιους που μετρανε ισχυ στα 8Ω ,ΑΠΟ 20HZ εως 20ΚΗΖ και με ολα τα καναλια οδηγουμενα.

Reaction score
7
Re: SONY STR-DG700 τι λέτε???

Για δες...

Stereo Power Output, Reference Power Output
8 ohms 20 Hz – 20 kHz, THD 0.09 % - 85 W + 85 W, 110 W/ch
8 ohms 1 kHz, THD 0.7 % - 100 W + 100 W, 120 W/ch
8 ohms 1 kHz, THD 10 % - 125 W + 125 W, 150 W/ch

(Reference power output for front, center, surround
and surround back.)

καταναλωση 220W

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Γιωργακη ριξε ενα λινκ γιατι το site της sony λεει για μετρηση στον 1 khz.
Πολυκαναλος δεν ειναι?Γιατι γραφεις για stereo output?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Για τα λεφτα που κανει δεν ειναι κακος αλλα θα προτιμουσα να τα λενε ολα!
220 watt consumption?λιγα δεν ειναι για 6χ85?

Reaction score
0
γενικά πάντως απο οτι κατάλαβα δεν είναι κακώς για την τιμή του. και το ποιο σημαντικο είναι τα HDMI ports!!!

Reaction score
0
Η εισοδος- εξοδος HDMI που εξυπηρετη;Γιατι να μην συνδεσεις κατ' ευθειαν το DVD σου με την TV, η μετατρεπει ας πουμε s-video, component σε HDMI.
Ρωταω εγω τωρα που δεν ξερω :(

Reaction score
14
Herc said:
Η εισοδος- εξοδος HDMI που εξυπηρετη;Γιατι να μην συνδεσεις κατ' ευθειαν το DVD σου με την TV, η μετατρεπει ας πουμε s-video, component σε HDMI.
Ρωταω εγω τωρα που δεν ξερω :(
Καλή ερώτηση δεν γνωρίζω 100% αλλά πιστεύω ότι απλά εχει 2 ΙΝ και μία OUT. Οπότε λειτουργεί σαν ενα μικρο switcher. Ομως επαναλαμβάνω δεν έχω διαβάσει τα specs.

Θα το κοιτάξω και αν βρώ κάτι εδώ είμαστε

Reaction score
7
Ακριβως ετσι... Απλα μπορεις να συνδεσεις 2 πηγες (DVDp & DVDrec) με HDMI στον ενισχυτη και απο εκει στην εισοδο HDMI της TV ή του PJ.... Οπως και οι 100% αναλογικοι AV amp που λειτουργουν ως κεντρα ελεγχου-διαχειρισης και διανομης των AV σηματων...

Reaction score
14
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Ακριβως ετσι... Απλα μπορεις να συνδεσεις 2 πηγες (DVDp & DVDrec) με HDMI στον ενισχυτη και απο εκει στην εισοδο HDMI της TV ή του PJ.... Οπως και οι 100% αναλογικοι AV amp που λειτουργουν ως κεντρα ελεγχου-διαχειρισης και διανομης των AV σηματων...
και ίσως μιξάρει και τα onscreen μενού, που μάλλον ψιλό-χαλάνε (αλλοιώνουν) την τελική εικόνα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo