Sony TA-DA9000ES

F

Fotis239

Guest
Αυτη τη στιγμη εχω εναν δικαναλο Rotel RA1520 και ηχεια τα b&w 684..Βρηκα λοιπον σε καλη τιμη τον πολυκαναλο του τιτλου και αναρωτιεμαι μηπως αξιζει να τον αγορασω και να πουλησω τον Rotel..Αφου πιστευω οτι και για μουσικη τα 2*200 που βγαζει ο Sony θα οδηγησουν καλα τα 684 που χρειαζονται αρκετο ρευμα για να αποδοσουν σωστα..
Θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας γτ πιατευω οτι ειναι ενα αξιολογο κομματι..

Ευχαριστω εκ των προτερων..

F

Fotis239

Guest
Ναι,το 7x200 φανταζει σαν ονειρο θερινης νυκτος..Αλλα σε δικαναλο προγραμμα πιστευω ειναι εφικτο το 2Χ200..Η χρηση που θα κανω ετσι και αλλιως θα ειναι 70-30 μουσικη ταινιες..

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Δεν ειναι μονο οι μετρησεις ισχυος και η τροφοδοσια, οι AV γενικα υπολειπονται σε ηχο λογο της πολυπλοκοτητας τους και των προενισχυτικων τους σταδιων.

Reaction score
855
Ωστόσο, ο συγκεκριμένος Σόνυς είναι εξαιρετικό μηχάνημα ... δεν θα παραξενευθώ αν τα καταφέρει άριστα σαν δικάναλος, ειδικά με σχετική ρύθμιση τύπου audio direct, κλπ. ...

Εγώ, αν ήταν η τιμή καλή, θα τον έπαιρνα με κλειστά μάτια ...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Ο μονος τροπος να μαθει καποιος ειναι η αμεση συγκριτικη δοκιμη στο συστημα του. Η πιο ορθη λυση παντως για av συστηματα με προσανατολισμο και το δικαναλο, ειναι ο συνδιασμος AV ενισχυτη με δικαναλο ολοκληρωμενο με passthrough. Αν ο Rotel διαθετει θα ταν μια καλη κατευθυνση.

F

Fotis239

Guest
Δυστυχως ο Rotel δεν εχει passthrough..Η αλλη λυση ειναι να προσθεσω εναν τελικο στο υπαρχον συστημα..Αλλα το σκεπτικο μου ηταν οτι εφοσον βλεπω και απο καμια ταινια να εκανα τη δουλεια μου με τον σονυ που τουλαχιστον για Av φαινεται να ειναι καλυτερη λυση απο καποιον αλλον καινουργιο των 700-800 ευρω..

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.623
Κάπου είχα δει μια αγγελία για anthem avr εδώ, που έχει και Hdmi, room correction, και καλό ήχο. Στα ίδια λεφτά αν θυμάμαι.αν δεν πουλήθηκε φυσικά μέχρι σήμερα.

F

Fotis239

Guest
Ναι την είχα δε την αγγελία!Έχει πουληθεί όμως..Αυτή η σειρά της Sony ήταν πολύ αξιόλογη..Είχα για ένα διάστημα τον str-da3300es και ήμουν ευχαριστημένος από την απόδοσή του και σε δικάναλο πρόγραμμα..Βέβαια τότε είχα και άλλα ηχεία οπότε δεν μπορώ να κάνω τη σύγκριση..Κάτι που με προβληματίζει επίσης είναι οτι δεν μπορεί να παίξει και τα νεα format..Αυτό θα μου πείτε λύνεται με κάποιο bd player που κάνει μόνο του την αποκωδικοποίηση..Τί γίνεται όμως όταν πάιζω με Media player (Med8er med600x3d)?!?!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut