- Reaction score
- 7
10.000?.....
Μη βλέπετε τα 10,000 ευρώ και σκέφτεστε οτι είναι πολλά για εσάς. Αυριο αμα θελήσει αυτός ο κολοσός θα βγάλει προβολέα στα 3000 και θα κλείσει μεγάλες εταιρίες.
.........
για σκεψου κατι γυρω στα 8.000Ε
10.000?.....
Μη βλέπετε τα 10,000 ευρώ και σκέφτεστε οτι είναι πολλά για εσάς. Αυριο αμα θελήσει αυτός ο κολοσός θα βγάλει προβολέα στα 3000 και θα κλείσει μεγάλες εταιρίες.
.........
Μπα.... "μαλλον" αργοτερα... Σιγουρα ομως θα μας λυθουν οι αποριες...Νομίζω ότι 13-17 Οκτωβρίου θα μας λυθούν όλες οι απορίες![]()
\10.000?.....
.........
για σκεψου κατι γυρω στα 8.000Ε
Για CRT killer θα πρέπει να περιμένουμε πολύ καιρό ακόμη. Είναι μερικές λεπτομέρειες στις οποίες οι ψηφιακοί τα βρίσκουν μπαστούνια και μην ξεχνάς ότι είναι υποδεέστερος του Qualia ο οποίος πάσχει από μαύρο.ilias @ 26th October 2005 said:Αυτός θα είναι ο πραγματικός CRT killer ή κανω λάθος?
Αυτή την εντύπωση μου έδωσε τουλάχιστον απο τα χαρτιά,εάν έρθει σε αυτή την τιμή τότε θα πρέπει να κρύψω 10000 απο το εφάπαξ απο τη γυναίκα!!!

7700 δολάρια είνα 6400 Ευρώ!!! Γιατί λοιπόν η αντιπροσωπεία να μην τον φέρει με 6500-7000 Ευρώ;;;Και ξέρετε κάτι ακόμη που θα σας φτιάξει; :twisted:
Τα $10,000 στις ΗΠΑ είναι MSRP
Η πραγματική street price γνωρίζετε ποια είναι;
$7,695.οο US :shock: :shock: :shock:
Στις ΗΠΑ μάλιστα ήδη δέχονται παραγγελίες, ΜΕ ΑΥΤΗ τη τιμή!!!!!!!
Αν η αντιπροσωπεία δείξει το ίδιο σοβαρό πρόσωπο με περίπου 8,000 Euro φέτος θα έχουμε 1920x1080 προβολέα να απολαμβάνουμε όλες τις ταινίες που γράφουμε σε HD, να βλέπουμε καλύτερο Contrast από DLP (που δεν έχω κανένα απολύτως λόγο να μην πιστεύω τον Rogers του WSR), θα είμαστε Compatible σε Euro 1080 και θα κοροϊδεύουμε τη ποιότητα του Spentzos films σε DVD, δύο φορές ακόμη (ελέω ανάλυσης γαρ).