- Reaction score
- 9.833
Re: Απάντηση: Sony VPL-VW1000ES 4k για σπιτι
:404:
:404:
Τωρα τελευταια πιανω τον εαυτο μου να συμφωνει με τον Κεφαλα...επικινδυνα.αστα να πανε Γιωργο....
το μηχανακι δειχνει το μελλον.....κοντος ψαλμος :403:
φετος ολα θα γινουν 4κ(καρτες-player-scaler)οπως το μυριζομαι.....
..και απτου χρονου,θα εχουμε εικονα στο σπιτι....για οσους αντεχει η τσεπη φυσικα για αρχη.
μεχρι και για LED λευκο εχω διαβασει........ με καλη φωτεινοτητα...!!!!!!!
ιδωμεν....
βαλε το βιντεακι απο την αρχη,φαινεται πισω του η οθονη.Πανω απο 80" δεν την κανω.:114:Που την ειδες βρε Δημητρη οτι ειναι 80" ?
:
την δείχνει κάποια στιγμή ολόκληρη και δεν το πρόσεξα?βαλε το βιντεακι απο την αρχη,φαινεται πισω του η οθονη.Πανω απο 80" δεν την κανω.:114:
δηλαδη δεν φαινεται?την δείχνει κάποια στιγμή ολόκληρη και δεν το πρόσεξα?
δεν την πρόσεξα...κάτσε να την ξαναδώ...δηλαδη δεν φαινεται?
και πως ξερει πως παιζει στις μεγαλες ιντσες?Ειναι πιο μεγαλη........αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο.
σε ολα τα τεστ παιζουν με μικρες οθονες λογω χωρου.....
....ετσι μπορουν να κανουν τα οποια τεστ θελουν..
Εαν ειχαν μεγαλες οθονες ηθελαν μεγαλους χωρους.....
καπου ειχα δει που κανουν τα τεστ......κατσε να το ψαξω.
τι εννοεις ?και πως ξερει πως παιζει στις μεγαλες ιντσες?
υπαρχει ανθρωπος που θα παρει τον 4κ και θα παιζει σε αυτη την οθονη?ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.τι εννοεις ?
δηλαδη βρε Κωστα μετα τοσα χρονια στο σπορ,θα μου πεις θα δεις ενα προβολι στις80" και ξερεις ακριβως πως παιζει και στις 120"?καταρχην δεν μπορουν να μετρησουν ευκρινεια που ειναι το πρωτο που θα σου δινει ο 4Κ,να μην παω παρακατω.Βαζουν ολοι οι ρηβιουερς μια 84" για ναχουν ενα μετρο συγκρισης.Και εγω πιστευω οτι επρεπε ναναι τουλαχιστον 100" οπως εχουν οι ανθρωποι στα σπιτια τους.Μα η φωτεινοτητα ειναι μετρησιμη βρε Δημητριε ....γι'αυτο αναφερουν ποσα lumens ειναι ενας προβολεας στα τεστ...
....οποτε γνωριζεις οτι στις τοσες ιντσες θα εχεις το ταδε φως..