SONY VPL-VW5000ES

Reaction score
8.350
για μεγάλες οθόνες.Εχει και τα κιλάκια του:Dδυο ατομα το κουβαλάνε,συγγενής των CRT θα είναι ,χαχαχαχα.Εντυπωσιακό εργαλείο.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.430
καπου εκει παιζει το υψος οθονης για σουπερ κατασταση :D

Παραλείπεις να πείς την απόσταση θέασης πόσες σειρές καθισμάτων έχει πόσο μεγάλη είναι η αίθουσα ,την ηχοπερατή πόσες ίντσες, όλα σούπερ τα βλέπω έτσι κι αλλιώς .:D :lolsign:
Γειά σου ρε Κώστα παιχτούρα.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892
Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να τον δούμε στις 14 & 15 Μαΐου 2016 στον πολυχώρο THE HUB EVENT Πειραιώς 133

Giannis Athousakis Σας προσκαλώ όλους στις 14 & 15 Μαΐου 2016 στον πολυχώρο THE HUB EVENT Πειραιώς 133, να δείτε αυτό το εκπληκτικό μηχάνημα απο κοντά στην 1η παρουσίασή του στην Ελλάδα.
Εκεί θα είναι φυσικά και όλοι οι 4k Projectors της SONY.
Εκεί θα παρουσιαστεί το Event of 4k & Gadget Show 2016 που γίνεται για 1η φορά στην Ελλάδα!!!!
από το ΦΒ

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Όχι 'θα'...εδώ και μήνες παίζει hdr:p

Άντε να εξηγήσω τι εννοώ:
Sony vw1000/1100, υποστηρίζει dci, διαθέτει 4k ανάλυση, δεν υποστηρίζει hdr, δεν υποστηρίζει uhd- Αξία από 20.000€+
Sony vw320/520, υποστηρίζει hdr, ανάλυση 4k, uhd(μέχρι 24fp-ξεχνάμε τα 50/60fp), δεν υποστηρίζει dci-Αξία από 6.000€+

Sony vw5000, υποστηρίζει(???) τα πάντα όλα κι έχει φωτεινότητα για να αναπαράγει το hdr όπως πρέπει (σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους hdr προβολείς). Αξία από ένα νεφρό+

Εγώ τώρα γιατί θεωρώ ότι ένας epson laser με 4k panels θα κοστίζει το 1/7 της αξίας του vw5000 και θα είναι super;

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Πολλά, μα πάρα πολλά λόγια.
Σε μερικά μηχανήματα, ονειρομηχανές του σήμερα, απλά υποκλίνεσαι, ζηλεύεις τον τυχερό που θα βλέπει σήμερα αυτό που εσύ θα ονειρεύεσαι μεθαύριο και αναλογίζεσαι ότι σαν το ΣΗΜΕΡΑ που μόλις περνάει από μπροστά σου το επόμενο δευτερόλεπτο απλά αλλάζουν τα δεδομένα.
Η δύναμη σε μερικούς τυχερούς να ζουν τη κατάλληλη στιγμή στο τέρμα της.
Απίστευτο μηχάνημα για σπίτι.

Reaction score
47
μη ξεχνάτε ότι και ένας 9άρης CRT είχε (τότε) την ίδια τιμή που έχει ο Sony σήμερα, και μάλλον πλησιάζει και την τιμή ενός 12 inch barco 912.

btw το καταπληκτικό είναι ότι υποστηρίζει Ant1 Tv. Δείτε εδώ στη καρτέλα specifications. Στις αναλύσεις έχει "Signal: 80/60i". Άρα υποστηρίζει 80pixel x 64pixel interlaced 60Hz. Τέλειο !!! θα το έχω υπόψη μου να βλέπω eurobasket :roflmao:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Για να είμαστε ειλικρινείς αν τον συγκρίνουμε με τους πανάκριβους τρίτσιπους dlp (barco, christile κλπ) μάλλον κελεπούρι μοιάζει!

Reaction score
8.350
λεει ο Βαγγέλης ότι θα τον δούμε και θα ζηλέψουμε!:pμακαρι λεω εγώ!στην μικρή πειρα μου από τη ζωή,εχω βγάλει το συμπέρασμα ότι αξίζει πιο πολύ τελικά αυτό που ονειρεύεσαι,παρα αυτό που κατάφερες να αποκτήσεις!το αποκτηθέν καποια στιγμή απομυθοποιείται ενώ το όνειρο οσο υπάρχει το χαίρεσαι αυτούσιο!
Προσωπικα,ζήλεια με προβολικό εχω αισθανθεί μονο μια φορά!οταν ειδα τον BARCO CINEMAX προ πολλων ετων, σε μια ωραια παρουσίαση που ειχε κανει τότε ο Σάκης Καρατόλιος στο Χολιντει-Ιν!
Απο τοτε εχουμε δει πολλα,πιο σύγχρονα και εξαιρετικά μηχανήματα ,αλλα ζήλεια ξανά προσωπικά δεν εχω αισθανθεί και μου λείπει!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Ζήλια ξανά όταν θα βλέπω το ρόλο των 120'' oled να ξετυλίγεται. ;):D

Reaction score
8.350
Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να τον δούμε στις 14 & 15 Μαΐου 2016 στον πολυχώρο THE HUB EVENT Πειραιώς 133
παιδες εγω θα παω να τό δω Σαββατο απόγευμα,οσοι ενδιαφερόμενοι θα χαρώ να βρεθούμε.

Reaction score
15.548
4.jpg

3.jpg

αναμεικτα τα συναισθηματα .....
...δεν μου αρεσε η δυναμικη ιριδα ..

σε χωρο καλα σφραγισμενο απο φως θα παιζει

δεν μπορεις να πεις κατι περισσοτερο στον χωρο που επαιζε...

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.091
Members
38.649
Νεότερο μέλος
George195