Sony vw500!!!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Διαβάζω κάποιες πρώτες εντυπώσεις για τον 520. Η sony φαίνεται να εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τα αργά τσιπάκια των 10,2 Gbps και στα νέα μοντέλα! Η μόνη ουσιαστική διαφορά στις παραπάνω δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει ο νέος είναι η υποστήριξη hdr. Πράγμα που πολύ εύκολα (firmware update) θα μπορούσε ν' αποκτήσει κι ο παλιός. Θα το προσφέρει όμως η sony;

Reaction score
5.997
Εξαρτάται απο πόσους θα πουλήσει .
Το ποιο πιθανο όμως ειναι οτι δεν θα βρει υποψήφιους πελάτες με αρχική 10000 ευρω .
Η λογική λέει οτι ειναι μεταβατική περίοδος ακόμα ακραία γι αυτούς που σκέφτονται να πάρουν jvc .
Laser θα περιμένουν ώστε ν απατούν του χρόνου.
Εκτός και αν σε κανένα μήνα παρουσιάσει τον αντικαταστάτη του 1100 με laser και τιμη παραπλήσια και σε κανένα εξάμηνο μετα τον πχ 530 με laser με κανένα 12000 .
Πάγια τακτική της Sony ...
[DOUBLEPOST=1441916628][/DOUBLEPOST]Το iPad γράφει οτι θέλει και μετα δεν με αφήνει να διόρθωσω .
Ετοιμος να το πετάξω είμαι .
Τα νεύρα μου

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.075
μιας και λειπει το υπολοιπο απο το μπλουζακι κατσε να το βαλω για να ξερουν με ποιον εχουν να κανουν..:p

ποσα χρονια πριν ειναι μ@ρη ;

View attachment 51408 View attachment 51409
.....οσο και να παλευεις τον jvc τον κοιταει με κυαλια ο sony σε αντιθεση ....:dance2:

και μιλαω για τον μικρο τζιβι ...τον μεγαλο ουτε με κυαλια δεν τον βλεπει...:roflmao:
Μαρτυριάρη

Reaction score
15.548
δεν επιτρεπετε ναχεις firehawk και να παιζεις με σονυ 95

πετα το σαπακι και παρε εναν σειρα 7 τζιβι

θα δεις τι εχανες τοσα χρονια..:D

Reaction score
15.548
:roflmao: κατουρηθηκα βρε χαμενε..!

...

μ@ρη αντι να βαζεις τον 500αρη 4k να δεις διαφορες δεν βαζεις εναν τζιβι 700 να δεις τι χανεις ;:laugh:

θες να σου φερω εναν ;

Reaction score
5.997
Πρέπει να μου το πεις 2-3 μέρες νωρίτερα εαν ειναι για να κανονισω .
Είπαμε χρυσός ο ιδιοκτήτης του σονυ σεντερ , βοηθάει παρα πολυ , αλλα ρε φίλε μην του πίνουμε και το αίμα .
Ξέρεις πολλούς να δίνουν δεξιά και αριστερα προβολι 10 χιλιάδων χωρίς κανένα ωφελος για να ξεκα&€νουμε εμείς ?
Ηρωας ειναι ο άνθρωπος !

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.112
Members
38.654
Νεότερο μέλος
panaplio