sos! βοήθεια με εγγραφή Blu-Ray για PS3

Reaction score
1
Απάντηση: sos! βοήθεια με εγγραφή Blu-Ray για PS3

το αλαζω απο το tsmuxer, δεν ειναι αυτο δυστηχως....

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Το πρόβλημα είναι σε όλα τα mkv? γιατί το tsmuxer δεν αλλάζει level πάντα, μερικά θέλουν επανακωδικοποίηση!

Reaction score
1

ναι, σε ολα. εχω 116 mkv αρχεια, τα οποια δεν παιζουν στο ps3 οταν τελειωνει η εγγραφη με το imgburn. αξιζει να σας πω πως οταν εβαλα τα 2 rewritable για να γραφτουν με το imgburn, πριν ξεκινησει να γραψει το δισκο εκανε φορματ το προγραμμα στον δισκο και τα εγραψε! μια αλλη λεπτομερεια ειανι η εξης- οταν ενα δισκακι δεν εχει γραφτει, και το βαζω στο playstation, μετα απο 3 δευτερολεπτα κανει εναν ηχο σαν να εξαγει το δισκακι γιατι βλεπει οτι κατι δεν ειναι σωστο. ενω στα 2 blu-ray εργα του εμποριου και στα 2 επανεγγραψιμα που εχω τα διαβαζει κατευθειαν!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

μερικές ερωτήσεις για να καταλάβουμε ακριβώς τι συμβαίνει
1. Τα BD-R που γράφεις και δεν τα διαβάζει σωστά το PS3 τα έχει δοκιμάσει στο PC;
2. Ανέφερες ποιο πάνω ότι σε κάποιο BD-R το PS3 αναγνώριζε μόνο τον ήχο, τι άλλα συμπτώματα έχεις παρατηρήσει;
3. Από ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχει θέμα με την εγγραφή στο ImgBurn ή σου βγάζει μηνύματα λάθους κατά την εγγραφή;
4. Έχεις δοκιμάσει το ίδιο mkv με τις ίδιες ρυθμίσεις με BD-R και BD-RE, με τι αποτελέσματα;
5. Στο log file από το ImgBurn που έχεις παραθέσει βλέπω ότι έχεις επιλέξει να γράψεις image file mds το οποίο προφανώς έχεις δημιουργήσει πριν με το ImgBurn, γιατί δεν χρησιμοποιείς image file iso;
6. Αλλάζεις το level του video stream σε HL 4.1;
7. Προσθέτεις τον κατάλογο JAR στη δομή των φακέλων που δημιουργεί το Tsmuxer;

Reaction score
1

καλησπερα! ειδα το μυνημα φευγαλεα το μεσημερι, αλλα δεν προλαβαινα να απαντησω..
εχουμε και λεμε-
1) ολα τα BD-R τα διαβαζει το pc
2) ναι, σε ενα sony BD-RΕ που ειχα παρει εκανε οπως και τα 2 BD-RE (δηλαδη εκανε απο μονο του το imgburn format στον δισκο πριν ξεκινησει η διαδικασια εγγραφης), οταν το εβαλα να παιξει στο ps3 δεν εδειχνε εικονα, αλλα μονο ηχο, χωρις ποτε στην ολη διαδικασια να μου βγαινει πουθενα μυνημα error,
3)οντως, σε καθε εγγραφη που εχω κανει δεν βγαζει μυνημα λαθους, απλα οταν το βαζω στο ps3, αν δεν παιξει, κανει εναν ηχο, σαν τον ιδιο ακριβως ηχο που κανει ενα δισκακι οταν το βαζουμε στο μηχανημα (δηλαδη, βαζω το δισκακι, ακουγεται ο ηχος που τραβαει το μηχνανημα μεσα το δισκακι, και αφου προσπαθει να το διαβασει για 2-3 δευτερολεπτα, ακουγεται παλι ο ιδιος ηχος σαν να κανει εξαγωγη του δισκου, χωρις φυσικα να βγαινει το δισκακι. αυτο δεν συμβαινει στα 2 BD-RE που εγραψα. δηλαδη μπαινει το δισκακι στο μηχανημα, το διαβαζει και παιζει κανονκια η ταινια.) επισης μια διαφορα που υπαρχει μετα την εγγραφη τους στον Η/Υ ειναι οτι στα BD -R η επιφανεια που φαινεται οτι εχει γραφτει (στην γυαλιστερη πισω πλευρα) ειναι οτι η ταινια ειναι μικρη, ενω στα αλλα καταλαμβανει ολο τον δισκο.
4) ναι την μια ταινια που εχω επιτυχως γραψει στο ενα απ τα δυο δισκακια, εχω προσπαθησει να ξαναγραψω στα BD-R πολλες φορες. (ειται κανοντας απο την αρχη ολη την διαδικασια, ειται ξεκινωντας απο τον φακελο που ειναι σε μορφη blu-ray).
5) οσον αφορα την διαδικασια του να κανω τον φακελο που προκυπτει απ το tsmuxer σε μορφη iso, πρωτη φορα το δοκιμασα χθες, οποτε επιδη δεν εχω εναν οδηγο πως να το κανω, μπορει να κανω και λαθη.
6) παντα, οταν χρειαζεται (γιατι πολλες τιανιες ειναι απο μονες τους 4,1) απο το μενου του tsmuxer
7) τωρα ναι, αλλα στα δυο που καταφερα να γραψω δεν το ηξερα και δεν ειχα κανει τιποτα.
ελπιζω να μην σας κουρασα, ευχαριστω για την υπομονη σας κυριοι!

Reaction score
1

σας μπερδεψα τελειως ε?

Reaction score
1

λοιπον αγαπητοι φιλοι, σημερα εβαλα τελος στο προβλημα μου, αφου αγανακτησα με το ps3, πηρα ενα blu-ray player της LG και παιζει ολα τα δισκακια που ειχα γραψει. θα ηθελα να σας ευχαριστησω πολυ ολους τους φιλους που μπηκαν στον κοπο να με βοηθησουν τις προηγουμενες ημερες. καλη συνεχει σε ολους!

Reaction score
1

...αφου αγανακτησα με το ps3, πηρα ενα blu-ray player της LG και παιζει ολα τα δισκακια που ειχα γραψει.

Να γελάσω ή να κλάψω ; ...

Τώρα να δείς τι έχεις να τραβήξεις :142::204::204: Ρώτα ρε μανούλα μου...τόσα θέματα έχουμε εδώ μέσα για τα ρημάδια...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Δεν ξέρω από ps3, αλλά μήπως θέλει κανένα σπάσιμο για να παίζει?
Δεν έχει να πάθει τίποτα, έχω 450 και δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα
παρά μόνον σε ελάχιστα mkv, λόγω παράξενων φορμά! και αυτά τα φτιάχνω με Xvid4PSP
και παίζουν τέλεια!!!

Reaction score
1

η αληθεια ειναι οτι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με την προσπαθεια που κατεβαλαν πολλοι φιλοι απο αυτο το φορουμ για να με βοηθησουν, (οπως και απο πολλα αλλα) αλλα καταλαβα οτι το playstation 3 ειναι μια καλη παιχνιδομηχανη και ως εκει. ουτως η αλλως το bd player δεν συγκρινεται με το ps3, ειναι διαφορετικη φιλοσοφια. anyway, εμαθα πως παρα πολλοι αλλοι ανθρωποι ανα τον κοσμο αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα με την παιχνιδομηχανη αυτη, και δεν εχει βρεθει λυση οποτε...
μεσα απο αυτην την ιστορια κερδισα να εχω προσβαση σε ενα αξιολογο φορουμ σαν κ αυτο.

Reaction score
1

το playstation 3 τελικα ειναι πολυ μυστηριο καραβι....

Reaction score
3

Κι εγώ που έφτιαξα ένα δισκάκι DVD από το βίντεο της κάμερας (1920 χ 1080) στα 50 καρέ και level 4.2;
Πάλι καλά που δεν έχω PS3 ! !
Το PC πάντως το παίζει.

Reaction score
1

ενταξει, το pc παιζει τα παντα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.184
Members
38.667