SOS για τον Δημητρόπουλου - What Dreams May Come

Reaction score
6
Με εχει πρήξει.
Και δεν χρειάζεται να πω τι.
Δεν μπορω πλεον να κάτσω σε καρέκλα
Τρεις βδομάδες τωρα “βρες το DVD, βρες το DVD”
Του έχει κολλήσει η συγκεκριμένη ταινια και δεν πρόκειται να ησυχάσει αν δεν την βρει.
Ο λογος για το What Dreams May Come με τον Robin Williams ( βρε κόλλημα) .
Πριν λίγο καιρό ένα περιοδικό που δινει και dvd ανακοίνωσε πως θα περιέχει ως προσφορά και την ταινια αυτή. Από τοτε άρχισαν τα βασανα μου.
Επειδή στην Πατρα τους εχουν λιγο στο κλάσιμο και μάλλον δεν πρόκειται να παει ποτε αυτό το dvd εκει ,με εχει βαλει να ψαχνω στα περιπτερα τις Θεσσαλονίκης μπας και το πετυχω.
Ήμαρτον συντονιστής πραγμα να παιδεύομαι ετσι.
Ζητω λοιπον την βοηθεια των εκλεκτών μελών και φίλων τις κατηγόριας.
Όποιος το δει πουθενα κρεμασμένο σε κανενα περίπτερο ας το τσακώσει και ας το στείλει στο Δημητρόπουλου.
Δεν τον μπορώ άλλο.
Βοήθεια.
Tο περιοδικό είναι το DVD Home Theater και στο παρόν τεύχος αναμένετε να περιέχει το συγκεκριμένο dvd.
Φωτογραφία του τεύχους θα σας βάλω σε λίγο.

Reaction score
7
Ελήφθη όβερ.Όπου το δώ το τσάκωσα.Απλά αν το βρεί κάποιος νωρίτερα ν το ποστάρει μην το αγοράσουμε τσάμπα...

Reaction score
49
ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗ

Το περιοδικό δεν είναι το DVD Home Theater!!!

Το συγκεκριμένο DVD θα υπάρχει σε μια ειδική έκδοση του περιοδικού

Είναι μια ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ & όχι το τεύχος του μήνα που είναι αυτό
και στο οποίο μπορεί κανείς να βρει 2 ταινίες μεν αλλά συνδυασμό των:

Η ειδική έκδοση που ψάχνω είναι του περιοδικού
με αφιέρωμα στο HOME CINEMA

Λέγεται
best AV guide
& κοστίζει 7.90€

Θα γράφει πάνω Νοέμβριος αλλά έχει κυκλοφορήσει τέλη Δεκέμβρη!
Και λογικά θα παραμείνει στα περίπτερα γιατί είναι ετήσιος οδηγός!!

Θα κατεβάσω και φωτό!!!

Προφανές ότι όποιος μπορέσει να το βρει θα με σώσει απ' την φαρμακευτική αγωγή που θα ακολουθήσω για τα νεύρα μου!!!
Στην κοπή της πίτας, έφαγα όλα τα περίπτερα στην Κηφισίας & στην Αλεξάνδρας αλλά τζίφος. Βρήκα το τεύχος αλλά είχε άλλα DVD (συνήθως το Last Castle με το Chorus line ή Odds & evens ή Nurse Betty) :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Kαι από πάνω έγινα και παπί από την βροχή!! :roll: :cry: :cry:

Reaction score
49
Aυτή είναι η διαφήμιση από το περιοδικό
σε μια από τις εκδόσεις του (ετήσια κι αυτή) με αφιέρωμα σε "100 κριτικές ταινιών, τα καλύτερα DVD του 2005" έκδοση Νο2

Reaction score
49

Σας παρακαλώ......Όποιος το βρει ας μου στείλει ένα πμ να συνεννοηθούμε!! :roll: :wink:

Προσοχή: Μιλάμε για την ταινία:

What Dreams May Come

Reaction score
6
Όπως βλέπετε και εσεις δεν υπερέβαλα καθολου όταν ελεγα πως προκειται για φοβερο κόλλημα .
Το αποδεικνύει άλλωστε το φωτορεπορταζ του Ιωαννη.
Ετσι και δεν το βρουμε αυτό το το dvd με εχει απειλήσει πως θα με κάνει ρομπα σε ολο το φορουμ , θα βαλει φωτια στο τζιπ του (Σ)Καφατου , και θα στείλει ενισχυμένες παντόφλες στην σύζυγο του Τσαρουχιτο. :lol:
Ο άνθρωπος εχει μετατραπεί σε Μπιλαντεν
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
49
Πάρτο απο το play και κάνε re-authoring στο dvd προσθέτοντας ελληνικούς υπότιτλους. ;)
Την ξέρω αυτή τη λύση (και φαντάζεσαι ποιόν θα "έχωνα" γι αυτή τη δουλίτσα.......ΑΝΤΡΕΑΑΑΑΑ πές αλεύρι!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: )

Αλλά το θέλω "γνήσιο" ΜΕ Ελληνικούς υπότιτλους & όχι "καμμένο"...... :cry: :(
Είναι άλλη μία ψύχωσή μου να μην χρησιμοποιώ αντεγραμμένα στα DVDp μου!!! :shock: :roll: :wink:

Reaction score
49
Ααααααα...........

Το περιοδικό (αφιέρωμα) + τα 2 DVD είναι σε μεγάλη κόκκινη καρτέλα (και βεβαίως ζελατίνα.....)

ΒΟΗΘΕΙΑ παρακαλώ!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Reaction score
6
Πάρτο απο το play και κάνε re-authoring στο dvd προσθέτοντας ελληνικούς υπότιτλους. ;)
Την ξέρω αυτή τη λύση (και φαντάζεσαι ποιόν θα "έχωνα" γι αυτή τη δουλίτσα.......ΑΝΤΡΕΑΑΑΑΑ πές αλεύρι!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: )

Αλλά το θέλω "γνήσιο" ΜΕ Ελληνικούς υπότιτλους & όχι "καμμένο"...... :cry: :(
Είναι άλλη μία ψύχωσή μου να μην χρησιμοποιώ αντεγραμμένα στα DVDp μου!!! :shock: :roll: :wink:
Βρε χιλιες φορες να στο κανω re-authoring παρα αυτο το συνεχιζόμενο "Κυνήγι της Κόκκινης Καρτέλας". 8)

Reaction score
59
gianni to eixe dosei kai paliotera to periodiko tilekontrol

apo ekei to eixa parei ego !!

mipos na rotiseis na einai diathesima palia teyxi i akoma kalitera na rotiseis ton kosmo tou dvd an mporoun na sto stiloun me antikatavoli

Reaction score
0
Ωραια!Πεθαινουν τα παιδια του Robin αυτοκτονει η γυναικα του και παει στην κολαση ,πεθαινει και αυτος και παει στον παραδεισο και κανονιζει deal να παρει μεταθεση η γυναικα του για Heaven γιατι δεν μπορει να βαλει μονος του τις ....κουρτινες η καπως ετσι ;;; :mrgreen: Εχει καλη φωτογραφια που παραπεμπει σε πινακες ζωγραφικης. Αρκετα ...καλη.

Reaction score
49
gianni to eixe dosei kai paliotera to periodiko tilekontrol

apo ekei to eixa parei ego !!

mipos na rotiseis na einai diathesima palia teyxi i akoma kalitera na rotiseis ton kosmo tou dvd an mporoun na sto stiloun me antikatavoli
Για το περιοδικό Τηλεκοντρόλ δεν το ήξερα πως την είχε βγάλει δώρο........
Δημήτρη, από ποιότητα ήχου & ΚΥΡΙΩΣ εικόνας πως ήταν??
Είναι φθηνάρικη κόπια ή καλή??

Αν έχεις κανένα παλιό τεύχος του Τηλεκοντρόλ, γράψε σε παρακαλώ το τηλέφωνό τους για να το παραγγείλω (αν είναι καλό το δισκάκι)
Και αν θυμάσαι και το τεύχος, ακόμα καλύτερα!!!

Έχω ήδη μιλήσει με το περιοδικό

με κάποια κυρία και της ζήτησα να μου στείλουν το τεύχος με αντικαταβολή.
Αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει στις επιστροφές......Δυστυχώς.........
Αναμένω (αλλά μάλλον χλωμό το βλέπω να το βρω από εκεί....).......

Πάντως, ακόμα κι αν το βρει κάποιος φίλος και με βοηθήσει, δεν θα με χαλάσει καθόλου να μου το ξαναστείλουν και από το περιοδικό.......
Και δύο δισκάκια να έχω ΔΕΝ με πειράζει......... :roll: :roll: :wink: :wink:

Reaction score
7
Είμαι στο ψάξιμο Γιάννη.Σε μερικά που κοίταξα δεν το έχει καθόλου.Σε άλλα δεν έχει την ταινία.Still searching

Reaction score
49
Τοσο καλη ταινια ειναι ρε;
Η ταινία είναι εκπληκτική από εικόνα.......
Όποιος την δει, και ιδιαίτερα σε βιντεοπροβολέα, θα πάθει πλάκα με τα χρώματα της!
Θεωρώ (αν είναι καλό το δισκάκι) ότι θα παίξει άνετα το ρόλο του DVD αναφοράς στο θέμα εικόνας.......
Από την μία τα εκπληκτικής ομορφιάς πολύχρωμα τοπία και από την άλλη όλη η κλίμακα του μαύρου/γκρι στις σκοτεινές σκηνές.........
Ένας τεράστιος πίνακας ζωγραφικής στο πανί του προβολέα σας
Χώρια που ακόμα και από υπόθεση είναι πολύ καλή!!

Όποιος την δει θα του αρέσει πάρα πολύ!!!
Αξίζει της προσοχής σας!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo