Sound Forge v9.0c

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.532
Κυκλοφόρησε από τη Sony η τελευταία updated έκδοση του δημοφιλούς wave editor Sound Forge 9.0c .

Οι πιο σημαντικές βελτιώσεις/αλλαγές είναι οι εξής:

• Fixed a bug that would mix the wrong source when performing drag-and-drop mixing.
  • Fixed a bug that could prevent phase and mono-compatibility meters from working when no channel was assigned to the sound card's first ports.
  • Fixed a bug that would select the wrong region after a mix operation.
  • Fixed a bug that could cause erroneous data to be displayed in the Statistics window.
  • Fixed a bug that prevented Ctrl+Shift+D (Set Selection) and Ctrl+G (Go To) from working when a processing dialog was open.

Reaction score
3
Πολύ το έχω αγαπήσει αυτό το πρόγραμμα, το χρησιμοποιώ εδώ και 12 χρόνια.:crazy_3:
Βέβαια η χρήση που του κάνω είναι αντίστοιχη του χρησιμοποιώ Harpoon για μυγοσκοτώστρα, αλλά δεν πειράζει, έτσι και αλλιώς τα ίδια κάνω με, σχεδόν, όλες τις εφαρμογές που έχω στον υπολογιστή μου.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.532
Πολύ το έχω αγαπήσει αυτό το πρόγραμμα, το χρησιμοποιώ εδώ και 12 χρόνια.:crazy_3:
Βέβαια η χρήση που του κάνω είναι αντίστοιχη του χρησιμοποιώ Harpoon για μυγοσκοτώστρα, αλλά δεν πειράζει, έτσι και αλλιώς τα ίδια κάνω με, σχεδόν, όλες τις εφαρμογές που έχω στον υπολογιστή μου.
Γιατί κι εγώ που το χρησιμοποιώ και επαγγελματικά, νομίζεις ότι το έχω εξαντλήσει ποτέ; :happy_2:

Άσε που πολλές από τις δυνατότητες είναι σχεδόν άχρηστες, αλλά τις βάζουν για να δικαιολογούν τις νέες εκδόσεις... Αλλά αυτό βέβαια ισχύει στις περισσότερες τεχνολογικές εφαρμογές.

Reaction score
77
Απάντηση: Sound Forge v9.0c

Στο προσωπικό μου στούντιο χρησιομοποιώ το Wavelab 5 (της Steinberg) και αρχίζω να μαθαίνω το ver.6. Για επαγγελματική χρήση δεν μου "έκατσε" to Soundforge.

Κανείς άλλος με Wavelab?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.532
Re: Απάντηση: Sound Forge v9.0c

Στο προσωπικό μου στούντιο χρησιομοποιώ το Wavelab 5 (της Steinberg) και αρχίζω να μαθαίνω το ver.6. Για επαγγελματική χρήση δεν μου "έκατσε" to Soundforge.

Κανείς άλλος με Wavelab?
Το Wavelab το χρησιμοποιούσα τα τελευταία 5 χρόνια και μπορώ να πω ότι ήταν άψογο. Το είχα συνηθίσει, είχα μάθει όλα τα keyboard shortcuts και όλες οι ενέργειες γίνονταν αστραπιαία.
Επειδή όμως πέρασα νωρίς στα Vista (ως beta tester), αναγκάστηκα να εγκαταλείψω το Wavelab (λόγω μη συμβατότητας) και να στραφώ στο Soundforge. Το συνήθισα κι αυτό και τώρα δε θέλω πάλι αλλαγές.
Όλα αυτά στον προσωπικό μου υπολογιστή στο σπίτι, που είναι και "μουσικός".
Στα στούντιο που συνεργάζομαι, υπάρχει το Wavelab, αλλά το υλικό που δουλεύω είναι σχεδόν έτοιμο από το σπίτι (σε επίπεδο editing), άρα το χρησιμοποιώ σπανίως.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.874
Members
38.509
Νεότερο μέλος
Konstantinos M.