Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Reaction score
19
Απάντηση: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

εγω σαν καινουργιος στα δορυφορικα δεν μπορω να μιλησω για αλλους δεκτες αλλα στην 46' full 1080p samsung που εχω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με την εικονα,και με αυτα που δινει ο δεκτης hd and sd,σημερα περασα και το DiSEqC EMP Centauri S16/1PCP-W3 και τα 6 megasat lnb με νεα στηριξη MultiConnect Inverto,αισιως στα 11 LNB και αυριο τα υπολοιπα 5,απο 7W εως 42E

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Δεν είχε και το manual μέσα στο κουτί,το οποίο βέβαια ποτέ δεν διαβάζω.
Η συσκευασια περιλαμβανει,τον δεκτη,το remote,καλωδιο HDMI,manual,usb προεκταση και 2 μπαταριες.
Για τον 7000 HD δεν περιλαμβανεται απο ολα αυτα η usb προεκταση.

Reaction score
114

Patch για 9000 HD Combo.
Το τελευταιο που εχει βγει 5/09/2010

1W stand-by power consum OFF ,Work loop function
Stand-by 1 W model = New Rgulation for EC country.

I make menu to selectable for loop-through.

menu:
Standby power On/OFF menu
If you select it “ON” support 1W stand-by power consumption and not support, loop function.
If you select it “OFF” not support 1W stand-by power consumption and support, loop function.

Implementation as below in This S/w

sw and let me know your feed-back..

1. RF type Setting RF type default PAL-I in Control Panel menu, should be factory reset after update sw.
2. Energy saving menu add in OSD Setup menu.
A. Default : power saving mode : “ON”(support 1W stand-by power consumption, and not support loop function.)
B. Default : Auto power saving : “OFF”( if you didn’t put key for hours, no standby: not support 1W stand-by power consumption and support, loop function.)
3. Merge multimedia menu in OSD setup menu
A. Default : multimedia subtitle : ON
B. Slide show time : 5
C. MP3 on slide show : OFF

http://www.zshare.net/download/807610891f03b916/

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Η συσκευασια περιλαμβανει,τον δεκτη,το remote,καλωδιο HDMI,manual,usb προεκταση και 2 μπαταριες.
Για τον 7000 HD δεν περιλαμβανεται απο ολα αυτα η usb προεκταση.
Σε εμένα τα είχε όλα εκτός το manual.
Το card reader θέλει κάποια ρύθμιση,"κάποια" κάρτα που έβαλα δεν την βλέπει καθόλου.

Ευχαριστώ για το Patch.

Reaction score
0

Σε ελάχιστες συσκευασίες απουσιάζει το manual, παρά ταύτα μπορώ αν θέλεις να το τυπώσω και να στο στείλω

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Σε ελάχιστες συσκευασίες απουσιάζει το manual, παρά ταύτα μπορώ αν θέλεις να το τυπώσω και να στο στείλω
Το αναφέρω σαν γεγονός και μόνο ,και δεν είναι πρόβλημα.
Για το card reader φοβάμαι μήπως έχει πρόβλημα.
Πάντως οι εντυπώσεις μέχρι στιγμής είναι θετικές.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Το αναφέρω σαν γεγονός και μόνο ,και δεν είναι πρόβλημα.
Για το card reader φοβάμαι μήπως έχει πρόβλημα.
Πάντως οι εντυπώσεις μέχρι στιγμής είναι θετικές.
Αν διαπιστώσεις πρόβλημα με ενημερώνεις για αντικατάσταση.

Reaction score
0
Ο δέκτης τελικά είναι σχεδόν τέλιος.
Πολύ καλό τηλεχειριστήριο,πληρης μενού ,χωρίς να σε μπερδεύει.
Διάβασε avi με εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους .
Και έκανε τα περισσότερα, τα οποία λέει ότι κάνει.

Τι δεν μου άρεσε :ότι έχει δυο υποδοχές usb στικάκι πίσω και καμία μποροστά.
Και ότι επειδή άκουγα πολύ καλα λόγια για την ποιότητα εικόνας,υπέθεσα ότι θα είναι στα επίπεδα του Kathrein UFS 910 που έχω.
Υστερεί τελικά απέναντι του UFS 910 στην ποιότητα εικόνας.

Reaction score
88
Manual δεν είχε και σε εμένα αλλά δεν χρειάζεται. O δέκτης είναι καλός και έχει καλή εικόνα. Το service+ δεν μπορούσε να κάνει register αλλά πριν κοιμηθώ έκανα την τελευταία προσπάθεια και έκανε register τελικά. Ευχαριστώ και τον Johnny78 και τον Δημήτρη για την βοήθεια.

Η εξυπηρέτηση του Δημήτρη άψογη και δεν είναι ένας απλός πωλητής αλλά ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται και είναι διαθέσιμος πάντα να σε βοηθήσει. Εμένα προσωπικά αυτό με κερδίζει.

Κατά την αναζήτησή μου για δέκτη είχα πάρει τηλέφωνο σε μια αντιπροσωπεία για να ρωτήσω της διαφορές σε δύο δέκτες παρόμοιους και η απάντηση τους: τα έχουμε στο διαδίκτυο και δες τα εκεί. Η πλάκα ήταν ότι εκεί τα είχα δει αλλά τα χαρακτηριστικά υπήρχαν αναλυτικά για τον ένα δέκτη.

Δεν βρήκα χρόνο να ψαχτώ ακόμα αλλά με τους παραπάνω (και φυσικά τον teomad ο οποίος παλαιότερα με είχε βοηθήσει στον Yumatu...άψογος και αυτός) και όλους εσάς νομίζω ότι θα λύσω κάθε απορία.

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Το card reader θέλει κάποια ρύθμιση,"κάποια" κάρτα που έβαλα δεν την βλέπει καθόλου.
Μπορω να φανταστω για ποια καρτα λες ,και αυτη παιζει μονο μεσα σε irdeto cam.
Ομως δεν χρειαζεται, γιατι και τα δυο που ανοιγει,ανοιγουν στον δεκτη μονο με το patch και softkey.

Reaction score
114

Και ότι επειδή άκουγα πολύ καλα λόγια για την ποιότητα εικόνας,υπέθεσα ότι θα είναι στα επίπεδα του Kathrein UFS 910 που έχω.
Υστερεί τελικά απέναντι του UFS 910 στην ποιότητα εικόνας.
Επειδη εχω δει και εγω τον Kathrein δεν μπορω να πω ουτε οτι δεν εχει καλη εικονα αλλα ουτε και οτι εχει καλυτερη.
Οταν ενας δεκτης κανει upscale φαινεται.
Αλλος κρινει την εικονα απο τα low bitrate καναλια ,αλλος απο τα HD ,αλλος απο τα καναλια της Nova κτλ.
Το πως ειναι ρυθμισμενη η HDMI της TV σου για τα χρωματα και αν ειναι HD ready η' Full παιζει και αυτο ρολο κτλ........
Σεβαστη καθε αποψη.

Reaction score
114

Κατά την αναζήτησή μου για δέκτη είχα πάρει τηλέφωνο σε μια αντιπροσωπεία για να ρωτήσω της διαφορές σε δύο δέκτες παρόμοιους και η απάντηση τους: τα έχουμε στο διαδίκτυο και δες τα εκεί. Η πλάκα ήταν ότι εκεί τα είχα δει αλλά τα χαρακτηριστικά υπήρχαν αναλυτικά για τον ένα δέκτη.

Το οτι ανοιγεται καποιο θεμα σε ενα φορουμ και γραφονται τα παντα για εναν δεκτη και με το παραπανω, εχει τα θετικα και τα αρνητικα του.
Βασικα ειναι πως το βλεπει ο καθενας και πως το κρινει.
Δυσκολοι καιροι υπηρχαν απο παλια,και οχι λεφτα για πεταμα.
Σιγουρα μια τετοιου ειδους συσκευη δεν θα σε 'βγαλει' για ολη σου την ζωη,ετσι οπως προχωραει η τεχνολογια, αλλα τουλαχιστον θα νιωθεις μια ειδους ικανοποιηση για ενα διαστημα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Μπορω να φανταστω για ποια καρτα λες ,και αυτη παιζει μονο μεσα σε irdeto cam.
Ομως δεν χρειαζεται, γιατι και τα δυο που ανοιγει,ανοιγουν στον δεκτη μονο με το patch και softkey.
Μάλιστα αυτό δεν το ήξερα(δεν το ρώτησα και πιο πριν νόμιζα ότι την έπαιζε).
Ήξερα ότι ανοίγουν με patch και softkey δεν μπόρεσα να το ψάξω μέχρι τώρα.
Απλά είπα μήπως έχει πρόβλημα ο δέκτης στο card reader .
Έχω δυο μοντούλες irdeto cam, με την μπλέ συνεργάστηκε ο Spiderbox ,με την μωβ όμως όχι.

Επειδη εχω δει και εγω τον Kathrein δεν μπορω να πω ουτε οτι δεν εχει καλη εικονα αλλα ουτε και οτι εχει καλυτερη.
Οταν ενας δεκτης κανει upscale φαινεται.
Αλλος κρινει την εικονα απο τα low bitrate καναλια ,αλλος απο τα HD ,αλλος απο τα καναλια της Nova κτλ.
Το πως ειναι ρυθμισμενη η HDMI της TV σου για τα χρωματα και αν ειναι HD ready η' Full παιζει και αυτο ρολο κτλ........
Σεβαστη καθε αποψη.
Ο Kathrein με την Sw 2.01 beta (με τις άλλες νέες αναβαθμίσεις έχει λίγο χειρότερη ποιότητα εικόνας) υπερτερεί σε ποιότητα εικόνας.
Όμως δοκίμασα στον Spiderbox κάτι που είχα διαβάσει από κάποιο φίλο ,ότι άν βάλεις την ρύθμιση 720p στον δέκτη παίζει καλύτερα από την 1080i, και πράγματι ισχύει.

Οπότε όλα είναι καλά!

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Μάλιστα αυτό δεν το ήξερα(δεν το ρώτησα και πιο πριν νόμιζα ότι την έπαιζε).
Ήξερα ότι ανοίγουν με patch και softkey δεν μπόρεσα να το ψάξω μέχρι τώρα.
Απλά είπα μήπως έχει πρόβλημα ο δέκτης στο card reader .
Έχω δυο μοντούλες irdeto cam, με την μπλέ συνεργάστηκε ο Spiderbox ,με την μωβ όμως όχι.
-Εγω εχω και μπλε και μωβ και diablo.
Με τις μωβ (edision), εχουν προβλημα συμβατοτητας και αλλοι δεκτες, οπως π.χ. ο ΑΖΒΟΧ.
Αρα, θεωρω προβλημα της συγκεκριμενης μαρκας η' μπορει και παρτιδας.

-Εγω εχω βαλει 1080i σε Full HD και ειναι καλυτερα απο μια χαρα.
Μπορουν να σε διαβεβαιωσουν και αλλοι.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

-Εγω εχω και μπλε και μωβ και diablo.
Με τις μωβ (edision), εχουν προβλημα συμβατοτητας και αλλοι δεκτες, οπως π.χ. ο ΑΖΒΟΧ.
Αρα, θεωρω προβλημα της συγκεκριμενης μαρκας η' μπορει και παρτιδας.

-Εγω εχω βαλει 1080i σε Full HD και ειναι καλυτερα απο μια χαρα.
Μπορουν να σε διαβεβαιωσουν και αλλοι.
Όχι δεν έχω την μωβ (edision), μπλε και diablo έχω και εγώ (στην diablo δεν περίμενα να παίζει) .
Για Full HD τηλεόραση μιλάω(αλλιώς θα είχαν λογική τα 720p) ,νομίζω στα 720p παίζει καλύτερα.
Σε άλλο φόρουμ πριν από λίγο κάποιος φίλος μου έγραψε ότι είναι και δική του διαπίστωση για τα 720p .

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Όμως δοκίμασα στον Spiderbox κάτι που είχα διαβάσει από κάποιο φίλο ,ότι άν βάλεις την ρύθμιση 720p στον δέκτη παίζει καλύτερα από την 1080i, και πράγματι ισχύει.

Οπότε όλα είναι καλά!
Xμ...εγω μαλλον ειμαι αυτος! Επιμενω οτι ειναι ετσι , σε τ/ο 720ρ αλλα ΚΑΙ σε πλασμα 1080. Το "i" δεν ειναι και η καλυτερη θεαση γενικως.

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !

Όχι δεν έχω την μωβ (edision), μπλε και diablo έχω και εγώ (στην diablo δεν περίμενα να παίζει) .
Για Full HD τηλεόραση μιλάω(αλλιώς θα είχαν λογική τα 720p) ,νομίζω στα 720p παίζει καλύτερα.
Σε άλλο φόρουμ πριν από λίγο κάποιος φίλος μου έγραψε ότι είναι και δική του διαπίστωση για τα 720p .
Ολα τα μπλε που ειναι και παλιοτερα δουλευουν με ολους τους δεκτες απο οτι ξερω.
Τα μωβ δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανουν διακρισεις.
Αλλα δεν με ενδιαφερει και να το ψαξω.
Το diablo εχει προβλημα στις εναλλαγες των καναλιων οταν εχει καρτα αλλα αυτο ειναι προβλημα του.
Αν και αν θυμαμαι καλα υπαρχουν καποιες παλιες εκδοσεις underworld που με τις καταλληλες ρυθμισεις δουλευει καλα.
Παντως ολα αυτα τα πακετα παιζουν με patch-softkey εδω και πολυ καιρο.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Spiderbox 9000 HD Combo N

Ολα τα μπλε που ειναι και παλιοτερα δουλευουν με ολους τους δεκτες απο οτι ξερω.
Τα μωβ δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανουν διακρισεις.
Αλλα δεν με ενδιαφερει και να το ψαξω.
Το diablo εχει προβλημα στις εναλλαγες των καναλιων οταν εχει καρτα αλλα αυτο ειναι προβλημα του.
Αν και αν θυμαμαι καλα υπαρχουν καποιες παλιες εκδοσεις underworld που με τις καταλληλες ρυθμισεις δουλευει καλα.
Παντως ολα αυτα τα πακετα παιζουν με patch-softkey εδω και πολυ καιρο.
Για την diablo ,έχω διαβάσει ότι σε κάποιους πάιζει κάρτες χωρίς προβλήματα.
Σε εμένα δοκίμασα όλες τις αναβαθμίσεις underworld αλλά και Horizon δεν συνεργάζεται με την κάρτα.
Ίσως είναι θέμα μόνο της δική μου μοντούλας.
Έκανα μια γρήγορη απόπειρα για patch-softkey ,δεν έκανα τίποτα.
Δεν το πολύ έψαξα όμως χτες ,μήπως κάνω κάτι λάθος ή το softkey δεν είναι σωστό.

Xμ...εγω μαλλον ειμαι αυτος! Επιμενω οτι ειναι ετσι , σε τ/ο 720ρ αλλα ΚΑΙ σε πλασμα 1080. Το "i" δεν ειναι και η καλυτερη θεαση γενικως.
Και δική μου διαπίστωση είναι.

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Spiderbox 9000

Για την diablo ,έχω διαβάσει ότι σε κάποιους πάιζει κάρτες χωρίς προβλήματα.
Σε εμένα δοκίμασα όλες τις αναβαθμίσεις underworld αλλά και Horizon δεν συνεργάζεται με την κάρτα.
Ίσως είναι θέμα μόνο της δική μου μοντούλας.
Έκανα μια γρήγορη απόπειρα για patch-softkey ,δεν έκανα τίποτα.
Δεν το πολύ έψαξα όμως χτες ,μήπως κάνω κάτι λάθος ή το softkey δεν είναι σωστό.

Και δική μου διαπίστωση είναι.

menu-key edit -ucas-->ON,autoroll -->ON
softkey μονο το καταλληλο για Spiderbox.
στο πμ. σου.

Reaction score
0
Πάντως ,έχω να πω για την ανταπόκριση των φίλων στο φόρουμ στις απορίες -ερωτήσεις μου για τον Spiderbox.
Χτες και σήμερα και με πμ μερικοί έδιναν λύσεις σε αυτά που ρωτούσα - ζητούσα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.788
Members
38.494
Νεότερο μέλος
mpalo