Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Reaction score
114
Απάντηση: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

New patch !!!

Ethernet enhancement patches for faster clearing.

For continued connection to ethernet service these patches must be loaded.
Users not loading these patches may lose connection before the end of this month.

Spiderbox 9000HD Combo

http://www.megaupload.com/?d=82BCRQ3K

Reaction score
0
εκανα την αναβαθμιση αλλα στο μενου μου βγαζει μονο κατασταση,δικτυο,αναβαθμιση,home stream server και epg data.τα αλλα δεν τα βγαζει,γιατι?

Reaction score
0
ακυρο ξεχασα να βαλω τον κωδικο.πως μπορω να βαλω το μπουκετο των ψηφιακων επιγειων στα αγαπημενα και οποιο αλλο μπουκετο θελω?

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

ακυρο ξεχασα να βαλω τον κωδικο.πως μπορω να βαλω το μπουκετο των ψηφιακων επιγειων στα αγαπημενα και οποιο αλλο μπουκετο θελω?
Menu-cahnnel manager ,επελεξε την 1η πανω αριστερα επιλογη fav και μετα πατα οκ πανω στα καναλια που θες να μεταφερεις εκει.

Reaction score
3
Καλησπέρα, ύστερα από πάρα πολύ καιρό...
Πρόσφατα, τοποθέτησα μια δεύτερη τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο. Στο σαλόνι, υπάρχει η μεγάλη TV συνδεδεμένη με τον spiderbox 9000HD combo και δοκίμασα ανεπιτυχώς να πάρω σήμα από το loop του δέκτη και να το μεταφέρω στο υπνοδωμάτιο, μέσω της καλωδίωσης.
Αντιθέτως, αν παρακάμψω το δέκτη, το δορυφορικό σήμα φτάνει αξιοπρεπώς στο υπνοδωμάτιο.
Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο μενού του δέκτη, που να "ξεκλειδώσει" το loop?
Παρέλειψα να σας πω ότι η tv του υπνοδωματίου, διαθέτει ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη και το μόνο που χρειάζεται είναι να φτάσει το σήμα...

Reaction score
114

Καλησπέρα, ύστερα από πάρα πολύ καιρό...
Πρόσφατα, τοποθέτησα μια δεύτερη τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο. Στο σαλόνι, υπάρχει η μεγάλη TV συνδεδεμένη με τον spiderbox 9000HD combo και δοκίμασα ανεπιτυχώς να πάρω σήμα από το loop του δέκτη και να το μεταφέρω στο υπνοδωμάτιο, μέσω της καλωδίωσης.
Αντιθέτως, αν παρακάμψω το δέκτη, το δορυφορικό σήμα φτάνει αξιοπρεπώς στο υπνοδωμάτιο.
Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο μενού του δέκτη, που να "ξεκλειδώσει" το loop?
Παρέλειψα να σας πω ότι η tv του υπνοδωματίου, διαθέτει ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη και το μόνο που χρειάζεται είναι να φτάσει το σήμα...
ΜΕΝU - OSD SETUP - ENERGY SAVING - τις 2 επιλογες OFF

Reaction score
3
ΜΕΝU - OSD SETUP - ENERGY SAVING - τις 2 επιλογες OFF
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, Γιάννη!
Το πρόβλημα λύθηκε!
Εντούτοις, έχω μια απορία ακόμη... Μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα οι δεκτές?
Ρωτάω, γιατί έχω ακούσει ότι αν λειτουργήσουν ταυτόχρονα θα κάψουν το lnb. Ισχύει κάτι τέτοιο?
Για καλό και για κακό η δοκιμές μου έγιναν μεμονωμένα...
Δεδομένου όμως του γεγονότος ότι χρησιμοποιώ τον spiderbox και ως επίγειο, υπάρχει περίπτωση να είναι αναμμένοι και οι δυο δέκτες και να γίνει ζημιά.

Reaction score
114

Κανονικα για να λειτουργουν και οι δυο θα πρεπει να βαλεις ενα lnb με 2 εξοδους και 2 διαφορετικα καλωδια να κατεβαινουν απο αυτο.
Ειτε ετσι οπως το εχεις ,ειτε βαλεις κατω εναν διακοπτη με 1 εισοδο και 2 εξοδους και απο εκει δωσεις στους 2 δεκτες με διαφορετικα καλωδια δεν μπορεις να εχεις και τους 2 σε λειτουργια.

Reaction score
3
Μήπως υπάρχει, με κάποιο τρόπο, δυνατότητα αποκωδικοποίησης του σήματος των συνδρομητικών καναλιών από το spiderbox και μετά να το βλέπω στη δεύτερη τηλεόραση (μάλλον ζητάω πολλά...)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reaction score
114

Μονο με το Slingbox μπορεις να βλεπεις στο PC και γενικα να χειριζεσαι τον δεκτη σου.
Ισως μαλλον και απο το PC να μπορεις να δωσεις και στην TV .

Reaction score
0
καλησπερα.εχω τον δεκτη αυτο και θελω να ρωτησω τα ψηφιακα τα πιανει?ειναι συμβατος με mpeg4?γιατι τωρα που δοκιμαζω δεν πιανει τιποτα.ποιο ειναι το ποιο νεο firmaware για τον δεκτη?νεα settingw μηπως υπαρχουν?ευχαριστω

Reaction score
114

Αν δεις στην 1η σελ. θα δεις φωτο με τα ψηφιακα καναλια.
Μαλλον το προβλημα σου θα οφειλεται στην κεραια η' σε λαθος συνδεση.
Νεα patch κτλ. για τους δεκτες θα βρεις εδω :

http://vasiks-forum.com/forum/forum.php

Reaction score
0
οταν παει να κανει αναζητηση παγωνει και ουτε στο χειροκινητο παει .η συνδεση ειναι ενταξει,ειναι τοκαλωδιο της τηλεορασης

Reaction score
114

Χρησιμοποιησε το τελευταιο patch και κανε factory reset μετα.

Reaction score
0
σε ευχαριστω πολυ.περναω το patch,κανω factory reset μετα και υστερα περναω τα settings μου?το προτελευταιο patch πιο ειναι?ο combo με τον 9000 εχουν το ιδιο patch?

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

σε ευχαριστω πολυ.περναω το patch,κανω factory reset μετα και υστερα περναω τα settings μου?
Ναι.
Κανε ομως πρωτα μια δοκιμη να σκαναρεις τα ψηφιακα πριν περασεις τα settings σου μηπως αυτα δημιουργουν προβλημα .

ο combo με τον 9000 εχουν το ιδιο patch?
Ναι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab