Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Ο δέκτης είναι πλέον διαθέσιμος και Ελλάδα....@ arno
Εχεις καποιο νεο αν θα ερθει Ελλαδα τελικα ?
Εμενα οι γνωριμιες μου ειναι εκτος συνορων ενω εσυ γνωριζεις πολλα εδω..........
Εχεις δυο επιλογες.Μια απορια για τον Combo, μπορουμε σε μια λιστα που εχει τα δορυφορικα να εχει ενδιαμεσα ψηφιακο καναλι και να γινεται η αλλαγη δεκτη κατα την διαρκεια του zapping ή πρεπει να γινεται επιλογη τι θελουμε να δουμε, digea ή sat?
Μακαρι να φτασει να τον πουλανε μεχρι και στα περιπτερα.Ο δέκτης είναι πλέον διαθέσιμος και Ελλάδα....
Kαι σε καλη τιμη!Ο δέκτης είναι πλέον διαθέσιμος και Ελλάδα....
Αυτό το tring υπάρχει και πουθενά αλλού, εκτός από Eutelsat?Nεο patch για Spiderbox 9000 HD Combo.
Fast activation 26 sec on Tring and Tring Plus CARD.
1/ Conax7
2/ Frequency sort
3/ Erased via2.6
Spiderbox 9000 HD Combo
http://www.zshare.net/download/7954091110a6fc7c/
Αυτό το tring υπάρχει και πουθενά αλλού, εκτός από Eutelsat?
Π.χ. astra, hotbird, BADR ή hellas sat?
Δυστυχώς δεν έχω μοτέρ, παρά μόνο δύο σταθερά πιάτα για τους 4 δορυφόρους που προανέφερα...(astra, hotbird, BADR & hellas sat)Eutelsat W2M 16*E
11283 H 27500
Aν το πιατο σου με Hotbird k' Astra ειναι 1,00μ. , τοτε με λιγη δυσκολια μπορεις να προσθεσεις ενα ακομα lnb για τον Eutelsat 16*E.Δυστυχώς δεν έχω μοτέρ, παρά μόνο δύο σταθερά πιάτα για τους 4 δορυφόρους που προανέφερα...(astra, hotbird, BADR & hellas sat)
σκαναρε με blind search τον astra 19Αυτό είναι το περίεργο!
Σκανάρω τον astra και κατεβάζω αρκετά κανάλια, αλλά όχι τα ελεύθερα HD...
Γραψε το μεγεθος των κατοπτρων που εχεις,και επισης δες αν οι συχνοτητες των καναλιων που κατεβαζεις αντιστοιχουν με τα καναλια του δορυφορου.Έχω στην κατοχή μου τον δέκτη εδώ και 2 μέρες και ακόμα δεν έχω καταφέρει να δω ένα HD κανάλι, έτσι για δείγμα...
Έκανα αρχικά ρύθμιση στο diseqc 1 για 13Ε, 2 για 19Ε, 3 για 26Ε και 4 για 39Ε, με τη σειρά που μου είχε πει ο τεχνικός που έστησε τα πιάτα (1,20 με κέντρο τον astra και το παλιό 0,80 της nova στον hellas sat) και τα LNB.
Από το ίδιο μενού, λοιπόν, αφού αντιστοίχισα τα LNB με τους δορυφόρους, έκανα scan και κατέβασα εκατοντάδες κανάλια, αλλά κανένα ελεύθερο HD!!!
Ούτε ZDF HD, ούτε τίποτα...
Σήμερα χρησιμοποίησα σαν βάση, τη λίστα καναλιών του johnny78, όπου με χαρά βρήκα τα FTA HD του astra, αλλά δεν ανοίγει κανένα (no signal)
Παιδεύτηκα αρκετά, αλλά τίποτα...
Τι κάνω λάθος???