spilegou productions II: the bedroom

Reaction score
89
Re: Απάντηση: spilegou productions II: the bedroom

αυτα ηταν το Νο29 & Νο30 της ιδιας μαρκας που εχω στην κατοχη μου.....
:111:

απο μετοχες πως τα πας ρε θηριο εχεις παρει πραμα για οχι???? αμα ειναι να τρεξω να παω να παρω κ μετα να σου ευχηθω να τα εκατοστησεις!!!!!:204::204::204:

Reaction score
152
Απάντηση: Re: Απάντηση: spilegou productions II: the bedroom

:111:

απο μετοχες πως τα πας ρε θηριο εχεις παρει πραμα για οχι???? αμα ειναι να τρεξω να παω να παρω κ μετα να σου ευχηθω να τα εκατοστησεις!!!!!:204::204::204:
Ποιες μετοχες;
ως γνωστον,η Μιραζ εξαγοραστηκε απο την Κλιπς με σκοπο τη διαλυση της,αφου φοβηθηκαν το R&D που ειχε αναπτυξει...
αφου τη σπασανε και την ξαναπουλησανε στην Audiovox,η εταιρια επαψε να υπαρχει και τα οποια ηχεια παραγονταν στο εργοστασιο της Κινας,μετα το 2004,εισαγονταν στην Αμερικη απο τον ιστιοτοπο vanns.com και τα πουλουσε παρα πολυ φηνα για την ποιοτητα τους,μισοτιμης απο αυτο που αξιζαν στην αρχη ή και λιγοτερο.....
αυτος προσφατα μπηκε σε διαδικασια εκκαθαρισης/πτωχευσης, και πλεον το οριστικο τελος μοιαζει πιο κοντινο και απο της χωρας μας.....

Reaction score
152
Απάντηση: spilegou productions II: the bedroom

Δυο ωριτσες ασχοληθηκαμε, το δωματιο εχει γινει κανονικο εργαστηρι και μπηκαν οι βασεις για τη μεταμορφωση...

η οροφη θα κατεβει 15 ποντους για να μπουνε μεσα τα iC-6,να κρυφτουνε τα καλωδια και φυσικα για κρυφο φωτισμο...

μια στηλη θα δημιουργηθει διπλα στο κρεββατι αντι κομοδινου για πολλαπλη εκμεταλευση χωρων....

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Μπραβο φιλε μου και αλλες φωτο πολλες φωτο θελουμε!!! :607::602:

Reaction score
152

ολα τα καλωδια που θα χρησιμοποιηθουν......

ηχου, ομοαξονικα, cat5, hdmi, usb.

στο τελος δε θα φαινεται τιποτα!.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

ολα τα καλωδια που θα χρησιμοποιηθουν......

ηχου, ομοαξονικα, cat5, hdmi, usb.

στο τελος δε θα φαινεται τιποτα!.

Μπραβο φιλε μου και αλλο και αλλο περιμενουμε με αγωνια!!!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Φίλε μου πως παει η κατασκευή?
Ποτε βλέπεις να τελιωνει??? αν και πιστεύω θα γίνει φανταστικο...
Διαβάζω έχεις και εσύ προβληματισμούς με τα sub... Είναι λίγο μπέρδεμα η υποθεση όταν δεν έχεις κοντά σου επαγγελματίες του είδους να βοηθήσουν!
Άντε βάλε καμία φωτο να φτιάξει η διαθεση μας:105:

Reaction score
152

κατι οι γιορτες,κατι η ελλειψη ελευθερου χρονου του ...executive producer,μειναμε λιγο πισω.
αλλωστε ηταν ξεκαθαρο απο την αρχη οτι το εργο θα ολοκληρωθει με ρυθμους πιο αργους και απο της χελωνας και ας ειναι υποθεση μιας ημερας για ενα επαγγελματικο συνεργειο....
αυτο δε με χαλαει αφου στην πορεια γεννιουνται νεες ιδεες και υλοποιουνται νεα πραγματα,πραγμα που αποδειχθηκε και στο παρελθον,οταν φτιαξαμε το καθιστικο,με περισσοτερες κατασκευες και απαιτησεις και μας πηρε 6 μηνες....

Υπομονη,λοιπον....

Reaction score
152

παρτε μια γρηγορη ματια,λοιπον.....

ο σκελετος της ψευδοροφης εχει σχηματιστει και απομενει να δεθει σε μερικα σημεια με το ταβανι για να μην κανει κοιλια,ενω τα καλωδια τρεχουν σε πολλες κατευθυνσεις....

ο τοιχος σκφτηκε σε ενα σημειο για να απλωθουν τα καλωδια της Atlona για τον ηχο προς το Mirage Uni-theater,και θα ανοιχτει σε ενα δυο σημεια ακομα για τα HDMI,usb,cat5, προς την τηλεοραση.....

Reaction score
152

οι δυο υποψηφιες θεσεις των σαμπ.

η φωλια του Ατλαντα,διιπλα απο την μπαλκονοπορτα με αφθονο πλατος,οπου και θα δημιουργηθει το AVstation, με ραφια για ενισχυτες,player's κλπ........

και του "μικρου" svs διπλα απο τη θεση του κρεββατιου,εκει που κανονικα θα βαζατε ενα κομοδινο...

εγινε αρχικα χωρις να το εχω κατά νου,για αλλο σκοπό,αλλα έρχεται και κάθεται γάντι το ατιμο με τους 33 ποντους φάρδους που εχει...

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Μπράβο μου έφτιαξες τη μέρα
Γουστάρω κατασκευές καλώδια παντού ένας χαμός και μετα όταν φτιαχτεί ο χώρος η απόλυτη ικανοποίηση!!!
Καλα κανείς και πας αργα όλο και κάτι σου έρχεται στο μυαλό και άντε μετα να ξηλωνεις...
Άψογος :607::607:

Ααααα και μια ερώτηση τόσο καιρο που κοιμάσαι σαλόνι μεριά ??

melina

Cargo 200
Reaction score
45.225
ΜΙας και είσαι στην κατασκευή μήπως έχει πάρει το μάτι σου κανά μικρό, πολύ μικρό καναλάκι για τοποθέτηση εντός του τοίχου, στο βάθος του σοβά, για να περνά από μέσα καλώδιο ηχείου (κανονικό για surround ηχεία, όχι τίποτα φίδια)...είμαι για να ψάχνω αύριο, λέω να μη φυτέψω το καλώδιο σκέτο, ας υπάρχει ένα σωληνάκι για πιθανή αλλαγή στο μέλλον.

Reaction score
152
Απάντηση: Re: spilegou productions II: the bedroom

Ααααα και μια ερώτηση τόσο καιρο που κοιμάσαι σαλόνι μεριά ??
Δωματια υπαρχουν....
στα λεφτα πασχουμε....

ΜΙας και είσαι στην κατασκευή μήπως έχει πάρει το μάτι σου κανά μικρό, πολύ μικρό καναλάκι για τοποθέτηση εντός του τοίχου, στο βάθος του σοβά, για να περνά από μέσα καλώδιο ηχείου (κανονικό για surround ηχεία, όχι τίποτα φίδια)...είμαι για να ψάχνω αύριο, λέω να μη φυτέψω το καλώδιο σκέτο, ας υπάρχει ένα σωληνάκι για πιθανή αλλαγή στο μέλλον.
υπαρχουν κατι αυτοκολλητα...
στα μαγαζια μe ηλεκτρολογικα,αλλα και στα Praktiker,Leroy....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Re: spilegou productions II: the bedroom

Bασίλη κοίτα την Legrand.

Bεβαία δεν νομίζω να υπάρχει τόσο μικρό κανάλι σε ύψος(του σοβά δλδ) σε καμία εταιρία.Οπότε καλύτερα να το στείλεις από το πάτωμα ή το ταβάνι.

Reaction score
0

Φίλε spieoglou διάβασα όλο το production Ι και το ΙΙ ως το σημείο αυτό, και έχω να σου δώσω συγχαρητήρια για το μεράκι σου, και για το αποτέλεσμα φυσικά!

Μια ερώτηση επειδή έχεις γίνει expert στη γυψοσανίδα (από "hobby" φαντάζομαι) και πιάνουν σχετικά τα χέρια μου και ζηλεύω.. αν και φαίνεται σχετικά απλό, γνωρίζεις εάν υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός/Manual/βίντεο για αρχαρίους υποψήφιους επίδοξους DIY's με γυψοσανίδα;

Reaction score
152

Αν και μου ξεσκισες το username,εχω να σου πω οτι expert δεν ειμαι εγω αλλα το φιλαρακι μου,ο Αλεξης, που αν και επαγγελματιας ηλεκτρολογος, αναλαμβανει να υλοποιησει τις ιδεες μου και το αποτελεσμα ειναι καλυτερο απο πολλα μαστορια στην πιατσα....

Reaction score
152

μετα απο μια τετραμηνη σταση .....εργασιων,μπορω να αναφωνησω με χαρα οτι εκτος απο την ανοιξη,ηρθε και η αναπτυξη!
χθες το απογευμα,ξαναβαλαμε μπρος το εργο και φτιαξαμε λιγο απο οροφη για να παρουμε τα μετρα του AVstation....

ολα τα καλωδια θα περνανε μεσα απο τη γυψοσανιδα και θα γινουν αορατα....

ο χωρος οπου θα στεγαστουν amplifiers,p.c,players,subwoofer ειναι πλεον κατα 75% ετοιμος.....

Reaction score
89
Με το καλό και να το ολοκληρώσεις.
Το κλιματιστικό πάνω ακριβώς από πρίζες και μηχανήματα δεν το φοβάσαι;
Έχε το νου σου πάντως μην τυχόν βουλώσει κανένα σωληνάκι και αρχίσει να τρέχει νερό μέσα...(το έπαθα μια φορά και έχω το νου μου πλέον).

melina

Cargo 200
Reaction score
45.225
Το 818 που θα το βάλεις; :whistling:

πάντως θα πρότεινα ο avr να μπει στο πάνω ράφι ώστε να έχεις εύκολη πρόσβαση στην πίσω του πλευρά που θα γίνεται ο μεγάλος χαμός με τα καλώδια, αλλιώς θες συρόμενο ράφι και αρκετό βάθος για να μαζεύονται τα μεγάλα μήκη ελεύθερων καλωδίων που θα πρέπει αναγκαστικά να αφήσεις για να μπορείς να τα τραβάς έξω....αμα δεις τι εργόχειρο έχω ρίξει πίσω από το δικό μου για να βολεύονται τα καλώδια όταν σύρεται το έπιπλο στη θέση του...θα καταλάβεις ότι πρέπει να τον βάλεις στο πρώτο ράφι (που να μην είναι και πολύ ψηλά για να μπορείς να το επισκέπτεσαι στο πίσω μέρος σκύβοντας.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss