spilegou productions...

Reaction score
152
Απάντηση: spilegou productions...

οταν βλεπω αυτες τις σκηνες,μου ερχεται στο μυαλο ο υπεροχος Sony VPL-VW200....

Reaction score
152

Underworld αφιερωμενο στον φιλο μου τον Γιαννη Δημητροπουλο......

Γιαννη,εσυ τι εχεις μεσα στο ψυγειο σου; :142::142::142:

Reaction score
0

Δεν θυμάμαι να μας είπες με ποιον ενισχυτή οδηγείς τα ηχεία σου ή κάνω λάθος?

Reaction score
2.224
Πλάκα - πλάκα παίζει η οθόνη σου να είναι ακριβότερη από το υπόλοιπο σύστημα!! Πολύ ωραίος χώρος πάντως, μπράβο!!

Σχετικά με τη βάση, αυτές που κυκλοφορούν είναι universal; Έχω και εγώ την U20 και σκεφτόμουν να πάρω κάποια βάση για τον τοίχο, για να μου ελευθερώσει χώρο αφενός στο γραφείο (την έχω εκτός από τηλεόραση και ως μόνιτορ) , αφετέρου αν μπορούσα με λίγα λεφτά, να πάρω κάποια που να περιστρέφει την τηλεόραση κατά 90 μοίρες προς τα έξω, ώστε να μπορώ να βλέπω το καλοκαίρι από το μπαλκόνι (τώρα είναι τοποθετημένη σε κάθετο ως προς την μπαλκονόπορτα τοίχο). Αυτή που έχεις μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο; Επίσης τι απαιτήσεις έχει κατά τη στερέωση;

Reaction score
152
Απάντηση: Re: spilegou productions...

Πλάκα - πλάκα παίζει η οθόνη σου να είναι ακριβότερη από το υπόλοιπο σύστημα!! Πολύ ωραίος χώρος πάντως, μπράβο!!

Σχετικά με τη βάση, αυτές που κυκλοφορούν είναι universal; Έχω και εγώ την U20 και σκεφτόμουν να πάρω κάποια βάση για τον τοίχο, για να μου ελευθερώσει χώρο αφενός στο γραφείο (την έχω εκτός από τηλεόραση και ως μόνιτορ) , αφετέρου αν μπορούσα με λίγα λεφτά, να πάρω κάποια που να περιστρέφει την τηλεόραση κατά 90 μοίρες προς τα έξω, ώστε να μπορώ να βλέπω το καλοκαίρι από το μπαλκόνι (τώρα είναι τοποθετημένη σε κάθετο ως προς την μπαλκονόπορτα τοίχο). Αυτή που έχεις μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο; Επίσης τι απαιτήσεις έχει κατά τη στερέωση;
ποσο δικιο εχεις....
η οθονη ειναι πολλαπλασιας αξιας απο το υπολοιπο συστημα..
ακομα και μετα απο μια μελλοντικη αναβαθμιση σε ενισχυτη-σαμπ-τβ-προβολεα,μαλλον θα παραμεινει ακριβοτερη.....
οσο για την βαση της Παννυ,ειναι universal,αλλα δεν γυρναει 90 μοιρες λογω των διπλων μπρατσων.
υπαρχει και αναλογο μοντελο με μονο μπρατσο που πιθανον να σε καλυψει...
απαιτει δυο ατομα για να μπει στον τοιχο με στοιχειωδεις γνωσεις χρησεως ηλ.τρυπανιού,αλφαδιού,κατσαβιδιων κλπ....

Reaction score
0

Offtopic

Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι να παίζεις gran tourismo 5 σε μια τέτοια οθόνη!!!

Reaction score
2.224
Re: Απάντηση: spilegou productions...

δεν παιζω...
προτιμω το need for speed....
Ιεροσυλία!!!

Ξέρεις αν οι βάσεις με το ένα μπράτσο βγαίνουν σε λογικά κόστη, όπως αυτή στο λινκ που έβαλες πιο πριν; Με ένα μπράτσο θα αντέχουν το βάρος της τηλεόρασης;

(Κάθομαι τώρα και γράφω μπροστά στην 42 άρα. Την έχω ήδη ένα εξάμηνο, και παρότι δεν τη βρίσκω τόσο μεγάλη όπως τον πρώτο καιρό, πάλι νιώθω ότι είναι ...χορταστική. Και μια την κοιτάω, μια σκέφτομαι πως δείχνει στη φωτο που έβαλες σε σχέση με την οθόνη... Και προσπαθώ να το φανταστώ, αλλά δεν...
ΖΗΛΕΥΩ!!!)

Reaction score
152

ψαξε στα ιδια μαγαζια που αναφερονται στο σκρουτζ οτι πουλανε τη δικια μου.
αλλιως,e-bay...
δωσε βαση στο βαρος που αντεχουν και τι vesa κουμπωνει στην πλατη...
λογικα δε θα εχουν προβλημα για μια τηλεοραση 20-25 κιλων...

Reaction score
152

οι αποστασεις που εχουν οι τρυπες που εχει στην πλατη για να αναρτηθει σε βαση τοιχου.
universal ειναι καιγια την 42αρα Παννυ πρεπει να ειναι γυρω στο 200χ400 ή 400χ400...

Reaction score
2.224
Ευχαριστώ πολύ! Θα ανοίξω θέμα όταν έρθει η ώρα της αγοράς (μη σου χαλάσω και άλλο το δικό σου!)

Και πάλι συγχαρητήρια για το χώρο, πανέμορφος!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

σε μια φωτο βλεπω εχεις καβα καμποσα μιραζακια-,μπραβο μπραβο
και μην ξαναπεις κατι για την μονικα , γιατι μονικα λεγαν ενα απο τα σκυλια μου.:143:

Reaction score
152

argi,βαλε στο λογαριασμο και ενα Uni-Theater και ενα ζευγος Nanosat που ειναι για χρηση υπνοδωματιου,
οποτε φτανω αισιως τα 15....
θελω αλλα δυο σε κολωνες για στερεο και μια πενταδα μικρα για το πισι.

τοτε το ...σμηνος μου θα αποτελειται απο 22 μιραζ. :107:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μιλαμε κανεις ολοκληρει πολη ασφαλτο αν τα αμολυσεις:136:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members