Spinorama,ή πώς θα έπρεπε να διαλέγουμε τα ηχεία μας...



costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.104
Reaction score
124.658
Επειδή μ'αρεσουν τα δέντρα και τα φυτά γενικώς, κι έχω φυτέψει ένα σκασμό πράματα στον κήπο, κι έχω πάνω από 30 γλάστρες γλαστρακια στο σπίτι μέσα, και τα φροντίζω καθημερινά βέβαια, ο γρασίδας ήταν ένα δώρο που μ'εκανε το τομάρι ο γιος μου, μου'πε στα λιντλ τον βρήκε! 😜😁🤪😂

Βασικά μου κάνει μπουλινγκ για τη φαλάκρα. 😜

Τούτος. Προχθές στο Σέλι, είδαμε χιόνια και τσακισαμε κάτι μοσχαρίσχιες ΝΑ..

received_1589348028250235.jpeg
 
Last edited:

Μηνύματα
4.461
Reaction score
7.732
Η τρίτη κατά σειρά καμπύλη (κόκκινη) αναπαριστά το περιθώριο ΄΄πρώιμων ανακλάσεων΄΄ (early reflections)...Αυτή είναι ο μέσος όρος από σετ άλλων οκτώ μετρήσεων,υπό ανώτερες γωνίες απόκλισης :συν/πλην 40 μοίρες ,συν/πλην 60 μοίρες,συν.πλην 80 μοίρες από τον οριζόντιο άξονα και συν/πλην 50 μοίρες από τον κατακόρυφο.Αυτές οι θέσεις αντιστοιχούν σε ηχητική ενέργεια που θα πηγαίνει στα πλησιέστερα τοιχωματικά όρια ή μεγάλες κοντινές στα ηχεία επιφάνειες,επιστρέφοντας ανακλώμενη στον ακροατή μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα...
@Bhutia σε σχετικο αρθρο που παραπεμπει στο παρακατω προτυπο Standard ANSI/CEA-2034-A αναφερονται συνολικα 26 μετρησεις για early reflections
Early Reflections
The early reflections curve is an estimate of all single-bounce, first-reflections, in a typical listening room.
• Floor Bounce: 20º, 30º, 40º down
• Ceiling Bounce: 40º, 50º, 60º up
• Front Wall Bounce: 0º, ± 10º, ± 20º, ± 30º horizontal
• Side Wall Bounces: ± 40º, ± 50º, ± 60º, ± 70º, ± 80º horizontal
• Rear Wall Bounces: 180º, ± 90º horizontal
 

Μηνύματα
105
Reaction score
296
Το forum ως καθρέπτης της καθημερινότητας αποτελεί τόπο στον οποίο κανένα ζήτημα δεν διευθετείται ουσιαστικά, δεν συμβαίνουν στην πορεία συνταρακτικές ηθικές νίκες ή ήττες κι επιπλέον κανένας εκ των εμπλεκόμενων χαρακτήρων δεν θα υποστεί κάποια αξιοσημείωτη μεταστροφή στις ιδέες του.
Δεν ισχύει στην περίπτωση μου. Τα πόστς του Costas Ear και τα δικά σας έχουν κυριολεκτικά λιώσει τις πρώην απόψεις μου και τις ιδέες μου.

Ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι ότι μέσα από την ανάγνωση των πόστς αυτών των δυο accounts βγάζω αβίαστα το συμπέρασμα ότι ένας πολύ υψηλός βαθμός ευφυΐας από τη μια και άπειρες ώρες μελέτης και εμπειρίας από την άλλη αφήνουν να γεννούνται νήματα και μηνύματα που είναι άμεσα παράγωγα των παραπάνω συνθηκών. Με άλλα λόγια, τα πόστς αυτών των δυο λογαριασμών τα αντιμετωπίζω ως διαμάντια, προϊόντα ασύλληπτης για τα δικά μου δεδομένα τελειότητας και σπανιότητας και εγκεφαλικής «πίεσης»

Είναι απόλυτα φυσικό για μένα τέτοιοι λογαριασμοί να λιώνουν τις παλιές μου απόψεις και να αφήνουν να γεννιούνται ολοκαίνουριες.

Επίσης να ξεκαθαρίσω ότι ο πληθυντικός που χρησιμοποιώ απέναντι στους χρήστες των δυο συγκεκριμένων λογαριασμών δεν αφορά στον πληθυντικό ευγενείας· απλά ο όγκος και η εμβρίθεια των συγγραφέων των κειμένων δεν μπορεί παρά να αντιστοιχεί σε παραπάνω από έναν άνθρωπΟΙ για κάθε έναν λογαριασμό.

Είναι πολλοί.
 


costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.104
Reaction score
124.658
δεν μπορεί παρά να αντιστοιχεί σε παραπάνω από έναν άνθρωπΟΙ για κάθε έναν λογαριασμό.
Όχι αδερφέ, τουλάχιστον εγώ, ένας είμαι.
Εξαπανέκαθεν. 😁

Βέβαια μια στριμμένος μια χαλαρός, αλλά σιγά τώρα, ποιος είναι στα καλά του εδώ μέσα; 😂🤪

FB_IMG_1677930231286.jpg
 

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Μηνύματα
8.134
Reaction score
26.693
Μια χαρά ήσουν μονοκάναλος, λαμπάτος καλωδιάκιας
Άλλαξες και έγινες εχθρός του κουρέα :lolsign:

Βέβαια μια στριμμένος μια χαλαρός, αλλά σιγά τώρα, ποιος είναι στα καλά του εδώ μέσα; 😂🤪
... είναι ο πιο τρελός απ' όλους σας κρυμμένος :laugh:
 


Μηνύματα
1.864
Reaction score
4.430
..ο πληθυντικός που χρησιμοποιώ απέναντι στους χρήστες των δυο συγκεκριμένων λογαριασμών δεν αφορά στον πληθυντικό ευγενείας· απλά ο όγκος και η εμβρίθεια των συγγραφέων των κειμένων δεν μπορεί παρά να αντιστοιχεί σε παραπάνω από έναν άνθρωπΟΙ για κάθε έναν λογαριασμό.
Τωρα που το λες ειχα επισημανει καποιες αντιφασεις
αλλα αυτο δεν το ειχα σκεφτει ποτε.
 

Μηνύματα
12.213
Reaction score
14.513
Πρόκειται περί διχασμού προσωπικότητος.

Δεν είναι τίποτε σοβαρό, έγω έχω δυο τρείς.

Είναι εγγενής αλλά και απο τραυματισμό της κεφαλής προκληθείσα κατάστασις. Συχνό φαινόμενο στους πολυκάναλους, όπως δείχνουν τελευταίες έρευνες, απο πτώση του λεγομένου "ηχείου του Θεού" στο κεφάλι τους. 😀 😀
 
Last edited:





ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.153
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top