SPL meter

Reaction score
5
Δεν καταλάβατε καλά φαίνεται! Έχτος από τις δυνατότητες που φαίνονται στη φωτογραφία υπάρχει και το software για το pc που το κάνει ιδανικό για ακόμα καλύτερες μετρήσεις και δυνατότητες!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Αντώνης K. said:
Δεν καταλάβατε καλά φαίνεται! Έχτος από τις δυνατότητες που φαίνονται στη φωτογραφία υπάρχει και το software για το pc που το κάνει ιδανικό για ακόμα καλύτερες μετρήσεις και δυνατότητες!
χμμμ...

πάμε για κανένα power buy??

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Τελικά στο site του ο Νάκας δεν έχει ούτε το ΡΑΑ2 ούτε το ΡΑΑ3...

Ποιο καλό παιδί θα πάει μία βόλτα από ένα κατάστημα να ρωτήσει πόσο κάνουν???

Reaction score
1
Πρόσφατα παράγγειλα κάτι, δυσταχτικά, από άγνωστο online μαγαζί στη Γερμανία.

Μετά τη παραγγελία, μου ήλθε mail επιβεβαίωσης από Έλληνα! Φιλικότατος, μου έδωσε το προσωπικό του τηλέφωνο, κλπ (τελικά, παντού ήμαστε χωμένοι).

Έριξα μια ματιά γι αυτό που συζητάτε, και το βρήκα

http://www.thomann.de/thoiw2_phonic_paa3_personal_audioassistant_prodinfo.html

Θεώρησα ότι θα σας ενδιαφέρει ένα μαγαζί, γερμανικό, στο οποίο μπορείτε να μιλήσετε με πατριώτη!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
To Thomman μου είναι πολύ γνωστό, έχω αγοράσει την κιθάρα μου από εκεί, μετά από προτροπή φίλου που μένει εκεί κοντά.

Από το Thomann σκόπευα να πάρω το ultracurve...

http://www.thomann.de/thoiw2_behringer_deq2496_ultracurve_pro_prodinfo.html

και πιο φθηνά και σε στόκ...

Reaction score
384
Σπύρος Μπλάτσιος said:
To Thomman μου είναι πολύ γνωστό, έχω αγοράσει την κιθάρα μου από εκεί, μετά από προτροπή φίλου που μένει εκεί κοντά.

Από το Thomann σκόπευα να πάρω το ultracurve...

http://www.thomann.de/thoiw2_behringer_deq2496_ultracurve_pro_prodinfo.html

και πιο φθηνά και σε στόκ...
Kai den to pairneis apo Agglia? Ftinotera einai...295 Euro...
http://www.imuso.co.uk/ProductDetail.asp?StockCode=ST00027

Reaction score
5
Καλή πρόταση αυτό το μαγαζί, αλλά δεν φαίνεται να στέλνουν Ελλάδα, και οι 210 λίρες πάνε κοντά στα 310 ευρώ, όχι 295. Βάλε και delivery σε φίλο στην Αγγλία, και μετά αποστολή εδώ, ίσως και να ξεπεραστεί η τιμή του γερμανικού site.

minas

Πισιά
Reaction score
4.193
ak1s said:
Βάλε και delivery σε φίλο στην Αγγλία, και μετά αποστολή εδώ, ίσως και να ξεπεραστεί η τιμή του γερμανικού site.
Γιατί να το κάνεις αυτό? Ούτως ή αλλως τελωνείο δεν παίζει... Εκτός αν προτιμάς να τσεκάρεις τα προϊόντα πιο κοντά στην "πηγή"...

Reaction score
5
Δεν είναι θέμα τελωνείου, είναι ότι η εταιρεία αυτή ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (όπως είπα πριν). Άρα η λύση του φίλου είναι αναγκαία για αυτό το μαγαζί.

minas

Πισιά
Reaction score
4.193
Γκουχ γκουχ *στραβομάρα* γκουχ
I stand corrected :shock:

Reaction score
164
Σήμερα αξιώθηκα και πήρα ένα SPL αναλογικό από Radioshak. Πέρναγα και είδα ότι το είχαν με 50% έκπτωση, γύρω στα 20€ και το πήρα.
Έκανα μια επιστημονική πρώτη εκτίμηση της κατάστασης (με το laptop να βουϊζει και τη μπαλκονόπορτα ανοιχτή) και είδα το κεντρικό περίπου +1db σε σέση με τα L/R, το ένα περιφερειακό -1 και το άλλο -2db. Μεγάλες διαφορές, ε;
Όταν κάνω μετρήσεις με τη γεννήτρια θορύβου του Yamaha (Test Tone το λέει), σε ποιά ένταση θα πρέπει να είναι ο ενισχυτής, για όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα; Στης μετρήσεις να συμπεριλάβω και το Sub;

Reaction score
7
Ενταση που θα μετρας στο spl (αναλογα με το χωρο σου) θα πρεπει να ειναι περιπου 75-80dB (και παραπανω δε βλαπτει ή στην ενταση που ακους συνηθως) , για να μετρας το σωστο ηχο και οχι και του δρομου...
Κανονικα και το sub με το test tone που του δινει ο ενισχυτης

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.796
Members
38.495