Splitter η Switcher ???

Reaction score
0
Δεν ξερω τι απο τα 2 αναζητω καθως εχω μπερδεψει το νοημα τους και την λειτουργεια τους.
Αυτο που θελω να κανω ειναι το εξης :
PS3, Xbox 360, PC, 1 PC ακομα, ολα με HDMI Θυρα σε ενα Monitor PC με μια HDMI εισοδο, ετσι ωστε με ενα κλικ, και οχι να βγαζω το καλωδιο καθε φορα να εχω την αναλογη εισοδο. Σημειωση πως θελω να περασω ΜΟΝΟ εικονα και οχι ηχο καθως ο ηχος φευγει απο αντιστοιχες συσκευες με οπτικη ινα.

Και επειδη λεμε για οπτικη ινα, θα θελα στα Logitech Z 5.500 να βαλω 3 η 4 οπτικες ινες στην εισοδο και παλι με ενα κλικ να διαλεγω πηγη και οχι να βαζω - βγαζω καλωδια και συναφη.

Αυτα τα ολιγα. :120::120::120::120:

Reaction score
164
Switcher θέλεις και για τις δύο περιπτώσεις.
To splitter κάνει το αντίστροφο: Στέλνει πχ μια πηγή σε monitor και τηλεόραση.

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Splitter η Switcher ???

Καποιο λινκ???Καποιο προιον κατα προτιμηση???Ενδεχομενο κοστος???
Λάζαρε μπορείς να ρωτήσεις σε κάποιον από τους κυρίους:

• Τόλη (υπάρχουν ήδη τηλέφωνα στο προφίλ του)
  • Φώτη Σωτηριάδη στο 2104854110

Σε όποιον και αν ρωτήσεις πες ότι σε στέλνω εγώ!

Reaction score
0
Μιλησα με τον β, και μου ειπε μια τιμη που κουνηθηκα απο την θεση μου, καπου στα 180Ε λογω ενισχυτη κλπ κλπ, Η φαση ομως ειναι πως η ως τωρα οθονη που εχω ειναι 1080i, (LG FLATRON WIDE 22'') και η αποσταση που θα τα εχω ολα αυτα ειναι μεγιστο 2 μετρα. Βεβαια επειδη το βρισκω καπως ακριβουτσικο προς στιγμη, μου προτεινε ενα γυρω στα 60Ε, αλλα μου ειπε πως δεν ειναι και τοσο καλο μακροχρονια, λογω καποιας αν καταλαβα καλα οξυδωσης επαφων κλπ κλπ αλλα οκ το παιδι εξηγηθηκε, μαλλον θα καταφυγω ομως στην απλη κινηση.
Για τον Α δεν επικοινωνησα μαζι του λογω βλαβης των τηλ του.

Φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ.
Συνεχιζουμε ομως με ιδεες, προτασεις κλπ

Reaction score
0
Τελικα αγορασα ενα switch 4->1 1.3 protocol , εκανα μια χαρα την δουλεια μου με κοστος ουτε καν 70ε. Απλα τωρα θα παρω καλης ποιοτητας καλωδια και θα ησυχασω, ηδη βολευτηκα. Ευχαριστω παρα πολυ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis