Spotify streamer με δυνατότητα τοπικής αποθήκευσης

Reaction score
689
Ας δώσει τα φώτα του όποιος μπορεί, γιατί έχω κολλήσει.
Χρειάζομαι βασικά ένα Spotify streamer που να μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δυνατότητα download του Spotify ούτως ώστε να παίζει τα playlists από τον σκληρό δίσκο χωρίς να τα στρημάρει από το διαδίκτυο. To μπάτζετ είναι 400-500 max.
Έχω ένα NUC που κάθεται αλλά σε αυτή την περίπτωση, η υλοποίηση θα πρέπει να είναι headless και σε περίπτωση διακοπής ρέυματος να επανέρχεται αυτόματα, χωρίς login.
Ευχαριστώ πολύ !

Reaction score
12.460
Το nuc μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένας headless player με την εγκατάσταση του Daphile το οποίο έχει πρόσθετο για spotify μεν, αλλά το χαρακτηριστικό της αποθήκευσης στον δίσκο για offline ακρόαση παρέχεται μέσω της εφαρμογής του spotify, άρα δεν θα έχεις αυτή τη δυνατότητα, εκτώς αν βρεις άλλο τρόπο να κατεβάσεις τα τραγούδια στο δίσκο σου...

Reaction score
689
Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν σώζει τοπικά τα αρχεία του spotify
Το nuc μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένας headless player με την εγκατάσταση του Daphile το οποίο έχει πρόσθετο για spotify μεν, αλλά το χαρακτηριστικό της αποθήκευσης στον δίσκο για offline ακρόαση παρέχεται μέσω της εφαρμογής του spotify, άρα δεν θα έχεις αυτή τη δυνατότητα, εκτώς αν βρεις άλλο τρόπο να κατεβάσεις τα τραγούδια στο δίσκο σου...
Δεν το έχω χρησιμοποιήσει το daphile αλλά νομίζω είναι κάποια υλοποίηση linux, σωστά;
Θα μπορούσε να τρέξει την εφαρμογή του spotify με κάποιον τρόπο;

Reaction score
12.460
Δεν το έχω χρησιμοποιήσει το daphile αλλά νομίζω είναι κάποια υλοποίηση linux, σωστά;
Θα μπορούσε να τρέξει την εφαρμογή του spotify με κάποιον τρόπο;
Είναι όντως linux ( συγκεκριμένα, Gentoo ) αλλά είναι κλειστό λειτουργικό, δεν μπορείς δηλαδή να εγκαταστήσεις εφαρμογές σε αυτό. Μόνο πρόσθετα του mysqueezebox μπορούν να εγκατασταθούν, όπως είναι και αυτό για το spotify. Αν όμως βρεις τρόπο να κατεβάσεις στο δίσκο τις playlists του spotify, πρόκειται για εξαιρετικό player.

Reaction score
5.727
Ας δώσει τα φώτα του όποιος μπορεί, γιατί έχω κολλήσει.
Χρειάζομαι βασικά ένα Spotify streamer που να μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δυνατότητα download του Spotify ούτως ώστε να παίζει τα playlists από τον σκληρό δίσκο χωρίς να τα στρημάρει από το διαδίκτυο. To μπάτζετ είναι 400-500 max.
Έχω ένα NUC που κάθεται αλλά σε αυτή την περίπτωση, η υλοποίηση θα πρέπει να είναι headless και σε περίπτωση διακοπής ρέυματος να επανέρχεται αυτόματα, χωρίς login.
Ευχαριστώ πολύ !
Το κινητό σου τηλέφωνο με το app της spotify.

Reaction score
7.016
Πέρνα στο nuc to volumio και ρίξε μια ματιά εδώ.....

γίνεται αυτό που θέλεις (οκ μέσω Λαμίας) ,αλλά γίνεται.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.248
Members
38.436
Νεότερο μέλος
damian111