- Reaction score
- 3.028
Αααα οκ.Ίδια μάρκα ίδια σειρά.
Αααα οκ.Ίδια μάρκα ίδια σειρά.
Και απ την στιγμη που πληρωνουμε ουτως η αλλως το Tidal για να το βλεπουμε μεσω ROON, υπαρχει αραγε τροπος το λαπτοπ να επικοινωνει με τον ενισχυτη (ασυρματα) και να παιζουμε μ αυτο τον τροπο τον TIDAL? (εξυπακουεται για ν ακουμε και τα atmos αρχεια) Για να μην γινονται μισες δουλειες δηλαδη.Από το Roon δεν παίζει atmos το Tidal.
Θέλει Apple TV ή κάτι παρόμοιο
Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό. Νομίζω μόνο μέσω HDMI.Και απ την στιγμη που πληρωνουμε ουτως η αλλως το Tidal για να το βλεπουμε μεσω ROON, υπαρχει αραγε τροπος το λαπτοπ να επικοινωνει με τον ενισχυτη (ασυρματα) και να παιζουμε μ αυτο τον τροπο τον TIDAL? (εξυπακουεται για ν ακουμε και τα atmos αρχεια) Για να μην γινονται μισες δουλειες δηλαδη.
Από το macbook κάνεις airplay στο apple tv, δεν κάνει control του plαyer όπως με το iphone/ipad.Πιθανόν και από ipad. Απο το macbook όταν το στέλνω στο Apple TV παίζει δικάναλα.
Ίσως υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει.
Υπόψιν, από το iphone δεν παίζει στην πραγματικότητα, αλλά γίνεται χειρισμός του Apple TV
Τελικά αυτό το ρουν από πού παίζει άτμος? Μόνο αποθηκευμένα?Από το Roon δεν παίζει atmos το Tidal.
Θέλει Apple TV ή κάτι παρόμοιο
Απο σκληρους. Ενταξει εχουμε αρκετο υλικο, αλλα παντα αναζητουμε και κατι καινουριο η ακομη και κατι που δεν το εχουμε.Τελικά αυτό το ρουν από πού παίζει άτμος? Μόνο αποθηκευμένα?