Squeezebox Logitech Touch

Reaction score
5.621
Απάντηση: Squeezebox Logitech Touch

Το λαπτοπ μου ειναι ανοιχτο ουτως η αλλως 24 ωρες το 24ωρο. Ετσι ασυρματα κανω την δουλεια μου και ειμαι μια χαρα.
Το θέμα είναι να μην έχουμε λάπτοπ μπροστά μας όταν ακούμε μουσική. Η ταμπλέτα, ή το κινητό που θα έχουμε στα χέρια ως τηλεχειριστήριο πρέπει να μη σχετίζεται με την αναπαραγωγή αυτή καθ' αυτή της μουσικής, αλλά μόνο ως τηλεχειριστήριο, αν θέλουμε να δώσουμε ουσιαστικό νόημα στην ύπαρξη του Squeezebox Touch.

Reaction score
4.424

Γιαννη μην παιζουμε με τις λεξεις. Το ipad τι ειναι κατ ουσιαν? Μηπως υπολογιστης? Γιατι αν ειναι καποιος να το αγορασει αποκλειστικα για χρηση τηλεχειρηστηριου του logitech, το θεωρω πανακριβο. (400 ευρω)

Το κινητο δεν παυει να ειναι ειναι κινητο. Ο καθενας χρησιμοποιει οτι τον βολευει καλλυτερα. Απλα το toouch ειναι συμβατο με διαφορα μηχανηματα κι αυτο ειναι ενα απο τα πλεονεκτηματα του.

Reaction score
5.621

Βασίλη, μπορείς να πάρεις ό,τι θέλεις για τηλεχειριστήριο του Touch.

Δεν είναι παιχνίδι με τις λέξεις. Έχει τεράστια διαφορά η ευχρηστία μιας ταμπλέτας ή ενός iPod (στα 200 ευρώ) ως τηλεχειριστήριο από ένα λάπτοπ.

Αλλά να παίρνεις το Logitech Touch, να παίρνεις Nas Server Synology DS-211j και να εξακολουθείς να παίζεις μέσω laptop είναι λίγο ανορθόδοξη τακτική, που αναιρεί κάθε έννοια ευχρηστίας του setup σου. Στην ουσία το laptop σου είναι το player, αφού εσύ εξακολουθείς να έχεις περασμένο τον Squeezebox Server στο laptop. Για να ανεξαρτητοποιηθεί το σύστημά σου από το λάπτοπ, τον Squeezebox Server τον περνάς στον Nas Server.

Φυσικά και το iPad είναι κατ' ουσίαν υπολογιστής. Αλλά στη συγκεκριμένη χρήση εκτελεί καθαρά χρέη τηλεχειριστηρίου. Αν δεν δικαιολογείς το κόστος (εγώ το δικαιολογώ) είναι άλλη υπόθεση. Πας μετά σε Ipod Touch, αν δεν θέλεις να απασχολείς το Android κινητό ή το iPhone που τυχόν έχεις. Για μένα που δεν είχα καλό κινητό, προτίμησα να δώσω το αντίτιμο για iPad και το κατευχαριστιέμαι καθημερινά σε ποικίλες χρήσεις.

Reaction score
4.424

Ρε Γιαννη, ακομη δεν μπορω να καταλαβω την διαφορα αναμεσα σε λαπτοπ και ipad. Για ανελυσε το περισσοτερο. Γιατι εχουμε στην ουσια 2 υπολογιστες. Η διαφορα ειναι στο μεγεθος? Ακομη δεν εχω καταλαβει.

Reaction score
5.621

Στην ευκολία χρήσης είναι η γιγάντια διαφορά. Παίζεις τη μουσική σου συλλογή κυριολεκτικά στα δάχτυλα, χρησιμοποιώντας ένα iPad.

Reaction score
4.424

Αδυνατω να καταλαβω το γιατι, αλλα το πιο πιθανο ειναι να εχεις δικιο. Προσωπικα δεν βρισκω καποια δυσκολια στο να παιξω την μουσικη. Ειναι οπως το γραφεις παιχνιδακι. Μπαινω σε χρονο ντετε σε οποιοδηποτε φακελο θελω, επιλεγω οτι θελω και παιζει αυτοματα. Δεν μπορω να καταλαβω τι αλλο να θελω. Να εχεις εσυ καποια κλασματα δευτερολεπτου πιο γρηγορα τις επιλογες? Αντε ας τις εχεις!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Βασίλη μου, εγώ παίζω με PC (είναι στο δίπλα δωμάτιο), βλέπω το Foobar full screen στην plasma και χειρίζομαι το όλο σύστημα με το Logitech DiNovo Mini από τον καναπέ μου. Πραγματικά δε μου λείπει τίποτα τόσα χρόνια. Κι όταν έβαλα το remote της Apple μαζί με το Foobar (δηλ. στην ουσία το iPhone αντικατέστησε plasma + dinovo), εντάξει, έπαιξα λίγο και το βαρέθηκα.
Όταν όμως δουλέψεις το ίδιο πράγμα στο iPad θα καταλάβεις την τεράστια διαφορά στην ευχρηστία. Το έχει εδώ και καιρό έτσι ο sp502 και πραγματικά είναι πολύ μπροστά το όλο setup. Size does matter και στις touch screens τελικά...

Reaction score
4.424

Κωστα πιθανον να ειναι ετσι. Πρεπει να το δω για να καταλαβω την διαφορα. Ετσι απλα οπως το γραφεται δεν ειμαι σε θεση να την καταλαβω.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Το καταλαβαίνω.
Όταν είχε πάει πέρυσι ο sp502 στην Αμερική με είχε πάρει τηλ. να με ρωτήσει αν θέλω να μου κρατάει κι εμένα ένα iPad.
Του λέω: "τι να την κάνω τη μπούρδα ρε fashion victim κολλημένο Apple fanboy?"..
Όταν το είδα από κοντά και σε χρήση του είπα "γιατί δε μου πήρες κι εμένα ένα βρε π@π@ρα;"... Απλά τέλειο για τη δουλειά που συζητάμε.

Είναι ακριβό πάντως. H αλήθεια να λέγεται.

Reaction score
5.621
Re: Απάντηση: Squeezebox Logitech Touch

Για να πάρεις μια ιδέα:

[YOUTUBE]Xc1TqeUJlC4[/YOUTUBE]

Reaction score
4.424

Εσυ Γιαννη ενα εχεις? Συνηθως τα παιρνεις τρια τρια. Για λεγε!

Reaction score
5.621
Re: Απάντηση: Squeezebox Logitech Touch

Ένα iPad2 64gb 3G έχω ήδη κι ένα 64gb wi-fi έχω προπληρώσει για όταν έρθει. Με 739ευρώ δικό σου το δεύτερο αν θέλεις.:105:

Τώρα από το iPad2 γράφω, αραχτός στον καναπέ, ενώ ταυτόχρονα σκρολλάρω τη μουσική συλλογή, έχοντας αφήσει στη μέση το παιχνίδι Infinity Blade. Θα βάλω τώρα κάτι να παίζει στο Squeezebox Touch και συνεχίζω το παιχνίδι!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.601
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75