STAR TREK TNG BLUE RAY!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.646
Το NEXT GENERATION σε blue ray! τον Ιανουάριο του 2012! επιτέλους, αν και δεν νομίζω ότι θα έχει Ελληνικούς υπότιτλους! κλαψ! λυγμ!

http://www.blu-ray.com/news/?id=7439

Κάτσε, έχουμε καιρό ακόμη. Τρία επεισόδια είναι, τα υπόλοιπα τα σκανάρουν τώρα.

Reaction score
2
Απάντηση: STAR TREK TNG BLUE RAY!

Τι χαζομάρα να βγάλουν 3 ξεκάρφωτα επεισόδια. Ας αρχίσουν κανονικά Season 1, Season 2.
Ποιός θα το πάρει αυτό δηλαδή;

Reaction score
1
Απάντηση: Re: STAR TREK TNG BLUE RAY!

Τι χαζομάρα να βγάλουν 3 ξεκάρφωτα επεισόδια. Ας αρχίσουν κανονικά Season 1, Season 2.
Ποιός θα το πάρει αυτό δηλαδή;
Δεν έχεις άδικο, αλλά έχει κάτι αρρωστάκια που θα τρέξουν και μετά θα τα μοσχοπουλάνε ως συλλεκτικά :142:

4:3 ? Δε νομιζω Τακη!
Αυτό όντως είναι ένα θεματάκι, τότε δεν υπήρχε 16:9, άρα τι θα κάνουν, θα το στρετσάρουν να φαίνεται η καράφλα του Stewart σαν αυγό ; :204:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Και το TOS 4:3 το βγάλανε σε blue, έτσι πιστεύω ότι θα κάνουν και με το TNG! έχω μια 120άρα
οθόνη 4:3 που το περιμένει!!!!!

ΥΓ. Πρέπει να πω, ότι το 2,35:1 δεν το συμπάθησα ποτέ! νομίζω ότι χάνω μεγάλο μέρος μιας τεράστιας
οθόνης, εξάλλου και τα IMAX κάτι ανάλογο φορμά δεν έχει η οθόνη τους? ή κάνω λάθος 1,44:1?

Reaction score
5

Για το AR μαλλον κατι τετοιο πρεπει να περιμενουμε

Reaction score
5

Ηλια αφου ξερεις οτι τα δικα μου εχουν παντα υποτιτλους:107:

Reaction score
0
Δεν έχεις άδικο, αλλά έχει κάτι αρρωστάκια που θα τρέξουν και μετά θα τα μοσχοπουλάνε ως συλλεκτικά :142:

Αυτό όντως είναι ένα θεματάκι, τότε δεν υπήρχε 16:9, άρα τι θα κάνουν, θα το στρετσάρουν να φαίνεται η καράφλα του Stewart σαν αυγό ; :204:
Εγω παντως που δεν ειμαι αρρωστακι και απλα μου αρεσει πολυ σαν σειρα, το εχω παραγγειλει ηδη.

Sent from my XT910 using Tapatalk

Reaction score
5

Τελικα ειναι πιο ωραιο απο οτι περιμενα.Ειδικα η εισαγωγη ειναι.............το κατι αλλο σε HD και 7.1:116:

Ενα δειγμα απο την εκδοση μου

Star Trek. TNG 5x25 - The Inner Light 1080p DTS MA 7.1 GR Subs
Video: MPEG4 Video (H264) 1920x1080 23.98fps
Audio: DTS-HD Master Audio 7.1 / 48 kHz / 24-bit
Subs : GREEK SUBTITLES
Chapters: 7 chapters

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

The DTS-HD MA 7.1 audio tracks are an improvement over the original stereo tracks (also included), but they aren't quite as demo-worthy as the video

Reaction score
1

Εγω παντως που δεν ειμαι αρρωστακι και απλα μου αρεσει πολυ σαν σειρα, το εχω παραγγειλει ηδη.

Και γιατί απολογείστε που το παραγγείλατε τότε ; Λέτε να μ' ενδιαφέρει ; Προφανώς και το σχόλιο ήταν ειρωνικό και πήγαινε σε αυτούς που τρέχουν να το αγοράσουν και μετά να το πουλήσουν σαν συλλεκτικό στο ίντερνετ (αλλά στην Ελλάδα δεν συμβαίνουν αυτά :142: )...εσείς το λοιπόν γιατί ψαρώσατε ; (Μην απαντήσετε, ρητορικό είναι) :605:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm