Star Wars: Episode I - The Phantom Menace 3D (2012)

loyis7

Movies
Reaction score
4.142
Και ΝΑΙ, το Star Wars: Episode I - The Phantom Menace επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη σε 3D αυτή τη φορά τον Φεβρουάριο του 2012 για όσους επιθυμούν να το απολάυσουν !!!

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Lucasfilm Ltd. and Twentieth Century Fox have announced that the 3D theatrical launch of "Star Wars: Episode I The Phantom Menace" has an official release date – February 10, 2012! Set against the thrilling and exotic backdrop of a "galaxy far, far away," "Star Wars" is perfectly suited to the immersive 3D theatrical experience, and "Episode I" delivers some of the Saga's most stunning and spectacular sequences – from the Naboo invasion to the Tatooine Podraces to the climactic lightsaber battle between Darth Maul and the Jedi. Supervised by Industrial Light & Magic, the meticulous conversion is being done with utmost respect for the source material, and with a keen eye for both technological considerations and artistic intentions."

Και το official trailer για την συγκεκριμένη περίσταση :

Και το original official trailer που είχε κυκλοφορήσει όταν το έργο ήταν να πρώτο προβληθεί στους κινηματογράφους το 1999:

Last edited:

loyis7

Movies
Reaction score
4.142
Απάντηση: Star Wars: Episode I - The Phantom Menace 3D (2012)

Ελεος ρε μπαρμπα Τζώρτζ :204::204:

Γιατί ξηγιέσαι έτσι? Αφού θα πας να το δεις, το ξέρω!

χαχαχαχα

Εγώ πλάκα, πλάκα θα πάω να το δω όταν θα βγεί.

Reaction score
1

Η αλήθεια είναι ότι είμαι περίεργος να δώ πως θα είναι σε 3D :137:

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Η αλήθεια είναι ότι είμαι περίεργος να δώ πως θα είναι σε 3D :137:
Άμ, είδες?

Άμα σου λέω εγώ θα το δεις, κάτι ξέρω...

;)

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Δεν είναι 3D! πάει και τέλειωσε, όσοι το καταλάβουν καλώς, οι υπόλοιποι ακουμπήστε τα πάλι στο Γεώργιο Λουκιανό, για να σας δείξει τι μπορούν να κάνουν οι υπολογιστές!

Reaction score
1

Άμ, είδες?

Άμα σου λέω εγώ θα το δεις, κάτι ξέρω...

;)

Μα δεν είπα ότι θα πάω να το δώ :116: είμαι περίεργος είπα...τις μισώ τις σκοτεινές αίθουσες και όλα τα γύρω γύρω απ' αυτές το έχω ξαναπεί πολλές φορές :116:

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Industrial Light & Magic = Εγγύηση.

Εγώ θα ρίξω ψήφο εμπιστοσύνης και θα πάω. Δεν βλέπεις κάθε μέρα ταινίες σαν το Star Wars στον κινηματογράφο. Πόσο μάλλον 3D. Και ας είναι και conversion δεν μαμιέται...

:116:

Reaction score
1

Industrial Light & Magic = Εγγύηση.
+ πολλά ! Δεν παίζονται οι τύποι !

Εγώ πάλι επειδή δεν είμαι οπαδός και φίλος της δημοκρατίας και δεν ψηφίζω :142: αν το κανονίσεις έρχομαι παρέα...αλλά να ξέρουμε ότι η αίθουσα θα είναι καλή μη φάω καμιά φόλα όπως τότε με το Thor που καταραμένη να 'ναι η ώρα που πήγα με το γιό μου και το είδα με τους χάλιες των village...

Reaction score
1

εσυ ετοιμασου για το 'the thing' :125:

6/12 :602::602: ...ανήμερα της γιορτής μου, πολλά γούστα, ίσως μου κάνω κι άλλο δωράκι εκείνη τη μέρα...

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

+ πολλά ! Δεν παίζονται οι τύποι !

Εγώ πάλι επειδή δεν είμαι οπαδός και φίλος της δημοκρατίας και δεν ψηφίζω :142: αν το κανονίσεις έρχομαι παρέα...αλλά να ξέρουμε ότι η αίθουσα θα είναι καλή μη φάω καμιά φόλα όπως τότε με το Thor που καταραμένη να 'ναι η ώρα που πήγα με το γιό μου και το είδα με τους χάλιες των village...

Εγώ πάω πάντα Village Φαλήρου τα τελευταία 2 χρόνια (επειδή μένω Γλυφάδα). Του Αγίου Δημητρίου έχει σκατένια καθίσματα πολύ άβολα, και τα άλλα Village είναι πιο μακριά. Παλιά πήγαινα συνέχεια Village Ρέντη γιατί είχε ποικιλία στις ώρες προβολής και στις αίθουσες (20), αλλά με τον καιρό το άλλαξα σε Φάληρο. Ά και μην ξεχάσω πως τα καλοκαίρια, πηγαίνω που και που σε κανένα χαλαρό εργάκι στο Village Cool του Ρέντη, για χαλαρή ταινιούλα με Hot Dog και τσιγαράκι.

Αλλά στου Φαλήρου πλέον που πάω έχει και Vmax αίθουσα, που κυριολεκτικά τα σπάει σε μέγεθος και ακουστική !!!

Όποτε πάω για ταινία, κανονίζω να την βλέπω να παίζεται σε εκείνη την αίθουσα (Vmax). Ειδικά στις ταινίες που είναι 3D. Μέσα στον Νοέβριο έχω δει 3 ταινίες ήδη (Λούφα και Παραλαγή, Tin Tin: The Secret Of The Unicorn 3D, και τώρα το Immortals 3D).

Εκεί λοιπόν θα δω και το Star Wars - The Phantom Menace, μιας και τα κλεινω τα εισητήρια μέσω internet για να πιάνω πάντα τις best seats... :116:

Τα Ster, Odeon και όλες οι άλλες μουφιές, πέρα από το ότι είναι κλέφτες κάργα (15 ευρώ πάρκινγκ στα Ster Συγγρού για 3 ώρες στάθμευση, ενώ στα Village οι ίδιες ώρες ακριβώς κοστίζουν 2 ευρώ !!!), οι αίθουσες σχετικά μικρές, τα καθίσματα είναι ελεεινά, ο ήχος μούφα, οι υπηρεσίες χαμηλές, και η ποικιλία του να φας & να πιεις και γενικά του τι θα κάνεις μέχρι να αρχίσει η ταινία μηδαμινή !!!

Οπότε Village Φαλήρου δαγκωτό από εμένα προσωπικά.

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

5 νέα poster βγήκαν στην δημοσιότητα σήμερα.

Enjoy:

Reaction score
249

θα κανω υπομονη να το δω σε blu στο σπιτι
οχι οτι μπορω να κανω και τιποτε αλλο εδω που ειμαι

Reaction score
139

Η πατατα !!!....
μονο για οσους τους αρεσουν οι 3d υποτιτλοι
...παρασυρθηκα
παιζει προσφορα με goodys 1+1 εισιτηρια

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo