STAR WARS TRILOGY - Σχόλια / Κριτικές / Συζήτηση

Reaction score
7
Τι να πω....ειδα το Episode IV για αρχη

Εικονα....Δεν μπορω να καταλαβω που ειχε τις κοπιες ο GL... 27 χρονων ταινια και δεν εχει περασει ο χρονος απο πανω της... τελεια...

Ηχος....Ενα απο τα πιο καθαρα και κρυσταλλινα κεντρικα καναλια. Αν ο ηθοποιος ηταν στο κεντρο της εικονας και μιλουσε τον ακουγες απο το κεντρο...
Αν ηταν στο βαθος της εικονας τον ακουγες απο το βαθος και οχι απλα πιο χαμηλα ...λογω αποστασης...
Αν ηταν στη δεξια ακρη της εικονας ο ηχος ερχοταν απο την ακρη...

Απλως... ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ

Two more to go....

Reaction score
0
Και εγώ έχω πάρει την ελληνική έκδοση. Στο EpisodeIV δεν κόλλησε σε κανέναν σας γύρω στην 1 ώρα και 5 λεπτά οι υπότιτλοι; Για τσεκάρετε το...
Θα κάτσω να δω μήπως είναι πρόβλημα της συσκευής μου ή του δισκάκι...

Reaction score
0
Είδα και γω το Σάββατο το πρώτο μέρος ή τεταρτο, από την Ελληνική Έκδοση (45 Ευρώ στο Metropolis). Είκονα και ήχος καταπληκτικά - Καλύτερα από τα 2 πρώτα Indiana Jones! Πραγματικά αισθάνθηκα πάλι παιδί! ΑΞΙΟΙ ΑΞΙΟΙ! άντε και σε high def!

Μοναδικές ξενερωσιές οι digitalιές πινελιές της ειδικής έκδοσης του 1997 που σε βγάζαν από το κλίμα - π.χ. η σκηνή με τη συνομιλία του ψηφιακού Jabba με τον Han Solo και τα ψηφιακά πλασματάκια στην είσοδο των πρωταγωνιστών στην πόλη - ψεύτικα - σαν copy paste από βιντεοπαιχνίδι... :(

Reaction score
0
Μιάς και βρίσκεται στα χέρια μου θα πω τα εξής: από ήχο και εικόνα δεν λέω τίποτα γιατί είναι απλώς τέλεια,σαν να έχει γυριστει χθές!Υπάρχουν όμως αρκετές θα έλεγα καινούργιες σκηνές ή ατάκες που με ξένισαν λίγο αλλά κάποιες από αυτές είναι αναγκαίες για να δεθούν οι δύο τριλογίες μεταξύ τους!Ας είναι!
MAY THE FORCE BE WITH US ALL!!

Reaction score
7
Τι να πω....ειδα το Episode IV για αρχη

Εικονα....Δεν μπορω να καταλαβω που ειχε τις κοπιες ο GL... 27 χρονων ταινια και δεν εχει περασει ο χρονος απο πανω της... τελεια...

Ηχος....Ενα απο τα πιο καθαρα και κρυσταλλινα κεντρικα καναλια. Αν ο ηθοποιος ηταν στο κεντρο της εικονας και μιλουσε τον ακουγες απο το κεντρο...
Αν ηταν στο βαθος της εικονας τον ακουγες απο το βαθος και οχι απλα πιο χαμηλα ...λογω αποστασης...
Αν ηταν στη δεξια ακρη της εικονας ο ηχος ερχοταν απο την ακρη...

Απλως... ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ

Two more to go....

Τα ιδια και για το Episode V.....

Reaction score
0
Εκπληκτική η εικόνα! Καιρό είχα να απολαύσω ετσι ταινία στον προβολέα! Το αλλο που μου έκανε εντύπωση ήταν πώς παρά την αρκετή "συμπίεση" με το Nero .η εικόνα έβγαζε και πάλι μάτια και δεν διέκρινα διαφορά απο το πρωτότυπο!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef