STAX earspeakers- HELP

Reaction score
263
Επειδη η εξερευνητικη μανια του γιου μου ειχε ως αποτελεσμα το σπασιμο της (πλαστικης) συνδεσης του βραχιονα του ακουστικου των stax που εχω (και λατρευω), μηπως κανεις απο το forum γνωριζει το τηλεφ. κι ονομα του εισαγωγεα/αντιπροσωπου στην Ελλαδα ή καποιο internet-ικο μαγαζι που να τα πωλει-αξιοπιστα- online;

Βασιλης

Reaction score
263
Σας ευχαριστω για την αμεση συνδρομη σας!

Βασιλη θα παρω τον Λαιο τηλ. σημερα.

Luxman εχω τα lambda nova, τα ειχα παρει οταν εμενα στο εξωτερικο, μου εχουν χαρισει φανταστικες μουσικες στιγμες και θα μου μεινει αξεχαστος ο ηχος των λαμπατων ενεργοποιητων της με τα κορυφαια της μοντελλα.

Υπαρχουν στο forum αραγε αλλοι ιδιοκτητες stax? Σπανια βλεπω αναφορες γι αυτα, φαινεται πως οι φιλοι που ακουν (και) με ακουστικα ειναι λιγοι.

Βασιλης.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Εχω και εγω Βασιλη τα SIGMA με τον απλο ανταπτορα SRD-6 . Σκεφτομαι σε λιγο να δοκιμασω αλλαγη του καλωδιου των ......ηχειων :shock: (του ανταπτορα :lol: :lol:) .

Reaction score
263
Τελικα υστερα απο επικοινωνια με τον Λαιο μαλλον θα πρεπει να τα στειλω για επιδιορθωση των πλαστικων με ανταλλακτικα.

Παντως αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οι τιμες των stax στην Ελλαδα αν και διαφορες τιμων υπαρχουν και στο εξωτερικο.

Ειναι δυνατον ομως και γιατι για πχ το σετ 4040 στην Αγγλια να εχει τιμη καταλογου +/- 1000 λιρες και στην ελλαδα πανω απο 2000 ευρω μετρητοις; Για να μην μιλησω για απωανατολικα sites οπου ειναι μιση τιμη Αγγλιας.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Η τιμη καταλογου δεν λεει πολλα πραγματα Βασιλη . Σημασια εχει η καλυτερη τιμη μετρητοις που μπορεις να βρεις , τοσο εδω οσο και Αγγλια η αλλου .
Παντως με τιμη λιανικης 2000 ευρω πιστευω πως ευκολα πετυχαινεις εκπττωση 20% , αρα μαλλον 1600 ευρω .

Αυριο θα εχω περισσοτερες Staxοπληροφοριες .

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.969
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas