- Reaction score
- 1.844
Ορίστε Luxman η ευκαιρία που ζητάς. Περιμένω (και όχι μόνος μου φαντάζομαι).
Τώρα είσαι υποχρεωμένος να το αποδείξεις.
Τώρα είσαι υποχρεωμένος να το αποδείξεις.
Όταν έχεις χρόνο θα μας κάνεις την χάρη να μας αποδείξεις ότι δικαίως λες έναν άνθρωπο ΑΠΑΤΕΩΝΑ? Είσαι σοβαρός?...Οταν βρω χρονο θα ψαξω για μερικες Στηλες...
1) Είναι κάποιοι που δούλευαν στην roister λοιπόν !Οι πηγες μου ειναι ανθρωποι με τα ROISTER που τ ανοιγαν και εβλεπαν μια τελειως διαφορετικη κατασκευη απ αυτη που περιεγραφε ο ΗΧΟΣ , εχω τουλαχιστον 2 ονοματα στη διαθεση μου , ειναι καποιοι που δουλευαν στη ROISTER (οχι ο πρωην συνεταιρος του ) , ειναι ενας πωλητης ο οποιος πουλαγε ROISTER σ αλλο μαγαζι και γνωριζε την διαφορα ποιοτητας μεταξυ demo και προς πωληση ηχειων (το ιδιο συνεβαινε και με τα demo που ειχε η αντ/πεια στην Καλλλιθεα ) , ειναι καποιοι που γνωριζεις και εκτιμας (ονοματα θα σου πω απο κοντα) οι οποιοι ακουγαν (και βοηθουσαν στο τϊουναρισμα ) τα πρωτοτυπα ηχεια η αυτα που πηγαιναν για τεστ (με πυκνωτες SOLEN κλπ ) .
Να συνεχισω ;
Δεν υπαρχουν κακοηθεις Βασιλη . Υπαρχουν πολλα γεγονοτα αδιαμφισβητητα που εχουν πεσει στην αντιληψη μου τοσα χρονια .
Αυτοί οι κάποιοι που γνωρίζω και εκτιμώ εγώ είναι ο εξής έναςειναι καποιοι που γνωριζεις και εκτιμας (ονοματα θα σου πω απο κοντα) οι οποιοι ακουγαν (και βοηθουσαν στο τϊουναρισμα ) τα πρωτοτυπα ηχεια η αυτα που πηγαιναν για τεστ (με πυκνωτες SOLEN κλπ ) .
.
*** Αποκαλοντας τον πρωην ιδιοκτητη της ROISTER , τον οποιο δεν γνωριζα -σα εξ οψεως , σε καταστημα HiFi (STUDIO 82) ενα Σαββατο μεσημερι ως απατεωνα και ο μη σχολιασμος της απο τον σημερα θιγομενο ενισχυσε τις οποιες υποψιες η βεβαιοτητες ( για αυτο υπαρχουν πολλοι μαρτυρες και καμια αντιδραση απο τον θιγομενο οσον αφορα την αναφορα μου σε προηγουμενο post . Γιατι ; )
Εγώ να ρωτήσω κάτι απλό; Κάτι τόσο απλό που άμα δεν το έκανε ο (πρώην ίσως) κάτοχος των Roister, το μετατρέπει αυτόματα σε χαζό.
Όταν άνοιξε τα ηχεία και είδε ότι μέσα είναι τζούφια, γιατί δεν τα πήγε στην Roister να τους τα φορέσει κολλάρο, ΟΕΟ;
Συγνωμη για το ακατανοητο και ασυντακτο κειμενο μου . Με κοκκινα καποιες διευκρινισειςΟι πηγες μου ειναι 2 ανθρωποι με τα ROISTER που τ ανοιγαν και εβλεπαν μια τελειως διαφορετικη κατασκευη απ αυτη που περιεγραφε ο ΗΧΟΣ , εχω τουλαχιστον 2 ονοματα στη διαθεση μου ,
εδω επρεπε να εχει μπει τελεια . Αλλοι ειναι οι δυο της επανω παραγραφου Βασιλη και αλλοι της επομενης παραγραφου .
Αλλη προταση τωρα... ειναι καποιοι που δουλευαν στη ROISTER αυτον που ο Βασιλης αναφερει ως εκδιωθεντα (οχι ο πρωην συνεταιρος του ) ,
αλλος τωρα... ειναι ενας πωλητης ο οποιος πουλαγε ROISTER σ αλλο μαγαζι και γνωριζε την διαφορα ποιοτητας μεταξυ demo και προς πωληση ηχειων (το ιδιο συνεβαινε και με τα demo που ειχε η αντ/πεια στην Καλλλιθεα ) ,
καποιος αλλος επισης ... ειναι καποιοι που γνωριζεις και εκτιμας (ονοματα θα σου πω απο κοντα το οποιο δημοσιοποιησες , ο Μακης ο Γερουκης ) οι οποιοι ακουγαν (και βοηθουσαν στο τϊουναρισμα ) τα πρωτοτυπα ηχεια η αυτα που πηγαιναν για τεστ (με πυκνωτες SOLEN κλπ ) .
Να συνεχισω ;
Δεν υπαρχουν κακοηθεις Βασιλη . Υπαρχουν πολλα γεγονοτα αδιαμφισβητητα που εχουν πεσει στην αντιληψη μου τοσα χρονια .
το καταλαβαίνουμε πολύ καλά αυτό. Αλλά και πάλι, αν όντως είχε συμβεί κάτι τέτοιο όπως λες θα είχε κυκλοφορήσει πολύ βρώμα στην αγορά για τα roister. Εγώ μέχρι στιγμής, ως ασχετος, μονο εσένα εχω δει να λες." οι προδιαγραφες μπορουν ν αλλαξουν χωρις προειδοποιηση "
Το ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ;;; Ειναι τοσο δυσκολο να αντιληφθει καποιος οτι οι εταιρειες ειναι ηδη καλυμμενες νομικα ;;
Ο χαρακτηρισμος αυτης της ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ως ΑΠΑΤΗ ειναι δικος μου και χαρακτηρισμος και δεν εχει νομικη βαση επειδη οι εταιρειες καλυπτονται απο την παραπανω επωδο στα προσπεκτους και στα manual .
Τελικά Αυτό το θέμα μου θυμίζει ένα σκύλο που περιστρέφεται
διαρκώς προσπαθώντας χωρίς επιτυχία να δαγκώσει την ουρά του !
Ακόμη και αν βρεθεί ηχείο δεν θα βρεθεί άκρη !
Και αυτό γιατί αν το ηχείο αποδειχθεί «καθαρό» τότε είναι εύλογο
να αμφισβητηθεί η προσφορά του κατόχου από τον Luxman
σαν στημένη και εκ του πονηρού από την Roister……
Αν το ηχείο «δικαιώνει» τον Luxman τότε είναι εύλογο
να αμφισβητηθεί η καθαρότητα της πρόθεσης του κατόχου
από την Roister η οποία μπορεί να πεί ότι έγιναν επεμβάσεις
στο ηχείο από τον Luxman για να βγεί ο ίδιος από την
δύσκολη θέση !
Με αυτά τα δεδομένα νομίζω ότι ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.
Λυπάμαι όμως για την εμμονή του Ρένου.
Δεν μπορώ να βλεπω έναν άνθρωπο που επι λόγω τιμής συμπαθώ
αφάνταστα να εκτίθεται έτσι και μάλιστα μάλλον από ότι φαίνεται
άνευ λόγου και αιτίας !
Καθώς δεν έχει γίνει τίποτα από όσα η Δ.Ο. ζήτησε από τον κο Ντόκο, (ούτε προσκομίσθηκαν επιπλέον στοιχεία, ούτε ζητήθηκε συγνώμη από τους θιγόμενους), οι καταγγελίες του θεωρούνται πλέον απλές συκοφαντίες. Η συμπεριφορά αυτή χρήζει της ανάλογης αντιμετώπισης. Από σήμερα και για δύο εβδομάδες, απαγορεύεται η πρόσβαση του μέλους LUXMAN στο AVSite.κε Ντόκο,
επειδή βλέπουμε ότι μετά από τόσες συζητήσεις εξακολουθείτε να εμμένετε στις καταγγελίες σας και επειδή με αυτές μπορεί να εμπλακεί το AVSite και ο κατά νόμον υπεύθυνός του σε περιπέτειες, αποφασίσαμε τα εξής:
- Έχετε διορία 24 ώρες από τώρα, για να δώσετε στη δημοσιότητα ονόματα, διευθύνσεις και γενικώς αποδεικτικό υλικό που θα στηρίζει επαρκώς την καταγγελία σας. Σε αντίθετη περίπτωση και εφόσον δεν ανακαλέσετε ζητώντας συγνώμη, θα τιμωρηθείτε με προσωρινή απαγόρευση εισόδου στο site.
Για την Δ.Ο. του AVSite,
Νίκος Τσαρουχάς
...