Step Up 2: The streets - Step Up 2: Το Επόμενο Βήμα (2008)

Reaction score
3

Παίζουν: Briana Evigan, Robert Hoffman, Telisha Saw, Will Kemp, Adam G. Sevani, Cassie Ventura.
Σκηνοθεσία: Jon Chu
Διάρκεια: 90'
Εταιρεία: Odeon
Πρόσθετο υλικό: Deleted Scenes, Featurettes, "Making Of" Featurette, 6 Music Video, Theatrical Trailers.
Ιστοεσελίδα DVD: http://www.odeon.gr/movieportal/GR/moviedetails/dvd.now.do?movieId=12800107

Μετά την παγκόσμια επιτυχία της ταινίας "Step Up: Στα Βήματα του Πάθους" το 2006, έρχεται ένα απολαυστικό σίκουελ, ένα μιούζικαλ που στροβιλίζεται στους ρυθμούς των τελευταίων hip -hop hits.
Η Άντι είναι νέα μαθήτρια στη Σχολή Καλών Τεχνών του Μέριλαντ και προσπαθεί να προσαρμοστεί στον νέο αυτό κοινωνικό κύκλο. Ο Τσέιζ είναι το μεγαλύτερο ταλέντο της σχολής. Οι δυο τους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στον μεγαλύτερο χορευτικό διαγωνισμό, μια ιλιγγιώδης μάχη χορευτικών κινήσεων με τίτλο "The Streets". Ενώ η αγωνία και η πίεση κορυφώνονται, η σχέση ανάμεσά τους θα αρχίσει να περιπλέκεται. Η Άντι θα ανακαλύψει ποια είναι αλλά και ποια μπορεί να γίνει...

Reaction score
3
Απάντηση: Step Up 2: The streets - Step Up 2: Το Επόμενο Βήμα (2008)

Καλή ταινία με πολλή μουσική για τους fan του είδους.
H εικόνα ήταν πολύ καλή και ο ήχος (Dolby 5.1 & DTS).
Ξεχωρίζει η παρουσία της Briana Evigan ! !
Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε και η παρουσία 6 μουσικών βίντεο στο πρόσθετο υλικό.
Ξεχωρίζει το "Is it you" με την Cassie Ventura.

Πάντως από μουσικής πλευράς, θα προτιμούσα την πρώτη ταινία.

Reaction score
164

Επειδή, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, ιδίως στις ταινίες, θα ήθελα να σταθώ στο θέμα της ποιότητας. Επειδή εκεί το θέμα δεν είναι υποκειμενικό, αλλά αντικειμενικό, καλό είναι όταν αναφερόμαστε σε τέτοιου είδους τεχνικά θέματα, να λέμε σε τι την είδαμε και την ακούσαμε, ιδίως αν ο εξοπλισμός μας έχει κάποιες ιδιαιτερότητες.

Reaction score
3

Αν και μέχρι τώρα δεν έχω δει να γράψει κανείς με τι εξοπλισμό βλέπει μια ταινία όταν αναφέρεται σε αυτή, να πω ότι τις βλέπω από τον Υ/Η σε CRT οθόνη (αναλογίας 4:3).

Reaction score
164

Λογικό δεν είναι σε αυτή την ανάλυση και σε αυτό το μέγεθος να φαίνονται όλα εντάξει; Ξέρεις πόση διαφορά έχει ένα μόνιτορ 19ρι CRT, με έναν προβολέα με 25 φορές μεγαλύτερη επιφάνεια προβολής και 1080 ανάλυση, όσο αφορά τις απαιτήσεις για ποιοτικό υλικό; Τεράστια!

Κάτι ανάλογο ισχύει για τον ήχο.

Reaction score
3

Πολύ σωστά το θέτεις. Απλά, όταν βλέπω ορισμένες ταινίες με καλύτερη εικόνα από άλλες, θεωρώ ότι έχουν και καλύτερη ποιότητα. Άλλωστε δεν είναι δυνατόν να δοκιμάζω μια ταινία, βλέποντάς την και στον προβολέα.
Η διαφορά μιας ταινίας από μια άλλη είναι εμφανής ακόμα και στην CRT. Εγώ πάντως δεν ανέφερα ότι είναι 19' !

Reaction score
164

Πόση είναι αν δεν είναι 19'";
Και στον προβολέα, στις 40" δεν βλέπεις μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε μάπα και άψογο υλικό.

Reaction score
3

CRT κυκλοφόρησαν και σε 21 και 22.
Αλλά το θέμα μας δεν είναι εκεί. Έχει τύχει να δω ταινίες που αμέσως βλέπεις ότι η εικόνα είναι χάλια. Χρειάζεται να βάλω προβολέα για να το διαπιστώσω;
Και νομίζω ότι καλύτερα να σταματήσουμε εδώ γιατί ξεφεύγουμε από το θέμα.
Αν θες άρχισε κάποιο σχετικό θέμα σε αντίστοιχη κατηγορία.

Reaction score
7

Η ταινία πάντως για το θέμα της είναι καλή.Αν και δεν είχα δεί το ένα αφότου είδα το 2 έψαξα να το βρώ.Ένα 6αρο 7άρι το παίρνει.Περνάει χαλαρά η ώρα και οι φιγούρες που κάνουν είναι φοβερές

Reaction score
62

Δεν μου αρέσουν καθόλου οι ταινίες με θέμα το χορό. Επομένως δεν θα είμαι αντικειμενικός αν πω τη γνώμη μου για το μισάωρο, που είδα από το 1...:137:

Reaction score
164

Και εγώ τις σιχαίνομαι τις ταινίες, τις σειρές και τα show που έχουν σχέση με τον χορό. :121:

Reaction score
62

Λες να φταίει που δεν μπορούμε να χορέψουμε???:137::137:

Reaction score
1.213

Την βαρεθηκα...την εβγαλα στο πρωτο μισαωρο.Το πρωτο ηταν πολυ καλυτερο.

Reaction score
1.213

Λες να φταίει που δεν μπορούμε να χορέψουμε???:137::137:
Οχι απλως γερασατε..και αυτες ειναι νεανικες ταινιες..:142:

Ου....ραμολιμεντα...:137:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads