Stewart cima

Reaction score
766
έχει κανείς ιδέα για αυτές τις οθόνες?

για χώρους με άσπρους τοίχους με το γκρι υλικό Τiburon....τι είναι αυτό πάλι?

απο 1400 ευρώ οι fixed στις 100 ιντσες...

Reaction score
766
Απάντηση: Stewart cima

παιδιά προβολέας αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει....επωλήθει:107:

μόνο φωτεινό δωμάτιο υπάρχει....ο προβολέας που θα έρθει θα είναι μόνο jvc...όταν με το καλό...

και κοιτούσα για οθόνη τη black diamond zero edges....στις 100 ίντες...τιμή γύρω στα 3 χιλιάρικα...

από βίντεο που είδα έχει πραγματικά διαφορά όταν έχεις φωτεινό δωμάτιο (το οποίο δεν μπορείς ή δε σ αφήνουν να βάψεις) και βάλεις την black...

αλλά μήπως η cima κάνει δουλειά...υπόψην οτι έχω ήδη την Elite CineGrey (δούλευε με Benq 1200)....πολυ καλή στη κατηγορία της, αλλά θέλω παραπάνω ιντσες και μια που θα αλλαχτεί....

με jvc δε ξέρω πως θα έπαιζε, αλλά βίντεο που είδα με jvc+Βlack D. είχε όντως αποτέλεσμα στο κοντρολ του φωτός...

Reaction score
15.548

με την Elite CineGrey η Τiburon ειναι στα ιδια επιπεδα....οποτε πεταμενα λεφτα.......

απο την αλλη η black diamond 1.4 (?) ειναι καλη αλλα θα χασεις απο τον προβολεα σου αρκετο φως για να ερθει καλα χρωματικα.

Reaction score
766

η black diamond 1.4 (?) ειναι καλη αλλα θα χασεις απο τον προβολεα σου αρκετο φως για να ερθει σωστα χρωματικα.
για την 1.4 έλεγα και γω...και θα βάλω για πώληση την Cinegrey...για την Cima έτσι που το λες θα είναι...

τώρα για τις ρυθμίσεις του προβολέα το βλέπουμε...θα χρειαστώ δλδ προβολέα με πλήρη cms....

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.589
Ασφαλώς δεν έχω δει την cima. Είναι καινούριο υλικό. Τα χαρακτηριστικά όμως που συγκεντρώνει ταιριάζουν απόλυτα μ' αυτά που ψάχνεις. Μιλάμε για μια high contrast οθόνη με χαμηλό gain, πράγμα που δε θα σε πειράξει και ιδιαίτερα δεδομένου ότι (ειδικά στις 100'') οι νέοι jvc έχουν περίσσιο φως. Δεν ξέρω πως πάει απο hot spot βέβαια. Η καλύτερη επιλογή θα ήταν μια firehawk, αλλά κι αυτή μια χαρά ταιριάζει.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.589
Re: Απάντηση: Stewart cima

ναι....και η firehawk θα ηταν καλη επιλογη.
Τώρα που το κοιτάζω η cima πρέπει να είναι μια grayhawk με ανεπαίσθητη αύξηση στο gain. Αν πάντως βάλεις και τον παράγοντα 3d στο παιχνίδι, είναι προτιμότερη η firehawk.

Reaction score
766

loggeo, λες δλδ οτι η Cima μπορεί να τα καταφέρει εξίσου καλά ή και καλύτερα στον έλεγχο του φωτός, όσο η Diamond?...

αν είναι να πάρω με τη Cima το 90% που θα μου δώσει μια Diamond, τότε δε το συζητώ....θα χω γλυτώσει ένα σκασμό λεφτά...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.589
Re: Απάντηση: Stewart cima

loggeo, λες δλδ οτι η Cima μπορεί να τα καταφέρει εξίσου καλά ή και καλύτερα στον έλεγχο του φωτός, όσο η Diamond?...

αν είναι να πάρω με τη Cima το 90% που θα μου δώσει μια Diamond, τότε δε το συζητώ....θα χω γλυτώσει ένα σκασμό λεφτά...
Νομίζω πως πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις αυτό το review. Θα σου λύσει τα χέρια. Η stewart μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τον περιβάλλοντα φωτισμό από πλαϊνούς τοίχους, παράθυρα. Απ' την άλλη η diamond μπορεί να διαχειριστεί άριστα τις ανακλάσεις που έρχονται πάνω (ταβάνι) ή κάτω (πάτωμα) απ' την οθόνη. Έλεγξε τον χώρο σου λοιπόν...κι επειδή μιλάμε για ακριβές οθόνες, έχε υπόψη σου ότι το καλιμπράρισμα είναι μονόδρομος μετά την αγορά οποιασδήποτε, καθώς παρουσιάζουν color shift.
Γενικά για χώρο με ανοιχτόχρωμους τοίχους η diamond φαίνεται να είναι η καλύτερη λύση. Τα βιντεάκια της si τα βρίσκω βέβαια κάπως τραβηγμένα, εκτός κι αν όντως σκοπεύεις να βλέπεις με ανοιχτό κάποιο φωτιστικό στο χώρο.

Reaction score
766
Απάντηση: Re: Απάντηση: Stewart cima

Τα βιντεάκια της si τα βρίσκω βέβαια κάπως τραβηγμένα, εκτός κι αν όντως σκοπεύεις να βλέπεις με ανοιχτό κάποιο φωτιστικό στο χώρο.
τελείως κλειστά τα φώτα πάντα....

συμφωνώ και γω για την diamond φίλε loggeo, αφού ο χώρος έχει ανοιχτόχρωμους τοίχους και δεν σηκώνει βάψιμο....

άσε που, κακά τα ψέματα, όταν δυστυχώς ο χώρος είναι σε σαλόνι, η diamond είναι πιο ευκολοχώνευτη στο μάτι...χωρίς πλαίσιο κλπ...

άποψή μου δλδ...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.589
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Stewart cima

τελείως κλειστά τα φώτα πάντα....

συμφωνώ και γω για την diamond φίλε loggeo, αφού ο χώρος έχει ανοιχτόχρωμους τοίχους και δεν σηκώνει βάψιμο....

άσε που, κακά τα ψέματα, όταν δυστυχώς ο χώρος είναι σε σαλόνι, η diamond είναι πιο ευκολοχώνευτη στο μάτι...χωρίς πλαίσιο κλπ...

άποψή μου δλδ...
Μιλάμε για το μοντέλο με gain 0.8 ή για αυτό με 1.4;

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.589
Ναι συγγνώμη. Διαβάζω τώρα ένα διθυραμβικό review. Πανέμορφη οθόνη.
Βλέπω στο site τους ότι λανσάρουν και κόλπα αλά philips με ambilight.
Κόστος γύρω στις 4 χιλιάδες λίρες οι 115'';

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef