Sticky διαφημίσεις στο header


wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
14.234
Reaction score
20.847
Μια χαρά λύσεις υπάρχουν για τις ενοχλητικές διαφημίσεις.
Ναι, τις αναφέρουμε στον Δάκη! :biggrin:
Ναι καλά
Ίσως. Δεν γνωρίζω κάτι.

Υ.Γ.: Ψέματα. Γνωρίζω. Με τη χρήση άλλου browser εκτός του Chrome (σε Android κινητά). Ε, ΟΚ.:)
 



Abessalom

Βαρώνος
Μηνύματα
20.189
Reaction score
33.593
Εάν οι διαφημίσεις έμεναν στα συνήθη 'φυσιολογικά' πλαίσια, στις περισσότερες σελίδες, αντί να ρεπουν όλο και περισσότερο στο σπαμ, δεν θα υπήρχε μεγάλη ανάγκη για blockers.

Εδώ πετάγονται στα καλά καθούμενα στο κινητό μου (huawei) μετά το τελευταίο απντειτ. Λες και δεν το πλήρωσα που το πήρα. Οτιδήποτε βοηθά στην ανάκτηση της καταστρατηγημενης ελευθερίας/ ιδιωτικοτητας/ησυχίας μας δεν δύναται, εξ ορισμού, να είναι 'αντικοινωνικό'.

Δεν χρησιμοποιώ μπλοκερς, αλλά αποφεύγω οποιαδήποτε σελίδα το παρακανει. Την κάνω ο ιδιος μπλοκ. Γενικά βρίσκω το μπλοκ μια βολική τακτική που ολοενα και συχνότερα καταφεύγω όπως γίνεται η ζωή. Χαίρετε κι αντιο.
 

gid

Μηνύματα
7.715
Reaction score
8.928
Υπάρχουν ιστοσελίδες που απαγορεύουν πρόσβαση σε όσους έχουν μπλοκ, και απαιτούν απενεργοποίηση του μπλόκ ή εξαίρεση από το μπλοκ. Οπότε τις εξαιρώ από τις σελίδες που επισκέπτομαι και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
2.683
Reaction score
913
Η συγκεκριμένη θέση ήταν αποτέλεσμα ενός αυτόματου test που έτρεχε η google χωρίς καν να το έχω πάρει χαμπάρι εγώ. Την αφαίρεσα και έκλεισα το αυτόματο testing οπότε δε θα την ξαναδείτε.

Συμφωνώ ότι υπάρχουν σάιτ που είναι τόσο φίσκα στις διαφημίσεις που είναι σχεδόν αδύνατον να τα χρησιμοποιήσεις. Δε νομίζω όμως ότι το avsite ανήκει σε αυτά σε καμία περίπτωση.
 


Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.318
Μηνύματα
2.897.017
Members
38.027
Νεότερο μέλος
d tv
Top