StrangeZero

Reaction score
5
Πριν από χρόνια, τότε που ήμουνα Δημοτικό ακόμα, μου έκαναν δώρο μια Amiga500. Το 90% του χρόνου που πέρασα μπροστά σε αυτό το μηχάνημα ήταν για να φτιάχνω μουσική μέσα από το FastΤracker (αν θυμάμαι καλά το όνομα), με Ελληνικό στίχο, με ξένο στίχο και χωρίς στίχο @ all.....

Η τρέλα μου για την μουσική συνεχίστηκε και τις επόμενες δεκαετίες, ωριμάζοντας, αλλά ποτέ δεν άλλαξε "ύφος". Δεν θα της βάλω ταμπέλα, θα αφήσω να το κρίνετε εσείς αυτό... αλλά για να μην κατεβάζετε άδικα 100ΜΒ, σας ενημερώνω ότι είναι electro με rock / ambient ακούσματα.

Κατεβάζοντας λοιπόν το zip, link του οποίου παραθέτω κάτωθι, θα ακούσετε μια γρήγορη επιλογή που έκανα για εσάς. 14 επιλεγμένα κομμάτια από εκατοντάδες που έχω για να μου πείτε την άποψη σας (με Ελληνικό στίχο δεν έβαλα, ντρεπόμουνα :oops:). Η συγκεκριμένη επιλογή αφορά το χρονικό διάστημα 1999-2005.

Η μουσική δημιουργήθηκε από εμένα και τον Γιάννη, ο οποίος είναι φίλος κολλητός τα τελευταία 15 χρόνια και με φιλική συμμετοχή του GuitaReal σε κιθάρες..... Σε κάποια κομμάτια χρησιμοποιούμε και loop samples, αλλά το σύνολο είναι completely δικό μας, όπως και οι ρυθμοί / όργανα. Στο zip πρόσθεσα και ένα document με στίχους....

Τα wav έγιναν convert με το Lame σε VBR 320.

Enjoy (i hope....), είστε το πρώτο μας open κοινό και παρακαλώ να γράψετε ανοιχτά και χωρίς ντροπές ΚΑΘΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ σχόλιο.

http://www.sendspace.com/file/xdvn7c

Reaction score
0
Re: StrangeZero (Only 4 AvSite)

Πριν το κατεβασω Στελιο ενα Ευχαριστω και ενα Μπραβο.
Το ευχαριστω παει στην τιμη που γινεται στα μελη του AVSite
και το μπραβο στην εκθεση στης δουλειας σου(σας).
Αν θες και "θαψιμο" θα περιμενεις να το κατεβασω και να το ακουσω!!! :lol: :lol:

Reaction score
51

Νομίζω πως σας αξίζουν συγχαρητήρια Στέλιο και στον φίλο σου Γιάννη για την δουλειά που κάνατε τόσα χρόνια και το μεράκι που έχετε!!!!
Επίσης ολο το Avsie φυσικά ευχαριστεί και εγώ ιδιαίτερα!!!!
Πραγματικά μπράβο!!!!

Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για κατέβασμα και άκουσμα φυσικά, οπόυε θα μου επιτρέψεις να έχω λίγο χρόνο τις επόμενες μέρες για να απαντήσω!!!! :x

Reaction score
23

Ηδη κατεβαινει!! Μολις ολοκληρωθεί Stelios θα δεχθεις τις καλοπροαιρετες πάντα εντυπώσεις μου!

Ευχαριστούμε για την προσφορά και την αποκλειστικότητα!!

Reaction score
0

γειά σου φίλε λεβεντιά, έχω φάει ώρες και μέρες με το Fasttracker για PC πριν χρόνια....θεικό προγραμματάκι....

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ε ρε τι μου θυμισες!! θα βγαλω την Amiga απο τη ναφθαλινη μαζι με το sampler...

Reaction score
0

DHLWNW OTI o filos StrangeZero (Stelios) den exei kanei swsth epilogh kommatiwn kai syntoma tha akoysete poly kalytera samples (gia aytous poy goustaroun beat syndyasmena me guitars).

FYSIKA ayto poy grafw einai antikeimeniko kai de sxetizetai me to oti egw paizw tis kithares sta kommatia... :D

Reaction score
5

GuitaReal,

Δίνουμε ένα δείγμα αποκλειστικά εδώ ώστε, να μπορούμε να έχουμε και μια άλλην άποψη πέραν της δικής μας, της παρέας μας και των γνωστών μας.

Τα παιδιά του φόρουμ είναι περίπου "δικοί μας" άνθρωποι, κάποιους γνωρίζω διαδικτυακά 6 χρόνια. "Ξέρω περίπου τι τους συνεπαίρνει και τι τους ενοχλεί, ποιά μουσική αγαπούν, ότι είναι όλοι παιδιά που δεν θα μεγαλώσουν ποτέ και θα επιμένουν πάντα να ανακαλύπτουν διάφορα χωρίς να τους συνθλίβει η επανάληψη. Είναι οι αόρατοι φίλοι μου που μαζεύονται για να τα πουν και να παίξουν σ'αυτή τη διαδικτυακή αλάνα, μια που οι πραγματικές έχουν προ πολλού χτιστεί...... "

Πάνω από όλα αισθάνομαι ότι είναι άνθρωποι ελεύθεροι, ελαφρώς αλαφροΐσκιωτοι με όραμα και αρκετή φαντασία. Έτσι μοιράζομαι μαζί τους δημιουργίες μου/μας, ώστε να ξέρουμε πως ακούγεται η μουσική μας..... μέσα από άλλα αυτιά ;) . Οτιδήποτε δεν θα τους αρέσει, θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε στα κομμάτια που λες ότι είναι καλύτερα και δεν έβαλα, ώστε να είναι ακόμα καλύτερα...

Regards,

Reaction score
7

Μου θυμίζει μια διασταύρωση Massive Attack με Στέρεο Νόβα...Ο ήχος είναι πολύ καλός και ταιριάζει με τα δικά μου ακούσματα...Γράφεται τώρα σε cd για να με συνοδεύει και στον δρόμο...Το βράδυ θα γράψω αναλυτικότερα...:)

Reaction score
5

Μάριε,

Θα με φάνε οι άλλοι (Γιάννης - GuitaReal) τώρα που είπες Στέρεο Νόβα, καθώς η βασική μου επιρροή είναι όντως αυτοί.... (που να άκουγες και με Ελληνικό στίχο.... clopy paste το "ύφος"... ναι ναι το ομολογώ)

Χαίρομαι που η πρώτη εντύπωση σου είναι θετική και περιμένω αρνητικά σχόλια !!!

Σε ευχαριστώ πολύ

HV

Reaction score
0

Server at full capacity 2 ωρες τωρα.
Δεν το βαζει κανεις στο Rapidshare.com ?

Reaction score
5

Η αρχίκη μου προσπάθεια για upload ήταν στο Rapidshare όπου τηρώ και account, αλλά για κάποιον λόγο με "έκοβε" και πιθανολογώ πως ήταν λόγω settings του modem/router μου.

Πάντως με μια δοκιμή μόλις τώρα, το κατεβάζω κανονικά...

Reaction score
5

Τελικά δεν τα κατάφερα με το rapidshare... sorry... αλλά με το sendspace κατεβαίνει κανονικά!

Reaction score
427

Στέλιο
Το άκουσα 1 φορά και έχεται κάνει καλή δουλειά.
Το βασικό μειονέκτημα είναι ότι τα τραγούδια είναι λίγο flat και δεν υπάρχει το κομμάτι (αν υποθέσουμε ότι είναι cd) που θα σε ξεσηκώσει και θα σε αναγκάσει να ανοίξεις το volume του ενισχυτή. Πιστεύω 2 τέτοια κομμάτια να είχες μέσα, θα ήταν καλύτερη η δουλειά σαν πακέτο.

Όλα αυτά χωρίς παρεξήγηση, ούτως ή άλλως δεν είμαι και κανένας ειδήμων :)

Αναμένουμε και την συνέχεια....

Reaction score
5

Παρεξήγηση ? Ούτε καν !!! Χώσε ανελέητα :p

Συμφωνώ με αυτό που λες πάντως, καμιά φορά το σκεφτόμαστε και εμείς. Βέβαια άκου δυνατά ολόκληρο το Serious Acid και το Antiseven. Ίσως να έχει αυτό που περιγράφεις ;)

Reaction score
0

Sothoms.... tha sou pw ena titlo gia na to thymasai: EVP (to opoio einai under construction ;) )

Skopos toy einai na dokimazei tis entaseis twn enisxytwn, (otan bebaia to kanoume post edw [ sto telos thw edomadas STELIO!!!])

An de se kseshkwsei kai ayto, tote pragmatika egw toulaxiston ta paratawwwwww...
(ola ayta me thn proypothesh oti goustareis beat kai kithares me enallages clean kai distortion :p )

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas