Stravadi needs help! (.....28/12: Ο κύβος ερίφθη!)

Reaction score
0
Έχω ένα σαλόνι 40μ2 και έχω μάλλον καταλήξει σε ηχεία Klipsch RF35 ή RF25 (?).
Ενισχυτή να πάρω DENON PMA-1500AE ή PMA-2000AE με δεδομένο ότι έχουν και τεράστια διαφορά στην τιμή ???

THANKS.

Reaction score
1.379
Re: Stravadi needs help!

Eαν εχεις ακουσει τον συνδιασμο και σου αρεσει τοτε προχωρα. Χωρις να τον εχω ακουσει, δεν νομιζω οτι θα δουλεψει (παντα για τα γουστα μου). Θα προτεινα λαμπατο ή τουλαχιστον υβριδικο ενισχυτη για να τα "μαλακωσει" καπως. Επισης ακου και τα RB-75. Πιστευω οτι εχουν καλυτερο ελεγχο στα χαμηλα απο οτι τα δαπεδου.

Reaction score
0
George καλώς ήρθες...

Ο συνδυασμός δεν μου ακούγεται ιδανικός, μάλλον θα σε κουράζει σε μουσική.
Σε κινηματογράφο δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα, αλλά μουσική ΔΕΝ!
Θα ΄πρότεινα να βρείς καποιο ποιό μουσικό ηχείο (χωρίς να το παρακάνεις και να χάσεις τα δυναμικά που απαιτεί μιά ταινία...)
Δες για παράδειγμα τα Canton.

Μην ξεχνάς πως οι εταιρείες με βαριά ονόματα χρεώνουν και πολλά για το ταμπελάκι. Εσύ φαντάζομαι θες να πάρεις καλό ήχο και όχι ταμπελάκι...

Reaction score
0

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Πάντως για TV δεν ενδιαφέρομαι, μόνο για ήχο...

Reaction score
0
George θα πρότεινα να το ψάξεις παραπάνω...

Αν θές πές μας και την κατηγορία τιμής που σκέφτεσαι να κινηθείς...

Τέλος ότι κι αν σου προτείνει κάποιος καλό είναι να ακούσεις εσύ και να αποφασίσεις όντας σίγουρος. Όλοι ακούμε διαφορετικά και τα γούστα μας διαφέρουν...

Reaction score
498

Καλό θα ήτανε να το ψάξεις λιγάκι. Να ακούσεις όσο το δυνατόν περισσότερα ηχεία

μπορείς και μετά αφού επιλέξεις το ηχείο που σου ταιριάζει να το κάνεις με τα συνοδά

να παίξει. Τί budget έχεις συνολικά?Πηγή έχεις?Τί σε εντυπωσίασε από τα Klipsch

ακριβώς? Ελπίζω όχι τα αστέρια...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Αν πάντως ενδιαφέρεσαι για κάτι που θα σε συντροφεύει για καιρό ψάξτο καλά...

Τώρα με βάση το budget που θα έδινες για Klipsch-Denon θα σου πρότεινα να δεις εδώ.
Κάποιοι από τους συνδιασμούς ενισχυτή-ηχείων που αναφέρονται για το φθηνό σύστημα είναι μέσα στο budget σου.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Αν πάντως ενδιαφέρεσαι για κάτι που θα σε συντροφεύει για καιρό ψάξτο καλά...

Τώρα με βάση το budget που θα έδινες για Klipsch-Denon θα σου πρότεινα να δεις εδώ.
Κάποιοι από τους συνδιασμούς ενισχυτή-ηχείων που αναφέρονται για το φθηνό σύστημα είναι μέσα στο budget σου.

Reaction score
0

Κατ' αρχήν ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον.

Στο Χρήστο που ρωτάει αν έχω πηγή, απαντάω ότι το μόνο που έχω είναι η πρίζα .....

BUDGET:3.000~4.000€

Όταν πρωτοάκουσα τα klipsch δεν ήξερα και πολλά για "αστέρια" και μου άρεσαν. Βέβαια μη με ρωτήσεις με τι ενισχυτή έπαιζαν ... Με DENON δεν τα άκουσα. Μήπως ξέρετε που να πάω να τα ακούσω ?

Κατά τα άλλα τρέλα .....

Reaction score
0
Είναι μια αρχή και η πρίζα...

Σίγουρα έχω δει KLIPSCH στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ όπου υπάρχουν και πολλοί άλλοι συνδυασμοί να ακούσεις.
Ξεκίνα πάντως τις ακροάσεις και σύντομα πιστεύω θα βρείς τον ήχο που σου ταιριάζει και το σύστημα που τον φτιάχνει...

Το thread που σου σύστησε ο Σπύρος δίνει πολλές καλές ιδέες πάντως...

Reaction score
1.379

Εγω ειχα τα RF-3 II και τα οδηγουσα με προ+τελικο της Musical Fidelity. Δεν μπορω να πω οτι ηταν και το πιο μουσικο ακουσμα, σε υψηλες εντασεις κουραζαν, ειδικα η ψηλη περιοχη. Επισης τα 8αρια μεγαφωνα που φορουσε το ηχειο δεν ειχαν τον ελεγχο που ηθελα στα χαμηλα. Δεν ξερω τι εφταιγε, υποτιθεται οτι με 97dB ευαισθησια και 100 Watt απο τα ενισχυτικα θα ηταν ικανα για σωστη οδηγηση.

Με budget 4000Ε εχεις πολλες επιλογες. Θα σου προτεινω Vienna Acoustics, Castle, Epos ηχεια, Unico, Τσακιριδη, Cav, Creek ενισχυτικα. Δωσε τα λιγοτερα χρηματα σε ψηφιακη πηγη, θα ακουσεις λιγες διαφορες σε χαμηλης τιμης ψηφιακα και γιατι ενα χρονο μετα ειναι ξεπερασμενα. Η γνωμη μου ειναι τα περισσοτερα χρηματα να πανε στα ηχεια. Αφου αποφασισεις τι ηχεια θες, μετα ψαξε για ενισχυτη που θα τα οδηγει χωρις προβλημα, αλλα θα εχει και την επιθυμητη για σενα χροια.

Reaction score
0
Είναι μια αρχή και η πρίζα...

Σίγουρα έχω δει KLIPSCH στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ όπου υπάρχουν και πολλοί άλλοι συνδυασμοί να ακούσεις.
Ξεκίνα πάντως τις ακροάσεις και σύντομα πιστεύω θα βρείς τον ήχο που σου ταιριάζει και το σύστημα που τον φτιάχνει...

Το thread που σου σύστησε ο Σπύρος δίνει πολλές καλές ιδέες πάντως...
Στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ http://www.ihoekfrasi.gr/homepage.asp δεν βρήκα Klipsch.
Thanks anyway.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Με δεδομένο το budget σου, προτείνω τον συνδιασμό:
Ολ. ενισχυτής AVI LSI,
Ηχεία M. Audio RS8,
και cd player Unison Research Unico.

Απλά με δεδομένο τον χώρο σου δες και τα δίπολα (ή αμφίπολα?) ηχεία της δαπέδου Atohm Joran. Τα άκουσα για πρώτη φορά την Παρασκευή με ενισχυτή τον AVI και cd το Unico και με εντυπωσίασαν. Ήχος ανοικτός, τεράστια σκηνή, και καθαρό χαμηλό (αν και όχι πολύ βαθύ). Σε μικρότερο χώρο από αυτό των ακροάσεων πιστεύω ότι θα παίξουν και καλύτερα.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Μόλις τώρα βρήκα μία διαφημιστική καταχώρηση στον Ήχο Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την οποία η Exclusive Audio δίνει σε προσφορά το σετ:
Ολ. ενισχυτής M. Fidelity A3.2
Cd player M. Fidelity A3.2
Ηχεία δαπέδου Proac studio 125

Η τιμή είναι 3864€ σε 12 άτοκες δόσεις (12x322€)

Σαν προσφορά ακούγετε καλή οπότε καλό είναι να επισκεφτείς την Exclusive Audio και να ζητήσεις να ακούσεις το σετάκι.

Αν σου αρέσει κτύπα το ανελέητα!!!

Reaction score
3.497
Αν σου αρέσει χτύπα το ανελέητα.
Ακου εκεί τι του λέει του παιδιού !!!

Reaction score
0

Τελικά ο Άγιος Βασίλης ήρθε λίγο νωρίτερα από την Πρωτοχρονιά! :D

Τα δώρα του εμφανίζονται στο "gallery".

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

Reaction score
0
Με γεια, με γεια! Τώρα εγώ ζηλεύω όμως!!! Εδώ και καιρώ γλυκοκοιτάζω αυτό το σετακι (C272/C162) καθώς και τα αντίστοιχα από Atoll/Audiolab/Thule! Με γεια!!! Ικανοποιημένος?

Reaction score
0
Με γεια, με γεια! Τώρα εγώ ζηλεύω όμως!!! Εδώ και καιρώ γλυκοκοιτάζω αυτό το σετακι (C272/C162) καθώς και τα αντίστοιχα από Atoll/Audiolab/Thule! Με γεια!!! Ικανοποιημένος?
So far, so good!

Βέβαια είναι λίγο νωρίς, λίγο το ψιλοστρώσιμο, λίγο το ψάξιμο της σωστής θέσης (είναι και τα klipscάκια πολύ εύκολα να τα βολέψεις σε σαλόνι με γυναίκα και παιδιά...), δεν έχω ακόμα πλήρη άποψη. Το σετακι (C272/C162) πάντως φαίνεται Καλό.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514