streamer Teufel

CAC

Reaction score
16
Καλημερα! θα ήθελα τη βοήθεια σας! Ψάχνω για ενα εναν streamer προκειμένου να το συνεδεσω με τον ολοκληρωμένο. με ενδιαφερει να παιζει Flac απο το pc. Κοιτάζω για αυτός τον http://www.teufelaudio.co.uk/raumfeld-audio-streaming/raumfeld-connector-2-p9527.html. Υπάρχει καποια γνωμη? Κάποια άλλη λύση σε αυτα τα χρήματα? Θα ήταν μήπως καλύτερα να αγορασω ένα media server που να παίζει και ταινίες αλλα να είναι δυνατός στη μουσική? Ευχαριστω!

D

deleted user 10898

Guest
πρεπει να ξεκαθαρίσεις τι θελεις εσυ.
όλα αυτά κανουν την δουλεια σου, στριμαρουν δλαδη, μια χαρα.
το αναλογικο σημα όμως που δινουν δεν είναι και το καλυτερο.
οποτε αν εχεις καλο ολοκληρωμενο και καλα ηχεια, η εξοδος από τετοια "κουτακια" μαλλον δεν θα σε ικανοποιησει.

Reaction score
7.194
θελει να στειλεις σημα σε dac για να εχες καλο ηχο,οπως ειπε απο πανω ο vet η αναλογικη εξοδος δεν θα δωσει καλα αποτελεσματα. Βλεπω ομως και τιμη 150 λιρες χωρις τα μεταφορικα για την χωρα μας......αρα μιλαμε για 220 ευρω μαζι με αυτα το λιγοτερο.Βαλε κατι ακομα και χτυπα ενα pioneer N30 (αν το βρεις καπου βεβαια) και θα εχεις και καλυτερο ηχο και περισσοτερες δυνατοτητες.Αν θελεις την πιο οικονομικη λυση,δοκιμασε ενα crystal audio widac,με 70 ευρω θα κανεις τα ιδια απλα δεν θα μπορεις να βαζεις σκληρο δισκο πανω στη συσκευη (θα πρεπει να στριμαρεις απο αλλου,υπολογιστη ή nas).

CAC

Reaction score
16
Εχω dac στο οποπιο εχω ριξει επάνω ένα oppo. Με ενδιαφερει να μπορεί να πάιζει flac από τον υπολογιστη

Reaction score
7.194
Εχω dac στο οποπιο εχω ριξει επάνω ένα oppo. Με ενδιαφερει να μπορεί να πάιζει flac από τον υπολογιστη
εννοεις θελεις να παιζεις flac στον υπολογιστη και να τα στελνεις ασυρματα σε καποια συσκευη? ή απλα θελεις ενα usbdac για να συνδεσεις εκει τον υπολογιστη σου? το dac που εχεις δεν εχει usb εισοδο? παντως να ξερεις οτι οι φτηνες συσκευες wifi (οπως το widac που σου εγραψε πιο πανω) παιζουν μεχρι 16/48 οποτε ξεχνας την ασυρματη μεταφορα hd υλικου. Σε αυτη την περιπτωση θα σε καλυψει μια συσκευν σαν το airdac της arcam

http://www.arcam.co.uk/products,rSeries,Wireless-DACs,airdac.htm

CAC

Reaction score
16
Εννοω να παιζω ενσυρματα μεσω ethernet απο pc τα flac. Ψαχνω για μια "αξιοπιστη" λύση και γιαυτο ρωτησα γνωμες για το teufel ή κάτι άλλο σε αυτα περίπου τα χρηματα. Το dac εχει usb αλλα εν μεταφερω τον υπολογιστη! Να κανω και μιαρωτηση μήπως είναι καλύτερ ένα πχ dune η MED800X3D το οποίο να το ρίξω επάνω στο dac για μουσική και να έχει και την επιλογη και των ταινιών μέσω nas?

Last edited:

Reaction score
7.194
οχι προτιμησε καλυτερα καθαροαιμη ηχητικη συσκευη και ουσιαστικα δεν θα χρειαστει να μεταφερεις ασυρματα τιποτα απο τον υπολογιστη σου.Απλα θα βαλεις εναν σκληρο δισκο στην usb εισοδο της συσκευης και καθαρισες.Φυσικα μπορεις και με ethernet συνδεση να στελνεις μουσικο σημα στην συσκευη απο τον υπολογιστη σου. Αν εχεις ενα καλο dac τοτε προτιμησε μια σχετικα προσιτη συσκευη και συνδεσε τη ψηφιακα με το dac.

CAC

Reaction score
16
Όταν λες προσιτή? Κάποια πρόταση? Απλά θέλω να στέλνω από τον υπολογιστή τα flac

Reaction score
7.194
η πιο απλη ειναι συσκευη τυπου widac και απο εκει σημα στο dac σου.Απλα οπως σου εγραψα φτανει μεχρι 16/48 αρα τα hd δεν θα τα ακους σε πληρη αναλυση. Τα pioneer ειναι μια χαρα συσκευες αλλα ειναι μοντελα 2+ ετων και ηδη ερχονται νεα μοντελα και απο την εταιρεια αλλα και απο αλλες.

CAC

Reaction score
16
Σε ποια (νέα) μηχανήματα να κοιταξω μεχρι 300 που να καλύπτουν ηχητικα? ισως τελικά μια λύση σε στιλ ν50/30 να ειναι η πιο ικανοποιητική και να αφησω το dac που εχω επάνω στο οππο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.630
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7