Studio Ακουστικά μέχρι 240 ευρώ για gaming και ηλεκτρονικη μουσικη

Reaction score
3.490
εγω είχα αυτα τα in ear και θα τα ξαναεπερνα παλι.
Shure SE535
3ων μεγαφώνων με μπάσα όπου έπρεπε και φοβερό isolation.

Reaction score
2
αν δεν έχουν θέμα στο ρεντιτ τότε γιατί δεν τα αγόρασες; για να ρωτάς κ εδώ πάει να πει ότι δεν είσαι σίγουρος (κ καλά κανείς ...κ εγώ δεν θα ήμουν) τελικά για γκειμινγκ δεν τα θες; μόνο μουσική;
kai για τα 2 θελω.. και για gaming και για edm
απλα επειδη δεν ειμουνα σιγουρος και γι αυτο ρωταω.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.646
kai για τα 2 θελω.. και για gaming και για edm
απλα επειδη δεν ειμουνα σιγουρος και γι αυτο ρωταω.
7...όχι 2
trance, house, techno.. psy trance,., jungle , techno και gaming

ναι?

daharis666

Moderator
Reaction score
83.646
εννοω για ολα τα ειδη ηλεκτρονικης μουσικης.
άρα παραπάνω από 7 προαπαιτούμενα...χμμμ

γενικά τι ακούσματα έχεις εμπειρία?
είχες ποτέ ακουστικά?

daharis666

Moderator
Reaction score
83.646
Μόλις τελειώσεις με το φίλο θα ήθελα να με βοηθήσεις σε κάτι και εμένα
πες βρε κ τώρα....
έχεις πρόβλημα με τον μπαχτσέ?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.384
πες βρε κ τώρα....
έχεις πρόβλημα με τον μπαχτσέ?
Όχι όλα καλά με το μπαχτσέ, σήμερα πήγα έκοψα καλάμια να τα έχω καβατζα όταν μεγαλώσουν οι ντοματιές, θέλουν δέσιμο ξέρς...
Τεσπα, θα ήθελα να μου προτείνεις in ear bt ακουστικά με διάρκεια στη μπαταρία, πάνω από 6 ώρες non stop όσο κρατάει και το σεκς που κάνω 😎

daharis666

Moderator
Reaction score
83.646
Όχι όλα καλά με το μπαχτσέ, σήμερα πήγα έκοψα καλάμια να τα έχω καβατζα όταν μεγαλώσουν οι ντοματιές, θέλουν δέσιμο ξέρς...
Τεσπα, θα ήθελα να μου προτείνεις in ear bt ακουστικά με διάρκεια στη μπαταρία, πάνω από 6 ώρες non stop όσο κρατάει και το σεκς που κάνω 😎
δεν μου λες καλύτερα για το σεκς που κάνεις και με ποια?
γαμσε τα in ear bt ακουστικά...αυτά βρίσκονται :lolsign:

Reaction score
20.912
In ear, bt, τα έχω από τον Ιούνιο πέρυσι (συνέχεια και στο ποδήλατο, δεν πέφτουν εύκολα! )

Ή τα gold με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας

ΥΓ. Η διάρκεια της μπαταρίας εξαρτάται και από τον τρόπο που θα συνδεθούν στο τηλέφωνο ή player. Αν αυτό υποστηρίζει το pairing των ακουστικών ξεχωριστά (πιο πρόσφατα κινητά, όπως πχ το Oneplus 7 που έχω) η μπαταρία κρατά (για τα air που έχω) άνετα τις 10 ώρες που υποστηρίζονται στα χαρακτηριστικά, και ακόμα περισσότερο (φαντάζομαι στα gold ακόμα πιο πολύ). Αν το pairing γίνει με ένα ακουστικό και το δεύτερο είναι slave, η διάρκεια περιορίζεται στις 6-7 ώρες (το master ακουστικό καταναλώνει περισσότερη ενέργεια από την μπαταρία).

ΥΓ2. Από ό,τι βλέπω τώρα η διαφορά πλέον στην τιμή ανάμεσα στα 2 είναι μόλις 5 ευρώ, οπότε αν είναι να πάει κάποιος για τα συγκεκριμένα ακουστικά, απευθείας στα gold...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.384
Σωτήρη αν και είμαι πολύ κάθετος με τη απομόνωση της ακοής πάνω στο ποδηλατάκια εντός πόλης... να σε πω τη αλήθεια μου λείπει κάποιες φορές η μουσική.
Σκεφτόμουνα για τα Sony WF-1000XM3, pairing με το galaxy watch γιατί εκτός καραντίνας συνήθως δεν κουβαλάω smartphone, διαβάζω παντού καλές κριτικές.

ΥΓ. Παιζουν καλά αυτά της κριέτιβ?
Απο θέμα τιμής είναι μεγάλη η διαφορά σε σχέση με τα Sony γιαυτό σε ρωτώ

Last edited:

Reaction score
20.912
Δεν τα έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω για ποιότητα κλπ. Αρκετά ακριβότερα όμως, και λιγότερες ώρες λειτουργίας από τα creative.

Για την ποιότητα, εξάρταται και από την εφαρμογή τους στο αυτί, επειδή τα χρησιμοποιώ και σχεδόν αποκλειστικά στο ποδήλατο (οπότε έχουμε και θόρυβο από αέρα, που θέλω να καλύπτεται ως ένα σημείο) είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση τους. Δεν ψάχνω φυσικά απόδοση στούντιο ήχου σε τέτοιες συνθήκες.

ΥΓ. Υπόψη δεν έχουν κάποια βοηθητική εφαρμογή (app), οπότε όλες οι ρυθμίσεις (equalizer, κλπ) εξαρτώνται και από την εφαρμογή που χρησιμοποιείς στο κινητό, στο watch, στο player.

Με το radar της garmin που έχω κάποιους μήνες στο ποδήλατο, δεν έχω και θέμα να μην ξέρω αν έρχεται κάποιος από πίσω (τον βλέπω στο κομπιουτεράκι από 140 μέτρα...) 8-)

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.042
Members
38.525
Νεότερο μέλος
Grigoris1966