Studio monitor ηχεία

Reaction score
4
Ποια ηχεια studio monitor(ενεργα) θα μου προτεινατε για τοποθετηση πανω στο γραφειο.Πηγη ειναι ο υπολογιστης και καρτα ηχου η Audiotrack prodigy cube. O χωρος ειναι 3,5 χ 4 . Κοστος εως 300 €. Και ειναι καλυτερα να εχουν ψηφιακη εισοδο η θα ειναι καλυτερο το dac της καρτας ηχου οποτε θα τα συνδεσο απο την αναλογικη της εξοδο?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
:444: για το yamaha.
To είχε ο Νάκας στο Mall για ένα διάστημα(δεν ξέρω αν το έχει ακόμα).Εξαιρετικό και πληρέστατο.Μόνο που αν θυμάμαι καλά το είχε πάνω από 300 ευρώ.Κοιτάξτε το.

Τα άλλα δεν τα ξέρω.

Πάντως εμένα μ αρέσουν και τα ΚRK.Οπότε κοιτάξτε και αυτό:
http://www.thomann.de/gr/krk_rp5_g2_rokit.htm (η τιμή είναι ανα τεμάχιο)

(και αυτά ο Νάκας τα έχει.Δέν έχω ακούσει αυτό,αλλά το 8άρι δλδ αυτό:
http://www.thomann.de/gr/krk_vxt8.htm .Τρομερό.)

Reaction score
4
Απάντηση: Studio monitor ηχεία

Πολλες προτασεις!!! Τα εχετε ακουσει ολα αυτα? Υπερ και κατα? Στο θεμα της συνδεσης με την καρτα ηχου τι ειναι προτιμοτερο?

Reaction score
1

Αφού τα θες για γραφείο μιλάμε για 5'' woofer max, κάποια 8'' που αναφέρθηκαν έχουν το μέγεθος 21αρα crt οθόνης, τα yamaha & krk είναι μέσα στις προδιαγραφές σου (εγώ θα διάλεγα τα Krk αλλά πας στο naka και ακούς και τα 2). Τώρα ηχεία με ενσωματομένο dac ξεφεύγουν λίγο στην τιμή, μόνο αυτά http://www.thomann.de/gr/roland_ds5.htm είναι κάπου κοντά. Δε ξέρω αν θα είναι καλύτερο το αποτέλεσμα με ψηφιακή σύνδεση, τα συγκεκριμένα πάντως λένε πως έχουν 24/192 dac...

Αα.. δες και τα tascam τα 5'' και γενικά κάνε ένα search στο thomann στις 5'' είναι πολλές οι επιλογές σου... μετά ψάξε τα μοντέλα που βρήκες σε ελληνικά sites, είναι πιο καλές οι τιμες εδώ συνήθως σε αυτά τα προϊόντα....

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.915

Μμμμμ, προσωπικά θα έπαιρνα αυτά. Εντάξει, και τα Yamaha καλά είναι, αλλά εκείνη η ματ μαυριδούρα πάνω στο γραφείο ρε παιδί μου, ξέρω γώ;...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Άντε ντε.. Βλέπω κι εγώ τόσα 8άρια κι άρχισα να πιστεύω ότι το έχω μικρό (το γραφείο) που χωράει 5άρια με το ζόρι!

Δες τα Tascam ή τα Fostex τα 5αρια.
Αργότερα προσθέτεις και το sub-ακι τους άμα λάχει..

Στον ήχο μάλλον που δε θα σoυ χρειαστεί το sub, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο χώρο, αλλά σε gaming και ταινίες είναι must.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.141
Απάντηση: Re: Studio monitor ηχεία

Άντε ντε.. Βλέπω κι εγώ τόσα 8άρια κι άρχισα να πιστεύω ότι το έχω μικρό (το γραφείο) που χωράει 5άρια με το ζόρι!
Εγώ έχω 8άρια σε σχετικά μικρό γραφείο-home studio και αισθάνομαι σαν να είμαι μέσα σε subwoofer. :137:
Δεν κάνω μίξεις σπίτι, αλλά το μπάσο ποτέ δεν είναι αρκετό για μένα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Πρόσωπικά το 8άρι το έβαλα γιατί αυτό έχω ακούσει.Εξάλλου ξεφέυγει αρκετά σε κόστος(1000αρικο η δυάδα)
Το 5 άρι της KRK δεν είναι απ την ίδια σειρά.Για αυτό και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για το συγκεκριμένο.Δεν ξέρω πόσο θα αλλάζει ο ήχο του(εκτός των χαμηλών),οπότε μια δοκιμή επιβάλεται.

Reaction score
4

Ανακεφαλαιωνοντας στην τιμη περιξ των 300 προκυπτπουν τα εξης ηχεια:
1. BEHRINGER B3030A TRUTH
2. KRK RP5 ROKIT G2
3. TANNOY REVEAL AKTIV 5A
4. YAMAHA HS50M
Και στα 200
M-AUDIO STUDIOPHILE BX5A DELUXE
Fostex PM0.4 (στα 150 €)

Στα συν των TANNOY καποια ρυθμιστικα εμπρος.

Ποιο απ' αυτα θα επιλεγατε για τοποθετηαη πανω στο γραφειο?

Reaction score
2.206
Τα behringer βλέπω δεν τα προτείνει κανένας. Υπολείπονται των άλλων που προτείνετε?

Reaction score
4

Ανακεφαλαιωνοντας στην τιμη περιξ των 300 προκυπτπουν τα εξης ηχεια:
1. BEHRINGER B3030A TRUTH
2. KRK RP5 ROKIT G2
3. TANNOY REVEAL AKTIV 5A
4. YAMAHA HS50M
Και στα 200
M-AUDIO STUDIOPHILE BX5A DELUXE
Fostex PM0.4 (στα 150 )

Στα συν των TANNOY καποια ρυθμιστικα εμπρος.

Ποιο απ' αυτα θα επιλεγατε για τοποθετηαη πανω στο γραφειο?
Κανεις?? (θα φαγωθει το δωρο Χριστουγέννων και δεν θα προλάβω)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.141

Προσωπικά θα επέλεγα τα YAMAHA. :107:

Reaction score
1

Προσπάθησε να δώσεις 100ε ακόμα και πάρε krk vtx-4 από Νάκα που τα έχει προσφορά 199ε το ένα (η καλύτερη τιμή στην ευρώπη με διαφορά).... απλά δεν συγκρίνονται με όσα αναφέρεις. Τα behringer είναι μεγάλα για γραφείο, δε θα σε βολέψουν. Πάντως αν ήταν να μην μπορώ να πάρω τα vtx-4 θα έπαιρνα τα fostex που λες... τουλάχιστο να σου μείνουν και 150ε (για κανα sub ίσως αργότερα).

Reaction score
4

Να βαλουμε στο παιγνιδι και τα Roister iq?
Τι λετε γι αυτα?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας