Studio monitor ηχεία

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Studio monitor ηχεία

τα Roister ειναι σουπερ αλλα εχουν ενα κομβικο "μειον". Δεν εχουν καθολου προενισχυση. Την ενταση την μεταβαλλεις απο την πηγη...
Μονο με το Foobar που εχει "προοδευτικο" volume μπορεις να το κουμανταρεις σχετικα ικανοποητικα.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

αν επρεπε να δωσω 300 οπωσδηποτε, θα παιρνα Τannoy. Εγω προσωπικα, σε ενα τετοιο χωρο, με τετοια τοποθετηση, και με θεση ακροασης 50 ποντους απο μπροστα μου, δεν θα δινα πανω απο 150 ευρω με τιποτα.. Και θα πηγαινα, αρχικα σε Fostex και μετα σε M-Audio

Reaction score
4

τα Roister ειναι σουπερ αλλα εχουν ενα κομβικο "μειον". Δεν εχουν καθολου προενισχυση. Την ενταση την μεταβαλλεις απο την πηγη...
Μονο με το Foobar που εχει "προοδευτικο" volume μπορεις να το κουμανταρεις σχετικα ικανοποητικα.
Η καρτα ηχου μου (audiotrack prodidgy cube) εχει volume. Δεν θα μπορουσα απο εκει να αυξομειωνω την ενταση με το volume του Foobar στο τερμα?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

θεωρητικα ναι, αν η καρτα ηχου εχει ρυθμιζομενη εξοδο και δεν μιλας για ποτενσιομετρο εσωτερικου ενισχυτη για ηχεια, γιατι τοτε θα γινει παραναλωμα...Αλλα επειδη δεν εχω εμπειρια χρησης απο αυτα τα ηχεια και επειδη με ξενιζει λιγο το γεγονος, δεν μπορω να εκφερω ασφαλη γνωμη. Ας μιλησει καποιος που τα χει στην κατοχη του.
Εγω θα χτυπαγα αυτα που σου ειπα, με τις ευκολιες τους, θεωρω οτι δεν αξιζει να δωσεις παραπανω χρηματα, γιατι στις συγκεκριμμενες συνθηκες ακροασης, δεν θα ευχαριστηθεις την οποια ακουστη διαφορα θα πληρωσεις επιπλεον.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

δεν τα ξερω, απο τα τεχνικα καλ φαινονται αλλα αδερφε μου πολυ κιτς! Δεν υπηρχε ποτε να μπει πανω στο γραφειο μου τετοιο πραγμα...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

μου θυμιζουν ηχεια δεκαετιας 80 σε αισθητικη. Ειναι και 2χ15W...
Προτιμω τα M-Audio που σου χα δειξει προχτες στα 130 ευρω, ειναι πιο καλαισθητα και 2χ20W.. Δεν εχουν Dac αλλα αφου εχεις καλη καρτα ηχου, κατι γινεται.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

παντως αφου το χεις ψαξει τοσο, το μονο που μενει ειναι να παρεις μια αποφαση. Οτι ειδες ειδες. Αν κανεις μια λαθος επιλογη και εχεις πληρωσει πχ 130 ευρω, παλευεται. Σκεψου να δωσεις 300...

Reaction score
4

Κατ αρχην χρονια πολλα.
Οι επιλογες περιοριστηκαν σε δυο
1. Fostex PM0.4 στα 150
2. Roister iq στα 176.
Ακουω γνωμες για οριστικη επιλογη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.783