Sub αυτοκινήτου σε σπιτικό Home Theater?

Μηνύματα
460
Reaction score
0
Είδα σε ένα διαφημιστικό του "makro" που μου έστειλαν να πουλάει ένα 12ιντσο sub αυτοκινήτου της JBL στα 95 ευρώ χωρίς φπα.Το έψαξα στο internet και διάβασα καλές κριτικές.Βέβαια οταν παίζει σε αυτοκίνητο.
Το εν λόγω sub ειναι εννοείτε παθητικό είναι μεσα σε δική του κούτα απο MDF,είναι bass reflex τεχνολογίας και "βγάζει" 250watt/1000w maximum στα 4 ohm.
To ερώτημά μου είναι το εξής: Eπειδή εγώ χρησιμοποιώ ετσι κι αλλίως ενα παθητικό(ιδιοκατασκευή και μάλιστα "μάππα" θα έλεγα!) sub για το home theater το οποίο είναι στα 8 ohm με αποτέλεσμα ο rotel τελικός που το ενισχύω να του πέφτει μικρός, σκέφτομαι να πάρω το JBL που είναι στα 4 ohm και αυτομάτως τα 105 watt του rotel γίνονται 250watt λόγω πτωσης της ομικής αντίστασης μήπως έτσι πάρω ισχυρότερο και καλύτερο χαμηλό.
Αλλωστε δεν είναι και τίποτα τα 100 ευρώ για να πειραματιστώ αλλά δεν ξέρω κατα πόσο ενα sub αυτοκινήτου μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός home cinema και στον όγκο του χώρου του σαλονιού?
Απο την άλλη βέβαια περνούν απο εμπρός μου κατι αυτοκίνητα με τετοια ηχοσυστήματα και τρέμει η κοιλιά μου απο το μπάσσο!!! Γιατί να μην μπορει να κάνει το ίδιο και εκτός αυτοκινήτου?

Εδώ και μια σελίδα για να δείτε το εν λόγω sub:

http://www.cardomain.com/item/JBLGTO1200B
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.667
Μηνύματα
2.869.509
Members
37.943
Νεότερο μέλος
triantafyllos1969
Top