sub πανω σε επιπλο γινεται;

Reaction score
76
Καλησπερα
μπορειτε παρακαλω να μου εξηγησετε γιατι το φυσικο μερος ενος σαμπγουγερ ειναι συνηθως το πατωμα; Δεν θεωρουμε οτι αυτες οι συχνοτητες ειναι πανκατευθυντικες; Θα μπορουσα να το βαλω πανω σε ενα επιπλο για παραδειγμα υψους 120 εκατοστων η θεωρειται μεγα αμαρτημα; θα μπορουσα επισης να το βαλω πανω στον τοιχο (εφαπτομενο;)

Ευχαριστω πολυ
Αλεξανδρος

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.230
Αν το έπιπλο είναι σταθερό ( χωρίς τριξίματα ) θα παίξει και καλύτερα.

wnet

Nearfield
Reaction score
18.326
μπορειτε παρακαλω να μου εξηγησετε γιατι το φυσικο μερος ενος σαμπγουγερ ειναι συνηθως το πατωμα;
Απλά είναι βαρύ και τοποθετείται ευκολότερα....

Θα μπορουσα να το βαλω πανω σε ενα επιπλο για παραδειγμα υψους 120 εκατοστων η θεωρειται μεγα αμαρτημα;
Κανένα αμάρτημα, ίσα-ίσα θα περιορισθεί και το room mode που σχετίζεται με το ύψος του δωματίου.

Reaction score
76
Απλά είναι βαρύ και τοποθετείται ευκολότερα....

Κανένα αμάρτημα, ίσα-ίσα θα περιορισθεί και το room mode που σχετίζεται με το ύψος του δωματίου.
Ωραια αρα λεμε στο πανω μερος του επιπλου ακουμπω ενα σαμπ. Πρεπει να φροντισω το επιπλο να μην τριζει.
Το οτι θα ειναι κοντα σε τοιχο μας πειραζει; Που ψαχνω να βρω μοντελα να ταιριαξω με τα ηχεια μου; καμμια αλλη συμβουλη για να προσεξω;

Reaction score
76
Μπορειτε να προτεινετε ενα μοντελο που δεν ειναι ιδιαιτερα βαθυ; αρα δεν θελει τρελα μεγαλο ραφι (βαθος) για να τοποθετηθει;

Reaction score
313
Τα υπογούφερ, συνηθίζεται να χρησιμοποιούνται ως επιδαπέδια, διότι, είναι λίγο πιο εύκολο να..."καμουφλαριστούν" ως τραπεζάκια (!), γλιτώνοντας έτσι ένα ποσοστό της αναπόφευκτης...εχμμμ..."παντοφλιάς", έχοντας και το επιπλέον επιχείρημα πως λειτουργούν και ως αυτόματοι..."αναδευτήρες", πάσης φύσεως ροφημάτων!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88