subs εξωτερικοι σε blu ray iso στο DUNE BASE 3.0

TED

Reaction score
1
Καλησπερα σε ολους!Θα ηθελα την βοηθεια καποιου φιλου ,οσο αφορα στο αν φορτωνει το dune εξωτερικους υποτιτλους,σε iso bluray το οποιο περιλαμβανει ολο το δισκακι και οχι μονο την ταινια.
Για παραδειγμα,ταινια η οποια δεν εχει ελληνικους υποτιτλους στο αρχικο μενου,με ποιον τροπο μπορει να τους φορτωσει απο εξωτερικο srt αρχειο?
Εχω προσπαθησει και δεν βλεπω φως,παροτι εννοειτε πως δινω στο srt αρχειο το ιδιο ονμα με το iso! THANKS

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.732
Δεν νομίζω πως μπορεί να γίνει, λόγω δομής του iso, που είναι στην ουσία ένα δισκάκι bluray.

Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να μετατρέψεις το .iso σε ακριβές αντίγραφο mkv με το makeMKV (δωρεάν). Σε αυτό μπορείς να κρατήσεις ολόκληρο το δισκάκι, ή μόνο την ταινία, με όποια μπάντα ήχου θέλεις. Στην ματρόσκα που θα βγεί, βάζεις τους εξωτερικούς srt που θέλεις.

TED

Reaction score
1
Απάντηση: Re: subs εξωτερικοι σε blu ray iso στο DUNE BASE 3.0

Δεν νομίζω πως μπορεί να γίνει, λόγω δομής του iso, που είναι στην ουσία ένα δισκάκι bluray.

Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να μετατρέψεις το .iso σε ακριβές αντίγραφο mkv με το makeMKV (δωρεάν). Σε αυτό μπορείς να κρατήσεις ολόκληρο το δισκάκι, ή μόνο την ταινία, με όποια μπάντα ήχου θέλεις. Στην ματρόσκα που θα βγεί, βάζεις τους εξωτερικούς srt που θέλεις.
Σε ευχαριστω πολυ Γιαννη

Reaction score
0
Απάντηση: subs εξωτερικοι σε blu ray iso στο DUNE BASE 3.0

Υπάρχει Οδηγός προσθήκης ελληνικών υποτίτλων σε Blu-ray, έχω μετατρέψει αρκετές αλλά όχι όλες, το πρόγραμμα είναι χρονοβόρο εάν σε ενδιαφέρει.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: subs εξωτερικοι σε blu ray iso στο DUNE BASE 3.0

Υπάρχει Οδηγός προσθήκης ελληνικών υποτίτλων σε Blu-ray, έχω μετατρέψει αρκετές αλλά όχι όλες, το πρόγραμμα είναι χρονοβόρο εάν σε ενδιαφέρει.
Καλησπέρα με ενδιαφέρει ο οδηγός, υπάρχει κάποιο link;

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.610
Members
38.473
Νεότερο μέλος