A
AKARL
Guest
Καλημέρα κοπέλια.
Ο γνωστός φίλος με χωρίς πρόζβαση στο αβουσάϊτ, ο οποίος παρά τις περί του αντιθέτου προτροπές μου -
- εξακολουθεί να μπαίνει και να δγιαβάζει δγιάφορα θέματα στο σάϊτ, με έχει πρήξει να σας ρωτήσω πχοιό σαμπγούφα (ένα, αριθμητικώς 1) να πάρει ώστε να το συνδυάσει με τα ηχεία του, Klipsch RB-81 II.
Ο χώρος του είναι περίπου 28 τ.μ. αλλά, λόγω διαρρύθμισης, ουσιαστικά μιλάμε για περίπου 22-23 τ.μ. Υπάρχει ισόπλευρο τριγωνάκι ακρόασης στα 2,90 μ. Υπάρχει υποδομή τα ηχεία να κροσσαριστούν σωστά με το σαμπγούφα.
Η κοντολίστα που έχω καταλήξει για την περίπτωσή του διαμορφώνεται ως εξής:
Klipsch R-110SW
Klipsch R-112SW
SVS PB-1000
Presonus Temblor T10
Μήπως μου έχει ξεφύγει κάπχοιο άλλο μοντέλο; Φηλ φρη να προτείνετε εντός ενός μπάτζετ που δε θα ξεπερνά το ενάμισο αβουγουδού. Όσο πχιό χαμηλά τόσο πχιό καλά!
Πχοιό φαίνεται, με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα, να είναι η ιδανική επιλογή;
Ο γνωστός φίλος με χωρίς πρόζβαση στο αβουσάϊτ, ο οποίος παρά τις περί του αντιθέτου προτροπές μου -

Ο χώρος του είναι περίπου 28 τ.μ. αλλά, λόγω διαρρύθμισης, ουσιαστικά μιλάμε για περίπου 22-23 τ.μ. Υπάρχει ισόπλευρο τριγωνάκι ακρόασης στα 2,90 μ. Υπάρχει υποδομή τα ηχεία να κροσσαριστούν σωστά με το σαμπγούφα.
Η κοντολίστα που έχω καταλήξει για την περίπτωσή του διαμορφώνεται ως εξής:
Klipsch R-110SW
Klipsch R-112SW
SVS PB-1000
Presonus Temblor T10
Μήπως μου έχει ξεφύγει κάπχοιο άλλο μοντέλο; Φηλ φρη να προτείνετε εντός ενός μπάτζετ που δε θα ξεπερνά το ενάμισο αβουγουδού. Όσο πχιό χαμηλά τόσο πχιό καλά!
Πχοιό φαίνεται, με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα, να είναι η ιδανική επιλογή;