- Reaction score
- 90.390
Ακριβώς αυτόΣκέψου να έχεις ένα ηχείο με 2 10άρια,1 8άρι και ένα τουίτερ κόρνας!
Ακριβώς αυτόΣκέψου να έχεις ένα ηχείο με 2 10άρια,1 8άρι και ένα τουίτερ κόρνας!
Βάλτα στο ταβάνι!Στις γωνίες!Είναι τοποθετημένα σε επιτοίχιες βάσεις και στο χώρο μπορεί να μπει ένα σαμπ.
θα έπαιρνα δυο πρεσόνους (ή τέσσερα), και θα τα τοποθετούσα ακριβώς κάτω απο τα ηχεία, ως τμήμα βάσης. Για να μην τρώνε και χώρο.
Είναι τοποθετημένα σε επιτοίχιες βάσεις και στο χώρο μπορεί να μπει ένα σαμπ.
Θυμίσου επίσης ότι όταν έψαχνες για τελικό,κοίταγες κάτι σαπάκια με 1000€+ και αγωνιούσες αν θα ταιριάζει η αντίσταση εξόδου του προενισχυτή σου με την αντίστοιχη εισόδου του τελικού.Σκέψου να έχεις ένα ηχείο με 2 10άρια,1 8άρι και ένα τουίτερ κόρνας!
Για αυτό το λόγο ακριβως πρότεινα δύο presonus. Άσε που τα κόβεις χαμηλά στα 30 ας πουμε αν θες και τα αφήνεις να φτάσουν στο 150αρι (θα δείξουν και οι μετρήσεις βέβαια). Το πιο καλό ακομα είναι ότι έτσι με ένα ηλεκτρονικό crossover στο τμήμα του σαμπ και του ηχείου τα κάνεις ουσιαστικά το καθένα σαν ένα ηχείο ίδιας φιλοσοφίας περιπου με τα goldenear.Σκέψου να έχεις ένα ηχείο με 2 10άρια,1 8άρι και ένα τουίτερ κόρνας!
Ηντάσαστε 'σεις μρε κουζουλοκόπελα... Σας λέει ο άλλος θέλω να κάνω δίαιτα και 'σεις του λέτε πάρε μνιά τριπλογυρόπιττα για ορεκτικό πριν από το κυρίως.Σκέψου να έχεις ένα ηχείο με 2 10άρια,1 8άρι και ένα τουίτερ κόρνας!
Monsieur Timaras Douze Points!Θυμίσου επίσης ότι όταν έψαχνες για τελικό,κοίταγες κάτι σαπάκια με 1000€+ και αγωνιούσες αν θα ταιριάζει η αντίσταση εξόδου του προενισχυτή σου με την αντίστοιχη εισόδου του τελικού.
Τελικά άκουσες τους ντόκτορες και πήρες κραουνάκη και ξέχασες και τις αντιστάσεις και τους πυκνωτές
Άκου λοιπόν τον ντόκτορ πάλι και πιστεύω δε θα χάσεις!![]()
Goldenear on the cheapo ... me likey!Για αυτό το λόγο ακριβως πρότεινα δύο presonus. Άσε που τα κόβεις χαμηλά στα 30 ας πουμε αν θες και τα αφήνεις να φτάσουν στο 150αρι (θα δείξουν και οι μετρήσεις βέβαια). Το πιο καλό ακομα είναι ότι έτσι με ένα ηλεκτρονικό crossover στο τμήμα του σαμπ και του ηχείου τα κάνεις ουσιαστικά το καθένα σαν ένα ηχείο ίδιας φιλοσοφίας περιπου με τα goldenear.
Έχεις απόλυτο δίκιο! Προφανώς τα λένε σε 'μένα προκειμένου να τα μεταφέρω στον φίλο με χωρίς πρόζβαση.Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί τα μέλη απευθύνονται στον @AKARL σε δεύτερο πρόσωπο...
Αφού η αναζήτηση του κατάλληλου σαμπγουφα αφορά τον φίλο του με χωρίς προζβαση...
Ενδιαφέρεσαι;Υπάρχει καμνιά αγγελία ζήτησης για μοντερέϊτορα στα πολιτικά;
Μπα, μου έχουν τάξει θέση μοντ στην κατηγορία πορνό που θα δημιουργηθεί!Ενδιαφέρεσαι;
Θα πρέπει όμως να ξυπνάς πο(υ)ρνό πο(υ)ρνό για να "καθαρίζεις" τα θρεντζ...Μπα, μου έχουν τάξει θέση μοντ στην κατηγορία πορνό που θα δημιουργηθεί!![]()
Από τις αναρτήσεις μου;Θα πρέπει όμως να ξυπνάς πο(υ)ρνό πο(υ)ρνό για να "καθαρίζεις" τα θρεντζ...![]()
Από τις σωματικές εκκρίσεις...Από τις αναρτήσεις μου;![]()
Αφτό είναι hyper VR κατάσταση κι έτσι ... Θα χρειαστώ Эксперт Πомощник.Από τις σωματικές εκκρίσεις...![]()
Πάρε τον πορνογερο για αφτη τη δουλειά..Αφτό είναι hyper VR κατάσταση κι έτσι ... Θα χρειαστώ Эксперт Πомощник.![]()
Γ@μw το κόμμα σου ρε...Πάρε τον πορνογερο για αφτη τη δουλειά..
Κσερεις...αφτον του Καλημέρα...σπερα..νύχτα..
Άσε τα σάπχια και μη κλωτσάς τη μπάλα στην κερκίδα...