subwoofer για τους δορυφορους Sony SS-LA300ED

Reaction score
20
περπατοντας στο electroword και χαζευοντας τα laptop ακουσα κατι LOGITECH Z-5500 να παιζουν και μου εκαναν τρομερη εντυπωση. ηταν δυνατα, διαυγες και δεν μπουκωναν ουτε στο τερμα.
εγω εχω τα sony SSLA300ED http://www.sony.com.au/catalog/product.jsp?id=SSLA300ED με μετριο Sony SA-WM250 sub, και σκεφτικα οτι με ενα καλο sub τα ηχεια μου θα ακουγονται καλυτερα.
θα ηθελα να μου προτινετε καποιο sub το οποιο να ταιριαζει με τα ηχεια αυτα.

ο ενυσχητης μου ειναι ενας Marantz SR5300

Reaction score
50
Απόστολε καλωσήρθες... για πες μας σε τι χώρο παίζουν και μέχρι πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις; Φαντάζομαι μιλάμε για σχετικά μικρό χώρο και οικονομικό sub;

Reaction score
20
καλως σας βρηκα, ελπιζω να περνατε καλα εδω και ελπιζω να χαρω και εγω το φορουμ σας.

ο χωρος μου ειναι περιπου στα 30τμ και διαθετω περιπου 300 - 400 ευρω, αν νομιζετε οτι αξιζει να δωσω χρηματα για την αναβαθμηση των ηχειων sony που εχω.

Reaction score
20
οκ αλλα πριν αρχιζω να ψαχτω για ολικη ανανεωση θα ηθελα να σε ρωτησω για τα Sony SS-LA300ED δεν αξιζουν να ασχοληθω?
και αυτα τα LOGITECH Z-5500 τα εχεις ακουσει? παιζουν πολυ δηνατα. κατι τετοιο θα ηθελα αλλα σε πιο σοβαρη εταιρεια και χωρις τα προβληματα που εχουν τα LOGITECH.

Reaction score
50
Κοίτα δεν τα έχω ακούσει ούτε τα Logitech ούτε τα Sony. Αλλά τα Magnat είναι άλλης κατηγορίας ηχεία. Κι αυτά budget ηχεία είναι δηλαδή, αλλά σε σχέση με τα Sony είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι πολύ μπροστά. Για να μη νομίζεις όμως ότι σου λέω και ό,τι μου κατέβει, δεν πας ο ίδιος να τ' ακούσεις; Πάρε και τον ενισχυτή μαζί σου αφού τον έχεις, πήγαινε σ' ένα κατάστημα και βάλτα να παίξουν. Το πολύ πολύ, αν δε δεις διαφορά, κρατάς τα Sony και γλυτώνεις και τα έξοδα :107:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv