Subwoofer B&W PV1

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.546
Παιδιά έχεις κανείς άποψη γι΄αυτό το σαμπ της B&W?
Είναι σφαιρικό και μικρό, αλλά διαβάζω καλά λόγια και το σκέφτομαι.
Το έχει κανείς ή το άκουσε κάπου;
Thanks.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το ξέρω το sub, το έψαξα αρκετά πριν πάρω το δικό μου (παρά λίγο να βρεθώ με δύο τέτοια αντί αυτού που πήρα) και το έχω ακούσει κιόλας (μάλιστα σε set up με δύο τέτοια να παίζουν μουσική). Πρωτότυπη τεχνολογία, κορυφαία κατασκευή, κορυφαία απόδοση. Είναι απορίας άξιον πως από μια τόσο μικρή μπαλίτσα βγαίνει όλος αυτός ο σαματάς. Στα... κυβικά του δεν νομίζω να έχει αντίπαλο. Απόλυτα καθορισμένο, σφιχτό και γρήγορο χαμηλό. Μοναδικός περιορισμός το max spl, που σημαίνει ότι αν έχεις μεγάλο χώρο χρειάζεσαι δύο. Κάπου άκουσα όμως :137:, ότι στα μελλοντικά σχέδια της B&W (δεν έχουμε ιδέα δηλαδή πότε), είναι η κατασκευή μιας πολύ μεγαλύτερης "σφαίρας" που θα αφήνει πίσω αυτό το θέμα.

...

Reaction score
5
Μιχάλη, το έχω εδώ και 2+ χρόνια. Είμαι ικανοποιημένος ως προς την απόδοση και το look. Το πήρα για την τεχνολογία και το look (για να μην πω ψέμματα).
Έχει επιβιώσει μια μετακόμιση, είναι βαρύ (όπως πρέπει) και καλοφτιαγμένο.
Στον νέο χώρο που είναι μεγάλος, σκέφτομαι την αγορά δεύτερου.
Πολλοί θα σου πουν ότι μπορείς να πάρεις παρόμοια απόδοση για λιγότερα λεφτά. Ίσως. Αλλά την τεχνολογία, το design, και την κατασκευή (σιχαίνομαι κάτι ψευτοξύλινα κουτιά που μοιάζουν από νοβοπάν) δεν θα το πάρεις.

Reaction score
5
Να προσθέσω ότι δεν είναι από αυτά που θα 'κουνήσουν' το δωμάτιο κανα δυο μέτρα δεξιά-αριστερά. Το μπάσο είναι πλήρως ελεγχόμενο, μουσικό.

Reaction score
8
Μιχαλη το εχω ακουσει και σκεφτομαι να το αγορασω, μια και μου αρεσε περισσοτερο απο ολα σαν ταιριασμα με τα μαγνητοστατικα μου. Σε μουσικοτητα λαι σε ελεγχο χαμηλου δεν συγκρινεται.
Εχε υποψιν σου ομως οτι σε HOME CINEMA δεν εχει τον εντυπωσιασμο καποιοων αλλων υπογουφερ, αλλα και ουτε τις σταθμες, οποτε για τετοια εφαρμογη το ζευγος ειναι μονοδρομος.
Επισης ως λυση μπορεις να παρεις ενα τετοιο για μουσικη και καποιο αλλο με οσο δυνατον μεγαλυτερη μοναδα σε ιντσες, που θα το ανοιγεις μονο σε ταινιες.
Σε μια τετοια περιπτωση εγω θα εβαζα το PV-1 σε μια απο τις εμπροσθιες γωνιες του τοιχου και το αλλο διαγωνια πισω κοντα στις θεσεις των πισω ακροατψν. Επισης αν και φαινεται περιεργο στον δικο μου χωρο πηρα καλυτερα αποτελεσματα με το ενα υπογουφερ στην μια κατω εμπρος γωνια, και το αλλο στην πισω διαγωνια γωνια αλλα στο ταβανι.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.546
Απάντηση: Subwoofer B&W PV1

Με ενδιαφέρει να παίζει καλά στην μουσική.
Δεν θέλω να γκρεμίζει ντουβάρια, δεν είναι το ζητούμενο για μένα.
Νομίζω ότι τελικά σ΄αυτό θα καταλήξω, αν και σκέφτομαι και για κάποιο Velodyne με μικρόφωνο ισοστάθμισης, που είναι περίπου στα ίδια λεφτά.
Αλλά είμαι ακόμη αναποφάσιστος για αυτό.
Η ζυγαριά πάντως κλείνει προς το B&W.
Θενκς για τις απαντήσεις σας.

Reaction score
8
Κατι ελεγε ο φιλος Argi για τα VELODYNE για προβληματα στο σερβο που αναγκαστικα παει πακετο με το μεγαφωνο. Και εγω την γνωμη του Argi ειδικα στα sub την ακουω.

Reaction score
152

Προεδρε,αν μενεις σε πολυκατοικια ειναι must.
οι αποκατω δεν θα παρουν χαμπαρι οτι εχεις sub.για χαρη τους σκεφτομαι ολικη αλλαγη των racks...
προτινεται σε πακετο των 2.

.....ξερεις τωρα απο πακετα!!!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.546

Όχι δεν μένω σε πολυκατοικία κι ούτε θέλω.
Ευτυχώς είμαι τελείως μόνος χωρίς διπλανούς, πάνω και κάτω.
Όταν θέλω να τσιτώσω το κάνω ελεύθερα.
Άραγε οι Vikings με το εκκλησιαστικό όργανο θα ακούγονται καλά;

Reaction score
173
Re: Απάντηση: Subwoofer B&W PV1

Προεδρε,αν μενεις σε πολυκατοικια ειναι must.
οι αποκατω δεν θα παρουν χαμπαρι οτι εχεις sub.
Πως επιτυγχανεται αυτό?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.546

Ο Μάκης έφτασε τα 100 μηνύματα βρε!!
Άντε να πάρει το αστεράκι του. Και εις ανώτερα.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.546

Σήμερα το μεσημέρι βγήκαμε για μπύρα (με μεζέ) με τον Μάκη.
Πήρα και μια πεντάδα λαχεία!! (Ποτέ δεν παίρνω).
Μόλις κερδίσω θα πάρω 2 τέτοια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.742
Members
38.490
Νεότερο μέλος
Nikos88