Subwoofer Yamaha

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
60
Reaction score
2
Πωλείται το subwoofer Yamaha ns sw 300 στην τιμή 300 euro. Υπάρχει και ένα subwoofer 515 yamaha που θα πουληθεί αφού φύγει το πρώτο στα 200 ευρώ. Το ns sw 300 είναι σχεδόν αχρησιμοποίητο.Το αγόρασα για σύστημα στο σαλόνι αλλα συνδέθηκε τον τελευταίο καιρό.Εχει λειτουργήσει 50 φορές να πω;;;για παιδικές ταινίες με την μικρή μου.Εχω άλλο ένα σύστημα στο δωμάτιο με yamaha 515 ,την περισσότερη ώρα την περνάμε στο δωμάτιο οπότε είναι σε χρήση αυτό (σύνδεση με YouTube για παιδικά,δεν ενεργοποιείται συχνά γιατί βουιζει και ενοχλεί μικρή και σύζυγό.Οποτε θα φύγουν και τα δύο με σειρά προτεραιότητας από μεριά μου για να μπει μια ηχομπαρα και τέλος.Εννοειται ότι είναι άψογα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα όπως όλα μου τα πράγματα που αφορούν home cinema ή όχι.Σας ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους.

3 φωτογραφίες το 515 έχει 2 σημαδακια άνευ σημασίας απλά τα αναφέρω.
 

Attachments


Μηνύματα
60
Reaction score
2
Ενημέρωση αγγελίας το ns sw 300 πωλήθηκε σε μέλος στο φόρουμ.Παραμενει το 515 στο οποίο θα βάλω μερικές φωτογραφίες ακόμα μήπως και φαίνονται τα σημαδακια που λέω.Κατα τα λοιπά είναι άψογο (το τονίζω επειδή είμαι υποχόνδριος με τα πράγματα μου).


Στην πρώτη φωτογραφία προσπαθώ να δείξω τα δύο σημαδακια που υπάρχουν και άλλο ένα που είδα τώρα στις φωτό στην τελευταία...
 

Attachments

Last edited by a moderator:

Μηνύματα
60
Reaction score
2
180 ευρώ για το αγαπημένο μου γουφερ.Με έχει συνοδέψει σε ταινίες, μουσικές,σε Ελλάδα και εξωτερικό.Παντα άψογο.Ας πάει σε κάποιον άλλο που ελπίζω να είναι μερακλής.
 

Μηνύματα
60
Reaction score
2
Και τα 2 subwoofer είναι στην διαδικασία πακεταρίσματος για να σταλθούν στους νέους ιδιοκτήτες.Δεν ήταν ακριβά μηχανήματα αλλά για την δική μου τσέπη και την περίοδο που τα πήρα έκανα μικρές θυσίες.Ελπίζω να τα ευχαριστηθούν οι αγοραστές.Χαίρομαι ειλικρινά που μίλησα με δύο ανθρώπους λογικούς όπως και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.Μπορεί να κλείσει.Ευχαριστώ.
 

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.615
Μηνύματα
2.868.123
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top