Subwoofer

I

iMAX 3D

Guest
Ποιο subwoofer μου προτείνετε, για τον "YAMAHA RX-V3900 "; Μέχρι 200 ευρώ, θα βρω κάτι αξιόλογο;

melina

Cargo 200
Reaction score
45.300
τα subwoofer δεν έχουν σχέση με τον avr που χρησιμοποιείς, διαστασιολογούνται ανάλογα με το χώρο και τις απαιτήσεις για στάθμες και χαμηλές συχνότητες.

I

iMAX 3D

Guest
τα subwoofer δεν έχουν σχέση με τον avr που χρησιμοποιείς, διαστασιολογούνται ανάλογα με το χώρο και τις απαιτήσεις για στάθμες και χαμηλές συχνότητες.
Ο χώρος μου είναι 4*5, βρίσκομαι σε πολυκατοικία και μια που αναφερθήκατε σε χαμηλές συχνότητες και στάθμες, να αναφέρω και το θέμα που έχω με τον κύριο στον κάτω όροφο και θα ήθελα να μην ενοχλείται, με την νέα μου επιλογή αγοράς subwoofer..Τί θα πρέπει να προσέξω για να μην έχω παρόμοιο πρόβλημα;

Reaction score
248
Ο χώρος μου είναι 4*5, βρίσκομαι σε πολυκατοικία και μια που αναφερθήκατε σε χαμηλές συχνότητες και στάθμες, να αναφέρω και το θέμα που έχω με τον κύριο στον κάτω όροφο και θα ήθελα να μην ενοχλείται, με την νέα μου επιλογή αγοράς subwoofer..Τί θα πρέπει να προσέξω για να μην έχω παρόμοιο πρόβλημα;
1. Να μετακομίσεις
2. Να εισβάλεις στο σπίτι του και να τον "ξεφορτωθείς"
3. Να αποκτήσεις φιλικές σχέσεις (μπύρες / ταινία / σουβλάκια) με τους "τσέους" της γειτονιάς σου έτσι ώστε όταν φωνάζει την αστυνομία να μην σου τα σπάνε
4. Να αποκτήσεις φιλικές σχέσεις με τον από κάτω γείτονά σου και να έρχεται αυτός για ταινία
5. Να αποκτήσεις φιλικές σχέσεις με την υπόλοιπη πολυκατοικία και στο τέλος να τον αναγκάσετε να σηκωθεί να φύγει
6. Να του κάνεις βουντου και να κουφαθεί
7. Να σου στείλω την πεθερά μου και να αποκτήσεις ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα
8. Να σου στείλω την αδερφή της γυναίκας μου και δικιά μου "από κάτω γειτόνισσα" και να συγκρίνουμε ποιός είναι χειρότερος
9. Να αποκτήσεις 7 παιδιά να δει αυτός τι πάει να πει πρόβλημα
10. .... Να μην πάρεις sub :)

Συγνώμη για το off topic :)

nima

Banned
Reaction score
618
Άλλα ηχεία έχεις; ποια; θα στήσεις 5κάναλο ή 7κάναλο σύστημα;

I

iMAX 3D

Guest
Άλλα ηχεία έχεις; ποια; θα στήσεις 5κάναλο ή 7κάναλο σύστημα;
Θα χρησιμοποιήσω τα ηχεία της Logitech Z5500, αρχικά για 5 κάναλο. Δυστυχώς όμως, το woofer της Logitech είναι και ενισχυτής και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω με τον Yamaha!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Με την επιλογή "high cut", ουσιαστικά, τί ακριβώς θα έχω τη δυνατότητα να ρυθμίζω;
H συχνότητα αποκοπής του crossover ειναι συνήθως τα 80Hz, οι άλλες ρυθμίσεις "high cut" είναι 100, 150 και ..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Οι 2 εισόδοι είναι χρήσιμες αν κάποιος θέλει να το χρησιμοποιήσει σε στερεοφωνικό καθαρά σύστημα.Εκεί το σήμα είναι γραμμένο στέρεο,αντί του .1 καναλιού του home cinema όπου είναι μονοφωνικό.
Στην περίπτωση σου αδιάφορο μιας και παίζεις με AVR.

Reaction score
5.672
Σκέψου επίσης την αγορά ακουστικων 5.1 όπου θα λύσεις όλα τα προβλήματα σου λόγω πολυκατοικίας ...

I

iMAX 3D

Guest
Οι 2 εισόδοι είναι χρήσιμες αν κάποιος θέλει να το χρησιμοποιήσει σε στερεοφωνικό καθαρά σύστημα.Εκεί το σήμα είναι γραμμένο στέρεο,αντί του .1 καναλιού του home cinema όπου είναι μονοφωνικό.
Στην περίπτωση σου αδιάφορο μιας και παίζεις με AVR.
Δηλαδή, το συγκεκριμένο sub δε μου κάνει; 'Εχετε να μου προτείνετε κάποιο, μέχρι 200 ευρώ;

I

iMAX 3D

Guest
Σκέψου επίσης την αγορά ακουστικων 5.1 όπου θα λύσεις όλα τα προβλήματα σου λόγω πολυκατοικίας ...
Το έχω σκεφτεί κι αυτό και σίγουρα δεν είναι η ίδια αίσθηση με τα εξωτερικά ηχεία. Δε βρήκα όμως κάποια αξιόλογα ακουστικά 5.1 και σε προσιτή τιμή. Ε, αν αξίζουν, ας ξεφεύγει και λίγο η τιμή! Έχεις να μου προτείνεις κάτι;

Reaction score
228
Δηλαδή, το συγκεκριμένο sub δε μου κάνει; 'Εχετε να μου προτείνετε κάποιο, μέχρι 200 ευρώ;
Μια χαρά κάνει, αφού θα το χρησιμοποιείς για Home cinema θα συνδέσεις τη 1 έξοδο για sub του ενισχυτή σου στην είσοδο του sub που γράφει mono (λογικά πρέπει να είναι η είσοδος left).
Οι 2 είσοδοι σου προσφέρουν την επιπλέον ευελιξία να το χρησιμοποιήσεις μελλοντικά (σε συνδυασμό με ακόμα ένα sub) για ακροάσεις stereo όπως σου γράφει ο gstriftos.

Reaction score
5.672
Το έχω σκεφτεί κι αυτό και σίγουρα δεν είναι η ίδια αίσθηση με τα εξωτερικά ηχεία. Δε βρήκα όμως κάποια αξιόλογα ακουστικά 5.1 και σε προσιτή τιμή. Ε, αν αξίζουν, ας ξεφεύγει και λίγο η τιμή! Έχεις να μου προτείνεις κάτι;
Κοίταξε αυτό εαν μπορείς να δώσεις το πόσο ειναι σούπερ !
Και περνάει και hd ήχο .
http://www.pcadvisor.co.uk/reviews/audio/3522629/sony-mdr-hw700ds-91-wireless-headphones-review/

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut